Ostatnio jak tam biegałam to było problem z tym 6200 . Postaram się zjawić, w ten weekend raczej będę w górach ale w przyszły nie powinno być problemu.ksiegowy pisze:Pinup nie mierz tylko przyjdz i biegaj dostosujemy się do każdej prędkości. W tym tygodniu nie wiadomo kto będzie , bo długi weekend się szykuje. Witam kolegę Piotra
Jedno kółko III -ki to 6200 m
Dąbrowa Górnicza POGORIA III
-
- Zaprawiony W Bojach
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cała przyjemność po mojej stronie. Jak minęło spotkanie środowe?ksiegowy pisze:Pinup nie mierz tylko przyjdz i biegaj dostosujemy się do każdej prędkości. W tym tygodniu nie wiadomo kto będzie , bo długi weekend się szykuje. Witam kolegę Piotra
Jedno kółko III -ki to 6200 m
-
- Stary Wyga
Spotkanie Środowe
OK - przegadaliśmy 1,5 h , zarys jak to ma wyglądać to nasze bieganie juz mamy(szczegóły w Niedzielę), myślę ,że sprawy idą w dobrym kierunku
Do zobaczyska za tydzień - przedyskutujemy temat
OK - przegadaliśmy 1,5 h , zarys jak to ma wyglądać to nasze bieganie juz mamy(szczegóły w Niedzielę), myślę ,że sprawy idą w dobrym kierunku
Do zobaczyska za tydzień - przedyskutujemy temat
- POSARON
- Rozgrzewający Się
No i kapa - mam problem z kolanem - na razie nie jestem w stanie przebiec nawet 100m - szukam jakiegos ortopedy - mecze się 2 tyg - trasy mam pomierzone - jeździłem autkiem po nocy ze sprayem w garści
-
- Stary Wyga
Spotkanie Niedzielne skończyło się wspólnym bieganiem,było ok 20 osób
ustalono spotkania co Niedzielę o 11 rano.
Piotr Q - spotkajmy się jutro o 9
PS
Posaron - kolanko to poważna sprawa napisz jak jeszcze szukasz ortopedy
ustalono spotkania co Niedzielę o 11 rano.
Piotr Q - spotkajmy się jutro o 9
PS
Posaron - kolanko to poważna sprawa napisz jak jeszcze szukasz ortopedy
- POSARON
- Rozgrzewający Się
spoko pies jest stworzony do truchtania i najczęściej ignoruje innych biegaczy i rowarzystów.Piotr-Q. pisze:Tak, biegaliśmy i faktycznie minęliśmy biegacza z psem. Ja spotykałem Cię też latem na IV-ce i mogę potwierdzić, że pies w miarę łagodny. Zapraszamy zatem do wspólnego niedzielnego biegania.POSARON pisze:Dogadamy się - w tygodniu biegam na IV - tak jak mówilem asfalt - a noga w szynach już była i nie chce powtórki, rano jest ciemno i nie widac przeszkód.PinUpGirl pisze:Mnie w zasadzie też ta 6 rano najbardziej by pasowala w takie dni jak poniedziałek i środa (weekeny tez wchodzą w gre). Niestety nie prędko bo w tej chwili nawet 0.5 okrążenia to dla mnie wyzwanie ... będę potrzebowała jakiegoś miesiaca-dwoch albo dłuzej zeby wrócić do formy.
Chce się przerzucić na ranne bieganie, bo wieczorem jakoś mi nie wychodzi. Poza tym sama sie boję ...
Dajcie znać jak coś wyjdzie z waszego pomysłu. Nie wiem, czy dam rade być 9.11 bo chyba będe wtedy w górach.
Panowie dzisiaj w niedziele biegaliście? chyba się mineliśmy - ja dobiegam z ząbkowic, rundka dookoła i w las do domu.
dzisiaj była porażka jakimś cudem uszkodziłem kolano i pozostał mi spacer z psem do asfaltu i czekanie na samochód.
za 2 tyg postaram się podpiąć chociaż na chwilę.
-
- Stary Wyga
Posaron - Ortopede masz na privie
Co do Niedzielnego biegania nie wszystkim pasuje 11-ta ,więc zostawiamy równierz 9 rano w Niedzielę no i zobaczymy jak to "poleci"
Rozmawiałem z Jarkiem grupa na 11 jest całkiem spora,natomiast o 9 jest nas tylko trójka .
Co do Niedzielnego biegania nie wszystkim pasuje 11-ta ,więc zostawiamy równierz 9 rano w Niedzielę no i zobaczymy jak to "poleci"
Rozmawiałem z Jarkiem grupa na 11 jest całkiem spora,natomiast o 9 jest nas tylko trójka .
- POSARON
- Rozgrzewający Się
ja sie na pewno pisze na wczesniejszą godzinke - jak tylko bede mogł - Ksiegowy - twoj ortopeda i i jego kolega, którego lepiej znałem chyba dorabiaja po drugiej stronie kanału bo mają permanentny urlop jak nie wymyślę nic innego to skorzystam pewnie jak tylko się pojawiąksiegowy pisze:Posaron - Ortopede masz na privie
ludzie!! siedzenie w domu jest straszne !!!!
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Hej Ho.
Dalej biegacie w grudniu-styczniu? Jak tak to proszę o informację kiedy kolejny trening. Chętnie się przyłącze. Pozdrawiam.
Dalej biegacie w grudniu-styczniu? Jak tak to proszę o informację kiedy kolejny trening. Chętnie się przyłącze. Pozdrawiam.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)