Bieganie w Szczecinie i okolicy
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
no widze że jeszcze nic konkretnego nie postanowione.
Piotr się zastanawia a ja jestem uzależniony od jego decyzji (dojazd)
Saint bardzo bym chciał zobaczyć na spotkaniu twój rower!!!
Piotr się zastanawia a ja jestem uzależniony od jego decyzji (dojazd)
Saint bardzo bym chciał zobaczyć na spotkaniu twój rower!!!
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
co do spotkania. to nie wiem co zaplanowac na niedziele. nie bedzie biegania... troche tez juz zimno na wypad rowerem 100km, jutro juz powinienem wiedziec co i jak
Piotr
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Marcos moj rower to unibike Luxor DX, http://www.unibike.pl/?3& plus blotniki, bagaznik, lemondtka
spotkanie ma byc gdzies w pubie to raczej roweru nie bede bral
spotkanie ma byc gdzies w pubie to raczej roweru nie bede bral
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
jutro musimy wszystko dogadac..inaczej znow do nieczego niedojdzie a tak jak juz bedzie ustalone to i ja moge sobie weekend zaplanowac i przyzwyczaic do mysli ze w niedziele mam spotkanie o 13 w cutty sarku.
znow przypominam ze jezeli teraz sie nie spotkamy to nie ma mowy o sgb bo jezeli ma ona byc to w rzeczywistosci ale nie wirtualnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znow przypominam ze jezeli teraz sie nie spotkamy to nie ma mowy o sgb bo jezeli ma ona byc to w rzeczywistosci ale nie wirtualnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
moze byc w niedziele o godz. 12-13,
czy nie lepiej gdzies na Prawobrzerzu? Karoli nie bedzie, saint moze dojechac rowerem a dla wiekszosci blizej...
czy nie lepiej gdzies na Prawobrzerzu? Karoli nie bedzie, saint moze dojechac rowerem a dla wiekszosci blizej...
Piotr
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Cześć!
W porze Waszego spotkania będę na trasie w Poznaniu pstrykać zdjęcia i mam nadzieję spotkać się z paroma osobami, których nie widziałam rok.
Co do spotkania na Prawobrzeżu podpowiadam lokal. Na krzyżówce w Zdrojach jest nowa pizzeria, może już ma koncesje na piwo, bo jak ja byłam tam przed wyjazdem do Berlina jeszcze nie miała. Polecam makarony (carbonarra! pycha). Jest czysto, spokojnie, dobrze karmią i da się porozmawiać.
Bawcie się dobrze i do zobaczenia następnym razem.
W porze Waszego spotkania będę na trasie w Poznaniu pstrykać zdjęcia i mam nadzieję spotkać się z paroma osobami, których nie widziałam rok.
Co do spotkania na Prawobrzeżu podpowiadam lokal. Na krzyżówce w Zdrojach jest nowa pizzeria, może już ma koncesje na piwo, bo jak ja byłam tam przed wyjazdem do Berlina jeszcze nie miała. Polecam makarony (carbonarra! pycha). Jest czysto, spokojnie, dobrze karmią i da się porozmawiać.
Bawcie się dobrze i do zobaczenia następnym razem.
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Czesc Karola,
bedziemy trzymac kciuki za biegaczy w Poznaniu, oczywiscie za naszych najmocniej Szkoda, ze nie moge pobiec choc dawno temu sie nawet zapisalem na ta impreze. No coz przelamie sie chyba wreszcie i zaczne trenowc, nowe butki pewnie pomoga w zwalczeniu moich dolegliwosci wynikajacych z mocnego plaskostopia.
Dzieki za info o lokalu. Ja sie zgadzam. A inni ...
Marcos musimy sie umowic na spotkanie jak mam Cie zabrac ze Starg.
Pozdrawiam
bedziemy trzymac kciuki za biegaczy w Poznaniu, oczywiscie za naszych najmocniej Szkoda, ze nie moge pobiec choc dawno temu sie nawet zapisalem na ta impreze. No coz przelamie sie chyba wreszcie i zaczne trenowc, nowe butki pewnie pomoga w zwalczeniu moich dolegliwosci wynikajacych z mocnego plaskostopia.
Dzieki za info o lokalu. Ja sie zgadzam. A inni ...
Marcos musimy sie umowic na spotkanie jak mam Cie zabrac ze Starg.
Pozdrawiam
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To ja jak zwykle namieszam
W ndz musze byc o 18-tej na mszy za dziadka, w ostatnią ndz mszę sąsiedzi zamówili o 8 rano więc o 3 w nocy musiałem wybiec po paru piwkach z imprezy i 7km truchcikiem dobiegłem do domu.
Nie było NIC widać, drogi sie trzymałem dzięki osi jezdni
Ja również jestem za prawobrzeżem, może byc Pizzeria!!
Chyba będzie ciężko z autobusem do stargardu bo jedzie o 8, a później o 14.30, sprawdze jeszcze czy w międzyczasie coś jest i dam znać!
A jeżeli nie będę mógł się wybrać to juz teraz przekazuje Piotrowi mój głos w ewentualnych ustaleniach
W ndz musze byc o 18-tej na mszy za dziadka, w ostatnią ndz mszę sąsiedzi zamówili o 8 rano więc o 3 w nocy musiałem wybiec po paru piwkach z imprezy i 7km truchcikiem dobiegłem do domu.
Nie było NIC widać, drogi sie trzymałem dzięki osi jezdni
Ja również jestem za prawobrzeżem, może byc Pizzeria!!
Chyba będzie ciężko z autobusem do stargardu bo jedzie o 8, a później o 14.30, sprawdze jeszcze czy w międzyczasie coś jest i dam znać!
A jeżeli nie będę mógł się wybrać to juz teraz przekazuje Piotrowi mój głos w ewentualnych ustaleniach
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
ok, godz. 12.30 pasi
Przemek, Ty sie zawsze musisz migac, tylko pozniej wychodzi jakie sa powody Tojego zapracowania
no dobra troche przymykamy oko bo wiek szumny...
Przemek, Ty sie zawsze musisz migac, tylko pozniej wychodzi jakie sa powody Tojego zapracowania
no dobra troche przymykamy oko bo wiek szumny...
Piotr