Bieganie w Szczecinie i okolicy
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzisiaj już 18-sty, nie chcem nic zapeszać, jak sie wybiore to dam znać smsem,najwyżej pocałuje klamke
ale frajda będzie!!
ale frajda będzie!!
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
dzieki saint za info, przeczytalem o tej imprezie rowerowej, Grzegorz pewnie bedzie chetny, ja natomiast musze zaczac biegac i pocwiczyc do Hansaplast, przdalby sie jeszcze jeden maraton na koncie. czy na rower jeszcze znajde czas?, no i musialbym zainwest. troche w bika
Piotr
- saint
- Zaprawiony W Bojach
ale dla Ciebie to przeciez male piwko bo juz tyle przejechales, a ja w tej chwili nie wiem czy dam tyle rade
ale juz sie zapisalem i mam motywacje do treningu
powiedz koledze ze jak ma ochote to niech sie pospieszy bo ta lista na stronie jest uaktualniana z kilkudniowym opoznieniem a pierwszenstwo maja ci ktorzy jechali w Swinoujsiu
ale juz sie zapisalem i mam motywacje do treningu
powiedz koledze ze jak ma ochote to niech sie pospieszy bo ta lista na stronie jest uaktualniana z kilkudniowym opoznieniem a pierwszenstwo maja ci ktorzy jechali w Swinoujsiu
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A maraton rowerowy w ostatni weekend września w bydgoszczy was nie interesuje??
myśle że większa to będzie impra bo pod patronatem BikeBoardu i wogóle wchodzi w cykl Ligi bikeboardu
myśle że większa to będzie impra bo pod patronatem BikeBoardu i wogóle wchodzi w cykl Ligi bikeboardu
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Bydgoszcz ? hmm, troche za daleko jak dla mnie, no i z tym koliduje, a gdzie jest info o tym maratonie ?
Do naszej grupy chce sie dolaczyc nowy czlonek: Grzegorz vel Kaktus , czy mamy juz jakas procedure przyjmowania na czlonkow czy przyjmujemy bez zbednych procedur ?
trzeba by w koncu zrobic to spotkanie i ustalic pare spraw organizacyjnych, Marcos podobno juz sobie calkiem niezle poczynasz na rowerku to moze cos w weekend zorganizujemy w koncu ?
Do naszej grupy chce sie dolaczyc nowy czlonek: Grzegorz vel Kaktus , czy mamy juz jakas procedure przyjmowania na czlonkow czy przyjmujemy bez zbednych procedur ?
trzeba by w koncu zrobic to spotkanie i ustalic pare spraw organizacyjnych, Marcos podobno juz sobie calkiem niezle poczynasz na rowerku to moze cos w weekend zorganizujemy w koncu ?
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
donosze, ze chyba zaczne myslec o starcie w triatlonie ,
wczoraj wieczorkiem pojechalismy z G. (rowerami z pred. sred. 33 km/h) nad j. Chlop, a tam taka woda jak krysztal, ech jak sie fajnie plywalo ....
wczoraj wieczorkiem pojechalismy z G. (rowerami z pred. sred. 33 km/h) nad j. Chlop, a tam taka woda jak krysztal, ech jak sie fajnie plywalo ....
Piotr
- saint
- Zaprawiony W Bojach
hehe, nie ma sprawy , wraca jakos w niedziele, na razie malo ludzi to i malo piw
ale ... mieszka kolo mnie (200 m) takze jak bedzie regularnie biegal to cos czuje ze przyszly rok bedzie baaardzo intensywny (nakrecilem na ten maraton w gorzowie i chyba sie zdecyduje)
ale ... mieszka kolo mnie (200 m) takze jak bedzie regularnie biegal to cos czuje ze przyszly rok bedzie baaardzo intensywny (nakrecilem na ten maraton w gorzowie i chyba sie zdecyduje)
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
http://www.bikeboard.com/archiwum.php?art=1417
O maratonie w Bydgoszczy, nowych przyjmujemy bez zbędnych formalności !!
O maratonie w Bydgoszczy, nowych przyjmujemy bez zbędnych formalności !!
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
fajna sprawa ale wszystkie imprezy gdzies daleko w Polsce
co ze spotkaniem ? Piotrze podaj kiedy Ci pasuje bo z Twoją dostępnościa jest chyba w tej chwili najgorzej, ja proponuje sobote lub niedziele ale moze byc tez w tygodniu, miejsce do wyboru
co ze spotkaniem ? Piotrze podaj kiedy Ci pasuje bo z Twoją dostępnościa jest chyba w tej chwili najgorzej, ja proponuje sobote lub niedziele ale moze byc tez w tygodniu, miejsce do wyboru
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Chyba trzeba sie z tym oswoic ze wszedzie mamy daleko z tego Szczecina... Moja rodzinka z Mazowsza smieje sie ze mieszkamy w Niemczech
TT Szczecin
- saint
- Zaprawiony W Bojach
mi sie podoba, do Gorzowa jest blisko i dobry dojazd pociagiem, do Swinoujscia tez, no i do Berlina, wole maraton w Berlinie niz w Warszawie lub Krakowie
mysle ze calkiem sporo jest imprez w okolicy tylko trzeba je zebrac do kupy
mysle ze calkiem sporo jest imprez w okolicy tylko trzeba je zebrac do kupy
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
no tak zle to nie jest. nastepny likend mam free - bez specjalnych zajec (tylko jakas parapet. w Szczecinie), ale mozemy sie umowic wstepnie na niedziele nad Miedwiem - to chyba najblizej dla Was, marcos tez pewnie dojedzie ....
wszedzie daleko??? to maja Ci ze Wschodu ja bym sie nie zamienil na W-we ani Lodz, lubie swoja okolice (prowincje jak mawiaja wielkomiastowi) i lubie jezdzic rowerem do Schwedt i Berlina
a do Debna mam tylko 75 km - to jest moja stolica
wszedzie daleko??? to maja Ci ze Wschodu ja bym sie nie zamienil na W-we ani Lodz, lubie swoja okolice (prowincje jak mawiaja wielkomiastowi) i lubie jezdzic rowerem do Schwedt i Berlina
a do Debna mam tylko 75 km - to jest moja stolica
Piotr