Komentarz do artykułu Nowa "terenówka" Pumy - Complete Betas
Asics Gel-Moriko – można spotkać już od 250 zł.Cena Complete Betasso II XCR to 370 zł, co oznacza, że jest to najtańszy biegowy but na rynku z membranną Goretex.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie ma damskich, no bo damy, z założenia, biegają po rautach i parkiecie, nie po terenie.Ulaa pisze:Puma Betasso i Puma Complete Trail 100 to najładniejsze męskie buty jakie do tej pory widziałam. Szkoda, że nie ma takich damskich
Kobiety, biegają po sklepach, ale do tego również buty terenowe im nie potrzebne

A ja lubię teren, i mam problem

Ostatnio zmieniony 19 lis 2008, 12:59 przez beata, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Trail 100 są dostępne w InterSport. Ale z jak się okazało z Betasso jednak nie jest tak różowo.
Dostałem przed chwilą zapewnienie, że PUMA uruchomi specjalny sklep (narazie jeden w Warszawie) w którym będzie dostępny cały czas pełen asortyment biegowy i juz od jutra ten but będzie tam można kupić.
Podobno mają tez prowadzić sprzedaż wysyłkową.
Adres sklepu podamy troche później - dla zorientowanych to jest taki sklep (oczywiście PUMY) mieszczący się gdzieś w ramach stacji Metra Centrum.
Dostałem przed chwilą zapewnienie, że PUMA uruchomi specjalny sklep (narazie jeden w Warszawie) w którym będzie dostępny cały czas pełen asortyment biegowy i juz od jutra ten but będzie tam można kupić.
Podobno mają tez prowadzić sprzedaż wysyłkową.
Adres sklepu podamy troche później - dla zorientowanych to jest taki sklep (oczywiście PUMY) mieszczący się gdzieś w ramach stacji Metra Centrum.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Plac Defilad 1
PUMA Metro Centrum
Galeria nad stacją CENTRUM
Od jutra.
PUMA Metro Centrum
Galeria nad stacją CENTRUM
Od jutra.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
gdzie widziałeś moriko za 250zł?lhx pisze:Asics Gel-Moriko – można spotkać już od 250 zł.Cena Complete Betasso II XCR to 370 zł, co oznacza, że jest to najtańszy biegowy but na rynku z membranną Goretex.
run your way
www.sklepbiegacza.pl - polecam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Rzeczywiście 250 zł to jakaś cena chyba z kosmosu.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
to najnowszy model Asics na jesien i nie widziałem ich taniej niz po cenie katalogowej czyli 429zł
run your way
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Rozmiarówka jest szeroka - moższ biegać w męskich. 

-
- Zaprawiony W Bojach
Ulaa pisze:Puma Betasso i Puma Complete Trail 100 to najładniejsze męskie buty jakie do tej pory widziałam. Szkoda, że nie ma takich damskich
damskie betasso
http://www.ellos.se/DetailPages/DetailP ... ryid=34467&
productId=204114&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=%2fListPage%
2fSearch.aspx%3fSearchText%3dbestasso%26ConceptStoreCategoryId%3
d%26B%3d1
swoją drogą wcale nie jako biegowe

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 35:55
- Życiówka w maratonie: 02:43:15
- Kontakt:
Z kosmosu to są ceny butów w Polsce. Dopiero co kupiłem Nimbusy 10 za 380zł z przesyłką i skarpetkami gratis, gdy cena w katalogu na bieganie.pl to 520zł. A na biegu niepodległości w Warszawie sprzedawca zapewniał że ma obniżkę 20% na buty i Nimbusy sprzedawał po 489. Ja już od jakiegoś czasu buty kupuje w necie, głównie z UK. Trzeba dobrze poszukać i wybrać najlepszą cenę towaru i przesyłki. Czasem przesyłka to tylko 30zł, czasem 50zł, czasem darmo, ale nawet teraz po skoku kursów walut jest spora różnica. Polskie sklepy mają jakieś dziwne te ceny. Bardzo jestem ciekaw z czego to wynika. No i jak paczka idzie z zagranicy to jakoś szybciej przychodzi. Może poczta polska o takie się bardziej troszczy 

Dream, but don't forget to live, then maybe you'll find yourself, living your dream...
http://www.kkl.org.pl
http://www.kkl.org.pl