j/w zapraszam do dyskusji
przy padku przesunięcia badż skasowania tego postu prosze o podanie mi podstawy............... czyli odwołanie się do regulaminu tego forum
Tompoz
Moderator moderatowi nierówny
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Tompoz, nie bądź cyniczny! Wiesz dobrze, że takiego regulaminu nie ma, ale jest Administrator i Moderatorzy, którzy dobrze działali do tej pory i powinni ten tekst usunąć lub przynjamniej przesunąć do działu Melanż (choć ja bym go usunął). Ten temat nic nie wnosi do forum a rozpęta tylko niepotrzebną kłótnię!tompoz pisze:j/w zapraszam do dyskusji
przy padku przesunięcia badż skasowania tego postu prosze o podanie mi podstawy............... czyli odwołanie się do regulaminu tego forum
Tompoz
Ostatnio zmieniony 12 lis 2008, 09:06 przez wykastrowany kot, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Ale o co chodzi?
No tak, różnimy się choćby płcią i wzrostem.
Twój wątek, przede wszystkim, nijak nie wpisuje się tematycznie do działu "Trening". Innych uwag nie mam.
No tak, różnimy się choćby płcią i wzrostem.
Twój wątek, przede wszystkim, nijak nie wpisuje się tematycznie do działu "Trening". Innych uwag nie mam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
a Temat kolegi Nagora "Fałszywi prorocy" tez chyba nadaje się do melanżu.
Moderatorzy redaktorzy uczcie się od Pana Darka Szukały specjalisty od odżywiania i suplementacji wsportach wszelakich który jest moderatorem na stronie www.sfd.pl i Pan Darek jest bardzo szanowany od wielu lat mimo że ma rolę w tym forum by zachecać do supli poszczególnych firm ale potrafi szaanować swoich adwersarzy, potrawi nauczyć się od nich wilei itd. itd.
Tompoz
Moderatorzy redaktorzy uczcie się od Pana Darka Szukały specjalisty od odżywiania i suplementacji wsportach wszelakich który jest moderatorem na stronie www.sfd.pl i Pan Darek jest bardzo szanowany od wielu lat mimo że ma rolę w tym forum by zachecać do supli poszczególnych firm ale potrafi szaanować swoich adwersarzy, potrawi nauczyć się od nich wilei itd. itd.
Tompoz
Tompoz
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Fałszywi prorocy dotyczy Treningu choć oczywiście teoretycznie mogłoby takze szerzej.
Dlatego Twój temat przesunę do Działanie Forów.
Dlatego Twój temat przesunę do Działanie Forów.
tompoz, OT jedna prosba do Ciebie - moglbys stosowac normalne wielokropki, czyli skladajace sie z trzech kropek? To nie zlosliwosc, Twoje wielowielokropki, po prostu znacznie obnizaja przejrzystosc tekstu.