Komentarz do artykułu Konkurs - wygraj Usain Bolt WR T-shirt
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no to konkret! na 100 to ja sie nie mam co rownac 2 lata temu 13s, teraz przewijam spore ilosci kilometrow dochodzace do 100/tydz w okresie przygotowawczym wiec jestem zamulony chyba na maksa, no ale kto wie - nie po to wymyslono rytmowki
-
- Wyga
No tak rownac sie nie ma co, dla czlowieka "z ulicy" jak to sie mawia kazdy trening biegowy jest taki sam - biegac. A biegac mozna na rozne sposoby...
Aha, nie mialem stycznosci z typowym sprinterem (jesli chodzi o rozmowe nt. treningu), jak to jest - masz moze takie treningi po ktorych nie jestes w stanie nic zrobic, nie mowiac o drugim treningu w ten sam dzien? Czyli jednym slowem flak-czlowiek.
Aha, nie mialem stycznosci z typowym sprinterem (jesli chodzi o rozmowe nt. treningu), jak to jest - masz moze takie treningi po ktorych nie jestes w stanie nic zrobic, nie mowiac o drugim treningu w ten sam dzien? Czyli jednym slowem flak-czlowiek.
-
- Rozgrzewający Się
powiem Ci tak ci co biegają 100m i 200m to nie widziałem żeby mieli treningi na zarąbanie zreszto trudno zarąbać się xx40m w maxa ale jak ja biegam 400m ii robimy w zime siłke w interwale albo wycieczki w góry to taki mały hardcore
-
- Wyga
No wlasnie jak kiedys sie przygotowywalem do egzaminu to "trenowalem" lub probowalem trenowac na 100. Wydawal mi sie lekki trening + dlugie przerwy na odpoczynek,
400m to jest katorga, masakra, najtrudniejszy dystans dla biegacza, i ogromna szybkosc i niesamowita wytrzymalosc, to dla mnie niemozliwe nie w tym zyciu
400m to jest katorga, masakra, najtrudniejszy dystans dla biegacza, i ogromna szybkosc i niesamowita wytrzymalosc, to dla mnie niemozliwe nie w tym zyciu
-
- Wyga
Ja wiem jak z ta miloscia do sportu jest, sam nie wyobrazam sobie aby wstac kiedys rano i nie pomyslec gdzie zrobie dzis trening - las, stadion, ulica, boczne drozki, czy moze jeszcze w innym terenie.
A odnosnie Fredzia to nie mam zielonego pojecia. Zawsze odpowiadal w mig
A odnosnie Fredzia to nie mam zielonego pojecia. Zawsze odpowiadal w mig