GRATULACJE!!!
To już wyobrażacie sobie jak Piotrek poleci za rok, albo w jakiejś innej równie długodystnasowej imprezie, do której się specjalnie przygotujePiotrekMarysin pisze:Nie planowałem sprawdzić granicy swoich możliwości i od początku narzuciłem sobie spokojne tempo, które dopiero na ostatnich 20 km zaczęło rosnąć...
A to przepraszam, jakoś tego wcześniej nie doczytałam. Czyli w debiucie od razu 3 miejsce. No, ładnie, ładniePiotrekMarysin pisze:Reniu, pozwolę sobie nieskromnie zauważyć, że zupełnym przypadkiem w Kaliszu załapałem się na pudło - byłem 3 w kat M30...i dostałem ładny pucharek z grawerką.
NieeeeeYogi! pisze:Jakoś nikt ostatnio nie chcę ze mną biegać w nocy po lesie.
Tak, nie jest prawdą, że jak znakowaliśmy w zeszłym tygodniu w nocy trasę, to po zobaczeniu grupy saren towarzyszka niedoli wskoczyła mi na ręce i chciała do mamyBeauty&Beast pisze:NieeeeeYogi! pisze:Jakoś nikt ostatnio nie chcę ze mną biegać w nocy po lesie.? Naprawdę?
Tak nie będzie nas, mnie nie będzie także wieczorem, mam przerwę w aktywnościach wszelakich.Gerard pisze:Czy wieczorne / nocne bieganie oznacza, że o standardowej 9.00 nikogo nie będzie?