SzGB - Szczecińska Grupa Biegowa
- saint
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
tzn dowiedziec sie czy sa takie mozliwosci wyboru chyba nie zaszkodzi
ja bym jednak byl za biala koszulka, jest o wiele bardziej widoczna, na niebieskiej trzeba by tez pewnie logo w innych kolorach zrobic takze to ktore jest w tej chwili raczej odpada przy takim kolorze
ja bym jednak byl za biala koszulka, jest o wiele bardziej widoczna, na niebieskiej trzeba by tez pewnie logo w innych kolorach zrobic takze to ktore jest w tej chwili raczej odpada przy takim kolorze
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hmmm
teraz to już zbaraniałem, każdy chce co innego więc jak tu sie porozumieć, no nic to poczekamy na odp kledzika
teraz to już zbaraniałem, każdy chce co innego więc jak tu sie porozumieć, no nic to poczekamy na odp kledzika
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Witaj marcos, czyli Przemek
piwo dobre, ale sie jakos w nie zaglebilem w smak, pilem z kolega na spole. wiec tylko po lyku bylo
Co tam nad zapchamym morzem, co dzien widze tlumy pedzace z innej czesci POlski wydac kaske...
Koszulka - biala
Na niedziele sa plany rowerowe i moze bede przelotem w Maszewie. Wczoraj znow zmoklem, u mnie byla burza. a ja oczywiscie na rowerku.
piwo dobre, ale sie jakos w nie zaglebilem w smak, pilem z kolega na spole. wiec tylko po lyku bylo
Co tam nad zapchamym morzem, co dzien widze tlumy pedzace z innej czesci POlski wydac kaske...
Koszulka - biala
Na niedziele sa plany rowerowe i moze bede przelotem w Maszewie. Wczoraj znow zmoklem, u mnie byla burza. a ja oczywiscie na rowerku.
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
w niechorzu tylko Poznań i zielona Góra pogoda nie była najlepsza ale i tak było fajnie
Nas burza ominęła, ale ja roewrka nie omijam więc widze że nasza grupa to teraz przeważnie bikerzy !!
Myśle że powrót do biegania to będzie u mnie najwcześniej wrzesień.
Nas burza ominęła, ale ja roewrka nie omijam więc widze że nasza grupa to teraz przeważnie bikerzy !!
Myśle że powrót do biegania to będzie u mnie najwcześniej wrzesień.
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bedziesz przelotem
To kiełbaske z grilla wystrzele ci z procy, co innego jakbys był przejazdem to skonsumował byś ją u mnie na ogródku!!
To kiełbaske z grilla wystrzele ci z procy, co innego jakbys był przejazdem to skonsumował byś ją u mnie na ogródku!!
www.kolarstwo.z.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
Napisalem do new line. Pan Gosko odpisal natychmiast, przepraszajac, ze odpowiedz da dopiero w poniedzialek (obecnie jest poza biurem) . Mysle, ze na cene nie bedzie mialo wiekszego wplywu czy koszulki beda jednego koloru czy nie. Chyba jednak bedziemy wygladac wowczas..., no powiedzmy... "nietypowo"
kledzik
kledzik
- saint
- Zaprawiony W Bojach
wydaje mi sie ze troche od tylu planujemy, najpierw przydalo by sie zdobyc probki kolorow tych koszulek jakie wogole sa a dopiero pozniej trzeba opracowac do nich logo, to ktore ja zrobilem bedzie dobrze wygladac tylko na bialym tle, nie wiem czy jak zmienimy kolory na odwrotne (bialy zamiast czarnego) to bedzie dobrze wygladac, jezeli mamy wszyscy miec takie same koszulki to trzeba to ustalic (co do koloru), ja osobiscie jestem za biala bo uwazam ze biegacz powinien byc dobrze widoczny (rowniez ze wzgledu bezpieczenstwa, w tej koszulce zamierzam tez jezdzic na rowerze propagujac SzGB na o wiele szerszych horyzontach )
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To niech będą białe, logo innego juz nie wymyslimy a czas leci...
Białe, Białe, Białe i koniec.
Zamawiamy, prosimy o logo, płacimy, odbieramy i biegamy (kto może oczywiście)
Dobry scenariusz???
Białe, Białe, Białe i koniec.
Zamawiamy, prosimy o logo, płacimy, odbieramy i biegamy (kto może oczywiście)
Dobry scenariusz???
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
oj Marcos, widze ze sie niecierpliwisz, gdyby szczegoly techniczne byly wyjasnione wczesniej to juz dawno zamowienie bylo by w realizacji
mialem nadzieje ze ktos jednak krytycznie spojrzy na moja propozycje i beda jakies zmiany a tu brak odzewu czyzby wszystkim sie podobalo czy tez jest to Wam obojetne ? bo potem bedzie wstyd koszulki ubierac a przeciez nie po to je robimy zeby lezaly w szafce
mialem nadzieje ze ktos jednak krytycznie spojrzy na moja propozycje i beda jakies zmiany a tu brak odzewu czyzby wszystkim sie podobalo czy tez jest to Wam obojetne ? bo potem bedzie wstyd koszulki ubierac a przeciez nie po to je robimy zeby lezaly w szafce
- saint
- Zaprawiony W Bojach
masz na mysli te koszulki z napisem GT na piersi ?
z daleka troche slabo je widac, ja czekam na koszulki SBBP az sobie zrobia bo tam mialo byc duze logo i wtedy sie wyjasni czy jest wogole sens robic je na coolmaxie bo podobno jak sie rozciagnie to kiepsko wyglada, mam nadzieje ze ktos zrobi sobie zdjecie w wysokiej rozdzielczosci zeby mozna bylo ocenic jak to wyszlo
z daleka troche slabo je widac, ja czekam na koszulki SBBP az sobie zrobia bo tam mialo byc duze logo i wtedy sie wyjasni czy jest wogole sens robic je na coolmaxie bo podobno jak sie rozciagnie to kiepsko wyglada, mam nadzieje ze ktos zrobi sobie zdjecie w wysokiej rozdzielczosci zeby mozna bylo ocenic jak to wyszlo
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Oto plecy Kociemby - koszulka coolmaxowa.
- saint
- Zaprawiony W Bojach
o, super wyszlo dzieki za zdjecie FREDZIO
a powiedz czy wiesz moze z kim sie najlepiej kontaktowac w sprawach technicznych typu jakie kolory/format pliku itp, z kims z innych grupy kto zalatwial czy bezposrednio z new line ?
a powiedz czy wiesz moze z kim sie najlepiej kontaktowac w sprawach technicznych typu jakie kolory/format pliku itp, z kims z innych grupy kto zalatwial czy bezposrednio z new line ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Napisz do Grubcia albo Kociemby - oni wiedzą, ja pojęcia nie mam.