Ja też nie widzę sensu dlatego wybrałem jedno i to według mnie najlepsze!Friend pisze: Nie widzę sensu skakania po dwóch forach !
dyskusja o forach biegowych
A ja coraz rzadziej zagladam do jednego z nich
Selekcja naturalna - intelektualno-merytoryczny darwinizm 

- zeli
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja zaglądam na pięć forów biegowych. czytam tylko to co mnie interesuje i piszę tam gdzie mam ochotę i coś do powiedzenia (wg mnie).
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hmmmm ... no to może - nie skacz ?Friend pisze:Nie widzę sensu skakania po dwóch forach.
Co o tym mysleicie ?

Powiedz po prostu, że tworzyłeś wątek o sprzedaży książek i nie chciało Ci się dwa razy wpisywać tego samego

A tak poważniej - nie wyobrażam sobie, żebyś założył tutaj na przykład wątek o czarnej stonce. Więc - po co Tobie osobiście ta fuzja ?
Nie rozumiem argumentu, że musisz przeglądać dwa fora. Są trzy bądź cztery duże (jeszcze maratony i ewentualnie część biegowa sfd), są i mniejsze. Twoje przeglądanie - Twój wybór.
Nie wyobrażam sobie, żeby dziewczynom i chłopakom z bieganie.pl chciało się brać sobie na kark oczyszczenia tej stajni Augiasza, jaką jest bgzn.pl. No - po co im to ? Mają swój portal, robią naprawdę niezłą robotę, forum jest (jak sądzę) mniej więcej zgodne z ich wizją ... więc po co ?
Poza tym - jeden portal z jednym forum, mające z definicji być dla wszystkich - chyba tak naprawdę byłoby dla nikogo. Nie byłoby żadnej konkurencji wymuszającej zmiany, ruch. Nacisk odbiorców to jedno, ale nacisk rywali to inna, chyba bardziej mobilizująca sprawa. Poza tym - jak pogodzić różne wizje produktu docelowego ?
Fredzio pisze, że ma taką wizję, zakrojoną na kilka lat. Więc - niech ją robi, spełnia swoje marzenia. Wszyscy na tym skorzystamy.
Wierzę w miarę jednolite kierownictwo i różnorodność na poziomie "bytów", taka forma jest IMVHO znacznie korzystniejsza, niż różnorodność w kierownictwie prowadząca do niezadowalających tak naprawdę nikogo produktów.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48