Bieganie z dziecikiem

Magda Gągalska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kupiłam wspaniały wózek typu jogger i zaczynam z nim biegać czy jest ktoś jeszcze kto biega z dzieckiem abym nie czuła osamotniona?
PKO
lhx

Nieprzeczytany post

Wystarczyło napisać w jednym dziale.
Magda Gągalska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

lhx pisze:Wystarczyło napisać w jednym dziale.
Pierwszy raz jestem na forum. Ktoś może nie wiedzieć jak to działa
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Magda Gągalska pisze:Kupiłam wspaniały wózek typu jogger i zaczynam z nim biegać czy jest ktoś jeszcze kto biega z dzieckiem abym nie czuła osamotniona?
Ja zaczynam od wiosny. Na razie junior ma dopiero 7 tygodni. Podlaczam sie wiec pod pytanie. Wszystkie wskazowki mile widziane :)
Magda Gągalska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wskazówki?
poprostu wyjść i biegać najlepiej w grupie, dobrze że już pojawił się sprzęt do tego radzaju aktywnośći ( www.3kola.pl ) tam właśnie kupiłąm swego schwinna. naprawdę super sprzęt teraz tylko brakuje mi tej grupy aby nie patrzona na mnie jak na istotę z innej planety hihihih.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ja biegałem jak miałem czas. A w jakiej części Warszawy biegasz ?
Magda Gągalska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegam na Ursusie, choć nie ukrywam, nie jest to łatwe bo nie ma tu warunków. Czasem wyskoczę w weekend nad morze, do rodzinki i wtedy daje sobie czadu. Polecam, wózek jest super a młody uwielbia i jest bardzo grzeczny podczas biegu. Zajrzyj na www.3kola.pl, mają kilka rodzajów, ja wybrałam najlepszy haha.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
zukow2
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:00
Życiówka w maratonie: 2,52,20

Nieprzeczytany post

Bartosh pisze:
Magda Gągalska pisze:Kupiłam wspaniały wózek typu jogger i zaczynam z nim biegać czy jest ktoś jeszcze kto biega z dzieckiem abym nie czuła osamotniona?
Ja zaczynam od wiosny. Na razie junior ma dopiero 7 tygodni. Podlaczam sie wiec pod pytanie. Wszystkie wskazowki mile widziane :)
BARTOSH GRATULUJĘ! :ble:

Ja rozglądam się za takim wózkiem, może latem zacznę :ble:
Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ja mam:

Obrazek

To jest Babyjogger.
W 3kola są schwinn ale np na Biegu Niepodleglosci spotkałem dziewczynę która kupiła gdzieś GIANTa, nie wiedziałem że oni takie wózki robią.
Magda Gągalska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Polecam wam ten który ja kupiłam Schwinn free runner LT. Super jogger a i na mieście podoba się jako spacerówka. Koła 20 calowe z tyłu z przodu 16" ( oczywiście rowerowe ) prędkościomierz wraz ze stoperem itd. nawet ma możliwośc podłączenia mp 3 lub Ipoda głośniki dla malucha hihihi. wbudowana osłona przeciwdeszczowa schowana w daszku rewelacja jestem strasznie zadowolona z tego joggera i co najważniejsze jest lekki. sklepy znalazłam na stronie www.3kola.pl pojechałam zobaczyłam i kupiłam.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Widzę, że na Allegro ktoś sprzedaje GIANTy po 800 zł.
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A nie ściąga taki wózek na boki? Z moich doświadczeń z takim trójkołowcem (nie z Babyjoggerem) ale spacerówką to jeden wielki koszmar! Nie było porównania do czterokołowca :ojnie:
I jak się sprawuje w trudnym terenie?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Magda Gągalska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jeżeli chodzi o wózek Instep to nie ściąga na bok a w instrukcji obsługi jest napisane jak dobrze zamątowąć koło z przodu aby nie sciągał ( mi też pomógł złozyć joggera specjalista od rowerów ). Ale mogę Cię zapewnić że zdaje egzamin prowadzi sie go lekko i jest bardzo stabilny.
co do terenu to bajka mały siedzi jak na tronie, w lesie biegałam to zasnął, a co do prtowadzienia w terenie to naprawde lekko i łatwo sie prowadz nie męczy sie człowiek ale najważniejszy jest maluch, jest mu wygodnie, ostatnie bieganie trwalo ok. 75 min nie pisnął ani słowa ( pytał tylko gdzie mieszkaja krasnoludki hihih ) Polecam Schwinna naprawdę niezły jogger
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Te wózki nie ściągają.
One są zbudowane inaczej niż klasyczne trójkołowe spacerówki które mają skrętne koła. Te - nie mają. Im mniej ruchomych elementów tym wózek bardziej stabilny.

Jest trochę firm które robią niezłe wózki.
Ja gdybym mógł wybierać bez ograniczeń geograficznych to chyba wybrałbym Kanadyjską Kelty.
Ale niestety nie było ich w Polsce (nawet w Europie) i kupiłem klasycznego babyjoggera.

Kelty ma tę zaletę, że z przodu jest tak fajnie skonstruowany, że może siedzieć nawet drugie dziecko (nie wiem czy każdy model).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