Jeśli buty były kupione w sklepie oficjalnie współpracującym z ASICS Polska, to w takim przypadku reklamcja powinna być przyjęta do rozpatrzenia na podstawie oficjalnego druku ASICS i w ciągu 14 dni kalendarzowych rozpatrzona;
Pozdrawiam,
Reklamacje butów
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
I ciekawa sprawa, wczoraj telefon, że buty będą naprawione i najprawdopodobniej dziś do odbioru, ale że jeszcze dziś zadzwonią. No i zadzwonili i powiedzieli, że butów nie udało się naprawić i zwracają kasę... Nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie. Z jednej strony widać, że Asics solidna firma i nie robią problemów z zwrotem kasy, ale z drugiej teraz czeka mnie znowu to czego nie lubię, czyli szukanie nowych butów... Cumulusy9 ciężko pewnie będzie gdzieś znalezć bo chyba były na wyczerpaniu, teraz jest nowa seria 10, ale nie da za nie 450zł... Z drugiej strony mimo wszystko mam teraz trochę obawy o te niteczki z boku buta, które właśnie pusciły i w sumie wolałbym buty, które w tym miejscu będą normalnie łączone. Hmm, no cóż niestety, ale trzeba będzie znowu wyruszyć na poszukiwania... Pasowałoby coś przed świętami jeszcze kupić.