Witam.
Podjąłem decyzje o zakupie Adistar Revolt. W związku z tym mam prośbę o radę.
Czy ktoś wie gdzie w Polsce można znaleźć te buty ``na półce``? Może są dostępne tylko na zamówienie? Ich cena jest lekko powalająca i nie ukrywam, że po doświadczeniach z topowym modelem NB (RX1441) rzeczą podstawową jest dla mnie posiadanie gwarancji i możliwośc jej egzekfowania. Nigdy wcześniej nie biegałem w butach Adidasa i nie wiem czego się spodziewać po tym producencie i ewentualnym dystrybutorze tej marki.
Czy ktoś z Was ma doświadczenia w zakupach butów biegowych w Niemczech? Być może ktoś z Was zna dobry sklep z butami biegowymi w Dreźnie?
Proszę o Waszą pomoc, radę i opinie na temat tych butów (opinie ludzi, którzy biegają w tych butach buty).
Pozdrawiam!
Adidas Adistar Revolt
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To model z tego sezonu więc klasyczne, markowe sklepy Adidasa wchodzą tylko w grę. W Niemczech wg mnie w każdym powinno być.
- henley
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Doskonałe buty (moim zdaniem najlepsze buty trailowe dla amatorów). Biegam w nich od miesiąca. Są super!!!Kowal Karpacz pisze: Proszę o Waszą pomoc, radę i opinie na temat tych butów (opinie ludzi, którzy biegają w tych butach buty).
Pozdrawiam!

pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki Henley.
A gdzie je nabyłeś i za jaką cene, jesli można wiedzieć? Czy są dostępne w jakimś sklepie w Warszawie?
Pozdrawiam!
A gdzie je nabyłeś i za jaką cene, jesli można wiedzieć? Czy są dostępne w jakimś sklepie w Warszawie?
Pozdrawiam!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Chyba prawie w każdym sklepie w Warszawie.