Lublin- grupa biegowa

akurat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a propos Ścieżek Nike, to dodam, że w najbliższą sobotę o 10:00 odbędą się zawody na dystansie 5k

Chętnych do sprawdzenia aktualnej formy zapraszam w imieniu orgów.
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

akurat pisze:a propos Ścieżek Nike, to dodam, że w najbliższą sobotę o 10:00 odbędą się zawody na dystansie 5k

Chętnych do sprawdzenia aktualnej formy zapraszam w imieniu orgów.
I jak tam zawody :P ?
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nooo z samego faktu zaproszenia na biegi nie wynika moje w nich uczestnictwo :hejhej:

Sobota do południa, to nie jast dla mnie dobry termin do biegania :-(

Ale rozumiem, że Ty byłeś ;-)
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

akurat pisze:Nooo z samego faktu zaproszenia na biegi nie wynika moje w nich uczestnictwo :hejhej:

Sobota do południa, to nie jast dla mnie dobry termin do biegania :-(

Ale rozumiem, że Ty byłeś ;-)
nie, nie bylem - nocka w pracy, a pozatym nie mialem pojecia, ze cos takiego bedzie mialo miejsce; )
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W ostatnim niedzielnym wspólnym bieganiu wzięło udział 11 osób(10 panów i jedna pani-należą się dla niej słowa uznania). Atmosfera jak zawsze była super pogoda także, a jesienne pejzaże to marzenie:)
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W dzisiejszym wspólnym bieganiu wzięło udział 9 osób. Mam nadzieję, że na kolejnych spotkaniach będzie nas więcej. Przypominam miejsce i termin spotkań dla tych co jeszcze z nami nie biegają a może będę chcieli się przyłączyć: każda niedziela godz. 9.30 -zbiórka przy Tamie nad Zalewem Zemborzyckim. Zapraszam i do zobaczenia:)
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim za wspólne dzisiejsze bieganie. Pogoda jak latem:) oby tak jak najdłużej:)
martini_74
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wczoraj, przy takim pięknym jesiennym słonku, zamiast chować sie w lesie, obiegłem sobie w końcu Zalew. Piękna sprawa o tej porze roku. Przy czym myslę,że mogłem wydłużyć nieco odcinek od "Rękawa" (tu gdzie się "kończy" Zalew) do mostu na Bystrzycy na Cienistej. Pobiegłem przez ul.Bór i dalej Cienistą do mostu, potem już w prawo na ścieżkę wzdłuż lewego brzegu. Czy ten kawałek - od "Rękawa" do mostu - da się pobiec ciut dłużej: żeby nie biec szosą tylko, żeby jakoś się przez łąki przecisnąć wzdłuż prawego brzegu rzeki :) ?
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

martini_74 pisze:Wczoraj, przy takim pięknym jesiennym słonku, zamiast chować sie w lesie, obiegłem sobie w końcu Zalew. Piękna sprawa o tej porze roku. Przy czym myslę,że mogłem wydłużyć nieco odcinek od "Rękawa" (tu gdzie się "kończy" Zalew) do mostu na Bystrzycy na Cienistej. Pobiegłem przez ul.Bór i dalej Cienistą do mostu, potem już w prawo na ścieżkę wzdłuż lewego brzegu. Czy ten kawałek - od "Rękawa" do mostu - da się pobiec ciut dłużej: żeby nie biec szosą tylko, żeby jakoś się przez łąki przecisnąć wzdłuż prawego brzegu rzeki :) ?
od rękawa do mostu możesz pobiec linią brzegową, a potem przez most na Bystrzycy i w prawo i dalej prosto aż do Mariny i tamy. Zapraszam Cię na wspólne bieganie o 9.30 zbiórka przy tamie w każdą niedzielę. Będziesz mógł poznać wówczas "tajemnice" przebiegu całej trasy. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim (8) Panom za udział we wspólnym bieganiu. Wszystkich niezdecydowanych zapraszam w każdą niedzielę nad Zalew Zemborzycki o godz. 9.30 - zbiórka przy tamie. Biegamy przez cały rok. Każdy może biec swoim tempem. Pozdrawiam wszystkich lubelskich biegaczy.:)
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Ostatnio kolega z Lublina pytał o to czy ktoś tam regularnie biega, dam mu znać i może dołączy do Waszej grupy...
cinusek1980
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, właśnie od niedawna zacząłem biegać, w sumie od dwóch tygodni (po wyjściu z woja). Mieszkam na osiedlu Bronowice, p[o którym biegam sobie samotnie. Jak by był ktoś chętny do wspólnego joggingu to serdecznie zapraszam. Zawsze wieczorkiem około 19:00, o ile praca pozwala.
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim (15) Panom za udział we wspólnym bieganiu mimo deszczowej i wietrznej dzisiejszej pogody. Wszystkich niezdecydowanych zapraszam w każdą niedzielę nad Zalew Zemborzycki o godz. 9.30 - zbiórka przy tamie. Biegamy przez cały rok. Każdy może biec swoim tempem. Pozdrawiam wszystkich lubelskich biegaczy.
Awatar użytkownika
anulica
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

a przyjmiecie kobietę w swoje kręgi?;) stawiam się w niedzielę o 9.30 przy tamie!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Zrobilibyście jakąś zbiorową fotkę, żeby było widać wasze zachęcające "pysie" to by się to lepiej prezentowało. :)
ODPOWIEDZ