Proszę o opinię...

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
artmar12
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Biegam od marca tego roku .Dzisiaj bralem udział w takim lokalnym biegu
"II Jesienny cross przyjaźni koluszkowsko - brzezińskiej " skończyłem go z rekordowym czasem (jak dla siebie 24,46')Najlepszy zawodnik 17,16'.
Bieg na 5 km.Teren b.trudny .Proszę o ocenę mojego wyniku.
Mam 29 lat, 173 cm ,84 kg.Tylko obiektywne oceny.Pozdrawim Artur .
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, 10:32 przez artmar12, łącznie zmieniany 1 raz.
<script width="180" id="nk_card" type="text/javascript" charset="UTF-8" src="http://nasza-klasa.pl/card/js/7855527/5dda7b0de1"></script>
New Balance but biegowy
MaciekS
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 43:11

Nieprzeczytany post

Myślę, że sam temat jest dosyć śmieszny. Nie znamy Cię, nie wiemy ile trenujesz, nie znamy trasy. Poza tym zawarta prośba jest dosyć absurdalne.

Jeżeli biegasz od niedługiego czasu to tutaj około 5 min/km jest dosyć przyzwoitym tempem. Jednak za pewne nie jest to szczytem możliwości Twoich.
Blady
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mi też piątka zajmuje jakieś 25 minut na treningu, biegam podobnie, od kwietnia tego roku, mam 34 lata, BMI 25.
Półmaraton 4energy Katowice 21.09.08 - 02h00'56"
tbogo
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

przede wszystkim czy tam bylo 5km czy okolo 5km
bo okolo 5km czesto moze byc 4,5km lub 5,5km a to juz robi roznice
to ze zwyciezca mial 17minut tez za wiele nie mowi
jesli byl to rasowy zawodnik to znaczy ze trasa byla trudna lub wiecej niz 5km, a jak ktos nieznany to tez zadne porownanie
i o jaka ocene Ci chodzi?
mysle , ze skoro biegasz dla siebie to niewazne sa opinie innych tylko Twoja.
to tak jakby ktos spytal czy 3:30 w maratonie to dobrze...
dla jednego super, ktos inny uzna to za porazke
http://www.sportowo.ovh.org/
http://www.naturalpower.pl/
www.biegowki.pl
DaaD
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jeżeli biegasz około pół roku, to moim zdaniem dobry wynik.
Dobry to znaczy taki, że powinien Cię zmotywować do dalszej pracy.
Ja myślę że jak dobrze popracujesz na treningach to będziesz śmigał jek Kubica :oczko:
Tylko uważaj żeby się nie "zajechaci" na treningach, no i nie musisz startować w karzdych zawodach, twoja forma nie jest jeszcze stabilna.

Powodzenia na następnych zawodach. -BIEGAJ-
artmar12
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Około 5 km,według organizatora + - 5 m,
<script width="180" id="nk_card" type="text/javascript" charset="UTF-8" src="http://nasza-klasa.pl/card/js/7855527/5dda7b0de1"></script>
artmar12
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pisząc ten post miałem raczej ochotę podzielić się moją radością dotyczącą samego startu w imprezie ,dla mnie to duże wydarzenie !! I osobist wygrna w pewnym sensie .Ba malo tego w biegu na 200 m ,mój syn Norbert wystrtował i choć przybiegł na ostanim miejscu wazny jest start i ruch.Nadmieniając że kibicowała nam nasza kobieta (moja żona)sobota była bardzo udana.Myśle że to forum powinno służyć właśnie do propagowania biegania jako najprostszej formy ruchu i powinno służyć jako zachęta dla osób chcących zacząc przygodę z bieganiem.Osobom takim jak ja kilka miesięcy temu...
Blady
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

I wierz mi stary że tak właśnie jest. Jestem stałym (dziennym) bywalcem tego forum od momentu kiedy zacząłem przygodę z bieganiem. To za sprawą "starszych" kolegów podjąłem decyzję i pobiegłem już, jak dla mnie połówkę. Obecność tutaj daje mi masę energii i motywacji w brnięciu dalej. Niedawno też miałem debiut i jeszcze czuję smak "zwycięstwa", a już coś mnie pcha dalej, za tydzień lub dwa..... kolejne zawody. Szczerze Wam gratuluję.
Półmaraton 4energy Katowice 21.09.08 - 02h00'56"
fanx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

brawo brawo brawo....i o to chodzi aby się w tym bieganiu nie połamac a jak juz zaczniesz biec to i tak tym sie nie bedziesz przejmować...u mnie przynajmniej tak to działa...pozdrawiam.
..................................................
Obrazek
ODPOWIEDZ