Czy forum powinno mieć regulamin
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Zagłosuj za regulaminem lub przeciw
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
- RamboJohn
- Wyga
- Kontakt:
Regulamin to standard na poważnych forach. Przy takiej ilości użytkowników i postów jakie się tu pojawiają to rzecz niezbędna.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No ale właściwie po co ?
Dobre zachowanie to są sprawy dla niektórych oczywiste a dla innych kwestia subiektywna.
Czy Regulamin będzie oznaczał, że jak ktoś szkodzi stronie ale oficjalnie nie łamie regulaminu to będziemy musieli układać nowy regulamin żebym go mógł usunąć ? I co - głosowanie? Zwykła większość czy 2/3 ?
Ja jestem przeciw.
Chyba, że mnie przekonacie, że to ma sens.
Dobre zachowanie to są sprawy dla niektórych oczywiste a dla innych kwestia subiektywna.
Czy Regulamin będzie oznaczał, że jak ktoś szkodzi stronie ale oficjalnie nie łamie regulaminu to będziemy musieli układać nowy regulamin żebym go mógł usunąć ? I co - głosowanie? Zwykła większość czy 2/3 ?
Ja jestem przeciw.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dla zasady, abyś miał cywilizowane argumenty do działania, gdyż propozycja usunięcia "tomasza", nie dając mu wcześniejszego wyboru w sposobie działania na forum to wg mnie nie jest cenzura, a już na pewno nie cenzura rozwojowa, tylko eksterminacja! Fredzio, idziesz na łatwiznę - ułóż taki regulamin, który piętnowane przez Ciebie zachowania na forum będzie uwzględniał! Ty tu rządzisz i odpowiadasz za rozwój strony, więc dla mnie możesz wprowadzić nawet zasady angielskie! Bo inaczej działasz między skrajnościami: z jednej strony pozwalasz aby każdy hulaj dusza a z drugiej nagle won!!!FREDZIO pisze:No ale właściwie po co ?
Ja jestem przeciw.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- RamboJohn
- Wyga
- Kontakt:
Fredzio, spójrz na wyniki sondy. Myślisz, że wszyscy głosujący odmiennie źle Ci życzą??? Regulamin jest korzystny zarówno dla użytkowników forum, jak ja dla redakcji. Tak jak w społeczeństwie porządek prawny określa co wolno obywatelowi, a co wolno państwu. Wprowadzi ład i porządek. Komfort dla Ciebie i komfort dla nas. Trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć!!!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
REGULAMIN:
1. Jeśli FREDZIO uzna, że ktoś szkodzi to go usuwa.

A na poważnie
Nie mam czasu pisać Regulaminów.
Czy ktoś z was czuje się dyskryminowany ?
Tomasz pewnie, to już wiem.
Ale czy ktoś jeszcze ?
Gdzie możecie zarzucić mi jakieś działanie cenzurujące ?
Do tej pory zablokowałem dwóch yżytkowników którzy zachowywali się bezdyskucyjnie chamsko. Jak zdefiniować chamstwo ?
1. Jeśli FREDZIO uzna, że ktoś szkodzi to go usuwa.

A na poważnie
Nie mam czasu pisać Regulaminów.
Czy ktoś z was czuje się dyskryminowany ?
Tomasz pewnie, to już wiem.
Ale czy ktoś jeszcze ?
Gdzie możecie zarzucić mi jakieś działanie cenzurujące ?
Do tej pory zablokowałem dwóch yżytkowników którzy zachowywali się bezdyskucyjnie chamsko. Jak zdefiniować chamstwo ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
To jest wg mnie może narazie ważniejsze - dobre RANGI.
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?p=173928#173928
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?p=173928#173928
Ja nie czuję się dyskryminowany, z zasady nie mam żadnego stosunku emocjonalnego czy mentalnego do ludzi, którzy nie są mi bliscy.
Taki już jestem.
Taki już jestem.

Kiedyś napisałem krótki regulamin – nawet miał on pochlebne opnie.
Problem jest taki, że głównie łamaliby go Fredzio i Nagor, więc podejrzewam, że dlatego nie jest on przestrzegany. Nikt nie będzie podcinał gałęzi, na której siedzi.
Problem jest taki, że głównie łamaliby go Fredzio i Nagor, więc podejrzewam, że dlatego nie jest on przestrzegany. Nikt nie będzie podcinał gałęzi, na której siedzi.
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
lepiej niech ktoś kto bardzo hcce regulaminu napisze kilka jego punktów i wtedy można dyskutować a nie mówic ogolnie o niczym.
jak dla mnie , choć ostatnio rzadko sie pojawiam, regulamin nie jest jakiś niezbędny. Sporadzyczne przypadki forumowych furiatów gineły smiercią naturalna, zdecydowana wiekszośc wyłapuje takich trolli.
Moze jakies ostrzeżenia mogly by byc. Po np. 3 usunięcie konta choc taki zawodnik je zaraz założy ponownie pod innym nickiem. A blokada IP choc nie wiem czy jest mozliwa u nas, bylaby chyba za ostra karą
jak dla mnie , choć ostatnio rzadko sie pojawiam, regulamin nie jest jakiś niezbędny. Sporadzyczne przypadki forumowych furiatów gineły smiercią naturalna, zdecydowana wiekszośc wyłapuje takich trolli.
Moze jakies ostrzeżenia mogly by byc. Po np. 3 usunięcie konta choc taki zawodnik je zaraz założy ponownie pod innym nickiem. A blokada IP choc nie wiem czy jest mozliwa u nas, bylaby chyba za ostra karą
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Regulamin być powinien - choć pewnie wszystkich kwestii nie rozwiąże.
Pozdrawiam regulaminowo
Pozdrawiam regulaminowo
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!