O przepraszam nie wiem skąd mi się wzięło nazwisko Lisowski. I właśnie o to chodzi, Tomek dostaje od Ciebie rangę użytkownika specjalnego z tytułem np. przedstawiciela Decathlonu. Tzn. w praktyce to Ty decydujesz jako administrator kto taką rangę dostaje. I ja świeży, przeciętny użytkownik wiem z kim mam przyjemność i jeśli pytam Go o ciuszki Kalenji to wiem, że jest On w stanie udzielić mi rzetelnej odpowiedzi.
Tylko że wówczas jego wypowiedzi czy innych, nazwijmy to ekspertów, firmowane są logiem bieganie.pl. Tak się tworzy renoma bądź i nie w zależności od poziomu ekspertów których wybierzesz.
Osobiście wiele się tutaj dowiedziałem. Uważam, że takie miejsce jak to które łączy ludzi z pewną pasją jest potrzebne, jednak jest ono dla mnie trochę mało przejrzyste. Chciałbym, żebyście mnie dobrze zrozumieli, ja nie krytykuje tego co już osiągnęliście, chciałbym tylko pomóc. Ponieważ znacie to forum jak własną kieszeń możecie nie dostrzegać potrzeby wprowadzenia takich rozwiązań, jednak myślę, że warte jest to przemyślenia. Zrobicie co chcecie, ja i tak będę tu zaglądał ponieważ mnie trochę mobilizujecie
PS. Chciałem przeprosić Tomka, że tak akurat na jego przykładzie dywagujemy, mam nadzieję, że nie chowa urazy, pozdrawiam!