Bieganie w Szczecinie i okolicy
- saint
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dobra umawiamy sie na przyszly weekend ale to juz na bank, mam nadzieje ze pogoda dopisze, co prawda bedzie nas tylko trzech ale trzeba podjac pare decyzji nie cierpiacych zwloki
Marcos potwierdz czy Ci pasuje
Marcos potwierdz czy Ci pasuje
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Ja wróciłam, ale raczej nie przyłącze się do biegania z Wami po puszczy, bo szkoda mi trochę czasu (i tak tyle marnuje przy kompie) na dojazdy na prawobrzeże. Wolę biegać bliżej domu.
No i mam na razie dość podróży po trasie Szczecin - Borówno - Płock - Karpacz (Orlinek) - Szczecin.
Może spotkamy się na najbliższym biegu (5,6 km) w Lasku Arkońskim? To bedzie jakaś niedziela i jak się dowiem która to dam znać.
No i mam na razie dość podróży po trasie Szczecin - Borówno - Płock - Karpacz (Orlinek) - Szczecin.
Może spotkamy się na najbliższym biegu (5,6 km) w Lasku Arkońskim? To bedzie jakaś niedziela i jak się dowiem która to dam znać.
- saint
- Zaprawiony W Bojach
ale nie umawiamy sie na bieganie po puszczy tylko na spotkanie rowerowe grupy nad Miedwiem w celu omowienia paru spraw
podrozy to Ci wierze ze masz dosc
biegasz tylko co ktoras niedziele w lasku ?
ja wlasnie poznalem nowego partnera treningowego takze niedlugo w lasku powinienem byc dosyc czestym gosciem , daj tylko znac to w koncu zaczniemy biegac grupowo jak inne powazne grupy
podrozy to Ci wierze ze masz dosc
biegasz tylko co ktoras niedziele w lasku ?
ja wlasnie poznalem nowego partnera treningowego takze niedlugo w lasku powinienem byc dosyc czestym gosciem , daj tylko znac to w koncu zaczniemy biegac grupowo jak inne powazne grupy
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Biegalem tam kiedys, biegnie sie jedno male kolko (dokola samego kapieliska) i jedno wieksze (wbiega sie w las). Bardzo fajna zabawa, typowo amatorska. Szczegolnie jak jest cieplo.
A na rowerkach pojechalbym z Wami ale niestety obowiazki wzywaja i nie byc moze nie bede sie odzywal od piatku przez dwa tygodnie
Wciaz nie moge sie dowiedziec kiedy jest pierwszy bieg GP SM "Dąb"... ale jeszcze sie dowiem!!
A na rowerkach pojechalbym z Wami ale niestety obowiazki wzywaja i nie byc moze nie bede sie odzywal od piatku przez dwa tygodnie
Wciaz nie moge sie dowiedziec kiedy jest pierwszy bieg GP SM "Dąb"... ale jeszcze sie dowiem!!
TT Szczecin
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Witaj Karola, jak tam minol urlop jakies nowe ciekawe zdjecia? Moj aparat znow jest w naprawie. jak zlapalam chec na fotografie to sie zaciol japonczyk p... To ponoc wada minolt
No, ze polskiej wody nie lubia to juz wiem- jakby nie mogli robic takich apatratow jak telefony kom. - te znosza wiele
No, ze polskiej wody nie lubia to juz wiem- jakby nie mogli robic takich apatratow jak telefony kom. - te znosza wiele
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
niedziela czyli 31-ego
narazie mi pasuje
a co będzie dalej zobaczymy.
narazie mi pasuje
a co będzie dalej zobaczymy.
www.kolarstwo.z.pl
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Witaj Piotrze!
To był bardzo błyskawiczny urlop. Zdjęcia powinnam mieć dziś po południu. Najładniejsze w tym sezonie są z triathlonu w Szczecine i ciekawe czy te ostatnie dorównają im? Może się gdzieś spotkamy po pracy jakiegoś dnia pogadac to zabiorę je z sobą.
To był bardzo błyskawiczny urlop. Zdjęcia powinnam mieć dziś po południu. Najładniejsze w tym sezonie są z triathlonu w Szczecine i ciekawe czy te ostatnie dorównają im? Może się gdzieś spotkamy po pracy jakiegoś dnia pogadac to zabiorę je z sobą.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Przyszły tydzień mi pasuje. Mamy któregoś dnia spotkanie i jak się dowiem kiedy to dam znać kiedy nie mogę. Ten tydzień jest na bieganie, rowerowanie i nadrabianie zaległości domowych (konsekwencja weekendowych podróży x 3).
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Karola: moze bys je tak w koncu zeskanowala i wrzucila gdzies na net czy tez kazdy bedzie je osobno ogladal ?
Piotrze czy Twoj kolega juz sie zdecydowal na ten maraton bo pierwszenstwo maja uczestnicy supermaratonu ze Swinoujscia i pozniej moze sie juz nie zalapac
Piotrze czy Twoj kolega juz sie zdecydowal na ten maraton bo pierwszenstwo maja uczestnicy supermaratonu ze Swinoujscia i pozniej moze sie juz nie zalapac
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
przekazalem koledze info o imprezach i mysli, moze byc problem z jego startem, gdyz ma w planach wyjazd za granice - kiedy dokladnie to nie wie
Piotr