SzGB - Szczecińska Grupa Biegowa
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja sobie teraz odpuszcze bieganie po Puszczy. bo po ostatnim likendzie rowerowym (do Poczadmu i zuruck) jestem troszki zmeczony, no i musze sie znow powoli reaktywowac w tym sporcie
Piotr
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
zrobilem prawie 300km w likend, ale mimo stanu wycienczenia dzis, wyprawa byla przednia,
wczoraj wracajac - jadac z Poczdamu do centrum Berlina natrafilem na szeroka droge rowerowa przez las, bylem w szoku bo tam chyba polowa miasta biegala, jezdzi rowerami i na rolkach, ganalem na lep na szyje nie dal sie wyprzedzi nikomu na kolarce, efekt tego wyscigu w 30st. odczulem pod polska granica - bylem totalnie odwodniony
wczoraj wracajac - jadac z Poczdamu do centrum Berlina natrafilem na szeroka droge rowerowa przez las, bylem w szoku bo tam chyba polowa miasta biegala, jezdzi rowerami i na rolkach, ganalem na lep na szyje nie dal sie wyprzedzi nikomu na kolarce, efekt tego wyscigu w 30st. odczulem pod polska granica - bylem totalnie odwodniony
Piotr
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
saint, widzisz naleze do ludzikow. ktorzy nie planuja czegos tygodniami. u mnie klaruje sie cos w glowie. pozniej szybka decyzja i wyjazd...
wiele osob nie znosi takiego zachowania. musza miec scisly plan np: przy tym drzewie na 25 km zjedza kanapke itp itd.
ja mam dusze wloczegi im mniej planow tym lepiej
wiele osob nie znosi takiego zachowania. musza miec scisly plan np: przy tym drzewie na 25 km zjedza kanapke itp itd.
ja mam dusze wloczegi im mniej planow tym lepiej
Piotr
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
sorki, znow sie madrze !!!!
chcialem powiedziec, ze w czwartek to wymyslilem, a w piatek jeszcze 1h przed wyjazdem nie wiedzialem, czy to bedzie auto czy rower
chcialem powiedziec, ze w czwartek to wymyslilem, a w piatek jeszcze 1h przed wyjazdem nie wiedzialem, czy to bedzie auto czy rower
Piotr
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję za umieszczenie na Waszej stronie odnośnika do strony klubowej KB Maniac Poznań Uczyniłem to samo jako wyraz szacunku i sympatii
Pozdrawiam,
Arti
Trzymajcie się !
Pozdrawiam,
Arti
Trzymajcie się !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Arti no problem, niedlugo bedzie nowa wersja strony z dzialem linkow do wszystkich klubow jakie uda mi sie znalezc, po to w koncu miedzy innymi jest ta strona zeby propagowac wspolne bieganie, a Poznan lezy tak blisko moze jakies wspolne biegi raz na jakis czas ?
Piotrze, ja tez mam kumpla z ktorym jezdze i w sobote zrobilismy 160, trasa tez byla zupelnie spontaniczna takze jak cos Ci przyjdzie do glowy to wrzucaj temat i moze akurat ktos sie skusi
(Edited by saint at 8:07 pm on July 29, 2003)
Piotrze, ja tez mam kumpla z ktorym jezdze i w sobote zrobilismy 160, trasa tez byla zupelnie spontaniczna takze jak cos Ci przyjdzie do glowy to wrzucaj temat i moze akurat ktos sie skusi
(Edited by saint at 8:07 pm on July 29, 2003)
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
saint to ty niezly gagatek jestes 160!!!! a jakim rowerkiem smigasz. ja wysluzonym trekingowcem - moje sred. pred. podrozna to 25km/h.
pozdr.
pozdr.
Piotr
- saint
- Zaprawiony W Bojach
e tam, cienki jestem, ledwo dojechalem te 160, a we wrzesniu maraton rowerowy mnie czeka 2x110 kmi nie wiem co to bedzie , predkosc srednia tez wyszla 23-25/godz
ja jezdze na razie na goralu kolegi bo zbieram kase na trekingowy ale nic specjalnego, kolo 1500 chce wydac, mam nadzieje ze od razu mi sie parametry poprawia jak sie przesiade
(Edited by saint at 4:06 pm on July 30, 2003)
ja jezdze na razie na goralu kolegi bo zbieram kase na trekingowy ale nic specjalnego, kolo 1500 chce wydac, mam nadzieje ze od razu mi sie parametry poprawia jak sie przesiade
(Edited by saint at 4:06 pm on July 30, 2003)