Dąbrowa Górnicza POGORIA III
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Informuje ,że dzisiaj powołaliśmy Grupę Miłośników Biegania
Zapraszmy wszystkich chętnych przyszłych i obenych truchtaczy ,biegaczy w Niedzielę 09-11-2008 godz 10 rano POGORIA III ośrodek CSIR na spotkanie informacyjno-organizacyjne zakończone wspólnym biegiem .
Zapraszmy wszystkich chętnych przyszłych i obenych truchtaczy ,biegaczy w Niedzielę 09-11-2008 godz 10 rano POGORIA III ośrodek CSIR na spotkanie informacyjno-organizacyjne zakończone wspólnym biegiem .
-
- Rozgrzewający Się
Jest nas spora grupa biegających,próbujących biegac- ludzi którzy bez tej najprostrzej formy ruchowej nie mogą życ.Wielokrotnie nad naszmi akwenami Pogorii III,IV mijamy się gestem ręki pozdrawiamy,ale wszyscy jesteśmy bezimienni nie znamy się brakuje wymiany doświadczeń,dyskusji ,a czasami zwykłego towarzyskiego spotkania ludzi pozytywnie zakręconych,wspólnych treningów,wyjazdów na zawody. Utworzenie takiej grupy biegowej w Dąbrowie .to super pomysł.Wszystkich "truchtaczy" zachęcam do spotkania.
Jaro
- POSARON
- Rozgrzewający Się
witam! Tez staram sie biegać. W tygodniu wcześnie rano (teraz po ciemku) więc "pogoria IV" bo tam asfalt, małe ryzyko kontuzji. W soboty ostatnio P3. Biegam najczęściej z psem, jak nie ma oporów to zachęcacam do kontaktu. Tempo zdecydowanie spokojne (tlenowe
). Dobiegam z Ząbkowic, więc 1 rundka mi teraz wystarcza.
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
-
- Stary Wyga
http://www.csir.pl/
Jak widzicie informacje staramy zamieścić wszędzie gdzie tylko mozna, co z tego wyjdzie ? Postaram sie "cyknąc" parę fotek i przesłać do Fredzia
Fredzio my drudzy po Skierniewicach stajemy w kolejce do "wyłudzenia" paru koszulek
Jak widzicie informacje staramy zamieścić wszędzie gdzie tylko mozna, co z tego wyjdzie ? Postaram sie "cyknąc" parę fotek i przesłać do Fredzia
Fredzio my drudzy po Skierniewicach stajemy w kolejce do "wyłudzenia" paru koszulek
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Powodzenia - najtrudniejsze są początki, a potem tu już samo leci
Pozdrawiam biegając wokół wody![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pozdrawiam biegając wokół wody
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
-
- Zaprawiony W Bojach
Hmmm... to propozycja wpólnego bieganiaPOSARON pisze:witam! Tez staram sie biegać. W tygodniu wcześnie rano (teraz po ciemku) więc "pogoria IV" bo tam asfalt, małe ryzyko kontuzji. W soboty ostatnio P3. Biegam najczęściej z psem, jak nie ma oporów to zachęcacam do kontaktu. Tempo zdecydowanie spokojne (tlenowe). Dobiegam z Ząbkowic, więc 1 rundka mi teraz wystarcza.
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
- POSARON
- Rozgrzewający Się
Ej!!! Taki wątek!! No inne sprawy w obecności psa mogą być kłopotliwe - namolny jest - a na serio - pewnie, że tak - ostatnio mam problemy z motywacją - a jak się człowiek umówi to trzeba dotrzymać.
Tylko tak jak mowiłem - wczesny ranek najlepiej 6.00![:chrap:](./images/smilies/chrap.gif)
Tylko tak jak mowiłem - wczesny ranek najlepiej 6.00
![:chrap:](./images/smilies/chrap.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
Mnie w zasadzie też ta 6 rano najbardziej by pasowala w takie dni jak poniedziałek i środa (weekeny tez wchodzą w gre). Niestety nie prędko bo w tej chwili nawet 0.5 okrążenia to dla mnie wyzwanie
... będę potrzebowała jakiegoś miesiaca-dwoch albo dłuzej zeby wrócić do formy.
