EBGB
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Warszawa.
Taka grupa biega ostatnio po Lesie Bielańskim.
Ciągle jakies przyspieszenia, podbiegi - nie robia spokojnych treningów - dlatego nazywam ich "ekstremalnymi".
Zazwyczaj zaczynaja 0 18:00 w miejscu spotkań SBBP - szlaban - róg Podlesnej i Klaudyny.
Sa dosyć utajnieni - ale gdyby ktoś chciał jakies bardziej szczegółówe informacje - jednym z nich jest tajemniczy Deckard.
Wczoraj - podgladałem ich trening - i wszystko na co było mnie stać - to spacer z jedną z zawodniczek. O bieganiu z nimi nie było mowy. Za mocni.
Taka grupa biega ostatnio po Lesie Bielańskim.
Ciągle jakies przyspieszenia, podbiegi - nie robia spokojnych treningów - dlatego nazywam ich "ekstremalnymi".
Zazwyczaj zaczynaja 0 18:00 w miejscu spotkań SBBP - szlaban - róg Podlesnej i Klaudyny.
Sa dosyć utajnieni - ale gdyby ktoś chciał jakies bardziej szczegółówe informacje - jednym z nich jest tajemniczy Deckard.
Wczoraj - podgladałem ich trening - i wszystko na co było mnie stać - to spacer z jedną z zawodniczek. O bieganiu z nimi nie było mowy. Za mocni.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Może ukryta kamera?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Regis
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czy dziś EBGB trenuje o 18 czy o 19?
Może też przyjdę popodglądać
Może też przyjdę popodglądać
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/url] [/b]
- madach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Widziałem ekstremistów. Ostro biegają. Myślę, że właśnie teraz kończą 23 okrążenie na Młocinach. Niektórzy będą biegąć do jutra
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"