arek-z pisze:Jutro będę miał wyniki badań kortyzolu i testosteronu. Ciekaw jestem, co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że będzie to podane w tych samych jdnostkach i z obliczeniem T/C nie będzie problemu.
arek-z pisze:Jutro będę miał wyniki badań kortyzolu i testosteronu. Ciekaw jestem, co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że będzie to podane w tych samych jdnostkach i z obliczeniem T/C nie będzie problemu.
Idę też sobie pooglądać przełaje studenckie i popytam znajomych o polara. Przynajmniej jakaś iskierka nadziei zabłysła
Ciekawe, ile kosztuje taka przyjemność ?
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
jest więc zdecydowanie większy od 3, co oznacza, że przetrenowany nie jestem. Z drugiej strony jestem już po 8 tygodniach przerwy, więc wyniki badań mogą być mylące, bo powinno być to w okresie "dołka", ale z drugiej strony cały czas jak się ruszam, np. gram w kosza, to czuje że ten dołek jest. Na codzień czuję się tak samo słabo, jak podczas mocniejszych treningów.
Chyba trzeba pójść jednak znów tropem astmy i skontaktować się z COMSem, co niebawem uczynię.
Sorry, ale przetrenowanie to nie tylko oznaki fizjologiczne, to równiez stan umysłu. Proponuję zamiast badań więcej mysleć pozytywnie i wiecej wiary w swoje umiejetności i talent. Reszta postepowania uzdrawiajacego taka sama jak przy zwykłym przetrenowaniu i bedzie dobrze. Takie mam przeczucie.
dzięki za radę mogę Cię zapewnić, że nie chodzi tutaj o myślenie. Optymizmu i wiary w siebie mam aż nadto. Ale rozumiem, że przez forum może Ci się wydawać inaczej. Cieszę się jednakże, że mi dobrze życzysz
odświeżam temat i mam pytanie do Decka albo kogoś innego, kto jest obeznany w temacie badań krwi.
Wyniki mojego rozmazu:
neut 1.43 36.0%
lymph 2.10 52.9%
mono 0.33 8.3%
eo 0.10 2.5%
baso 0.01 0.3%
byłem u lekarza ogólnego i hematologa. Wiem, że neutrofili mam bardzo mało i ogólnie leukocytów też jest mało. Jutro mam kolejną wizytę u hematologa, ale mam wrażenie, że facet się nie stara, bo ostatnio jak zobaczył te wyniki, co są powyżej, to powiedział, że niczego niepokojącego nie widzi. I to mnie martwi. Przeglądałem internet, dowiedziałem się sporo na temat neutropenii. Ale nie mogę znaleźć jednej rzeczy.
Czy te wyniki mogą mieć jakikolwiek związek z osłabieniem organizmu, bólami mięśni, uczuciem wiecznego zmęczenia??
Będę wdziędzny, jeśli ktoś coś wie na ten temat.
Trafiłem przypadkiem na ten archiwalny wątek i przeczytałem z zainteresowaniem, ale brakuje mi w nim epilogu Czy można się dowiedzieć, jak ta historia się skończyła i czy wróciłeś do swojej oczekiwanej formy?