Chce się przerzucić na ranne bieganie, bo wieczorem jakoś mi nie wychodzi. Poza tym sama sie boję
...
Dajcie znać jak coś wyjdzie z waszego pomysłu. Nie wiem, czy dam rade być 9.11 bo chyba będe wtedy w górach.
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Chce się przerzucić na ranne bieganie, bo wieczorem jakoś mi nie wychodzi. Poza tym sama sie boję
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Dajcie znać jak coś wyjdzie z waszego pomysłu. Nie wiem, czy dam rade być 9.11 bo chyba będe wtedy w górach.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
-
- Stary Wyga
Na chwilę obecna wygląda do tak spotykamy się od trzech tygodni w Niedzielę godz 9:00 (trzy osoby) na parkingu przy csir-rze jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszamy pierwsze kółko tempo ok 6-6:30/km,kapitalna zabawa
Zapraszamy serdecznie
Zapraszamy serdecznie
- POSARON
- Rozgrzewający Się
Dogadamy się - w tygodniu biegam na IV - tak jak mówilem asfalt - a noga w szynach już była i nie chce powtórki, rano jest ciemno i nie widac przeszkód.PinUpGirl pisze:Mnie w zasadzie też ta 6 rano najbardziej by pasowala w takie dni jak poniedziałek i środa (weekeny tez wchodzą w gre). Niestety nie prędko bo w tej chwili nawet 0.5 okrążenia to dla mnie wyzwanie... będę potrzebowała jakiegoś miesiaca-dwoch albo dłuzej zeby wrócić do formy.
Chce się przerzucić na ranne bieganie, bo wieczorem jakoś mi nie wychodzi. Poza tym sama sie boję...
Panowie dzisiaj w niedziele biegaliście? chyba się mineliśmy - ja dobiegam z ząbkowic, rundka dookoła i w las do domu.
dzisiaj była porażka jakimś cudem uszkodziłem kolano i pozostał mi spacer z psem do asfaltu i czekanie na samochód.
za 2 tyg postaram się podpiąć chociaż na chwilę.
-
- Rozgrzewający Się
Tak, biegaliśmy i faktycznie minęliśmy biegacza z psem. Ja spotykałem Cię też latem na IV-ce i mogę potwierdzić, że pies w miarę łagodny. Zapraszamy zatem do wspólnego niedzielnego biegania.POSARON pisze:Dogadamy się - w tygodniu biegam na IV - tak jak mówilem asfalt - a noga w szynach już była i nie chce powtórki, rano jest ciemno i nie widac przeszkód.PinUpGirl pisze:Mnie w zasadzie też ta 6 rano najbardziej by pasowala w takie dni jak poniedziałek i środa (weekeny tez wchodzą w gre). Niestety nie prędko bo w tej chwili nawet 0.5 okrążenia to dla mnie wyzwanie... będę potrzebowała jakiegoś miesiaca-dwoch albo dłuzej zeby wrócić do formy.
Chce się przerzucić na ranne bieganie, bo wieczorem jakoś mi nie wychodzi. Poza tym sama sie boję...
Panowie dzisiaj w niedziele biegaliście? chyba się mineliśmy - ja dobiegam z ząbkowic, rundka dookoła i w las do domu.
dzisiaj była porażka jakimś cudem uszkodziłem kolano i pozostał mi spacer z psem do asfaltu i czekanie na samochód.
za 2 tyg postaram się podpiąć chociaż na chwilę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ok, do końca tygodnia pomierze trase, czas i powiem Ci, na co mnie stać. Albo jak się uda spotkamy się w którąś niedzielę na Pogorii i dogadamy resztę osobiście.POSARON pisze: Dogadamy się - w tygodniu biegam na IV - tak jak mówilem asfalt - a noga w szynach już była i nie chce powtórki, rano jest ciemno i nie widac przeszkód.
-
- Stary Wyga
Pinup nie mierz tylko przyjdz i biegaj dostosujemy się do każdej prędkości. W tym tygodniu nie wiadomo kto będzie , bo długi weekend się szykuje. Witam kolegę Piotra
Jedno kółko III -ki to 6200 m
Jedno kółko III -ki to 6200 m