SzGB - Szczecińska Grupa Biegowa
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do Kiniaka: Lasek Arkoński generuje aktywnych ludzi, ale większość z nich nie zaglada do internetu. Znam osób trenujacych w lasku kilka co najmniej. O zanjomych jeżdżących tam regularnie rowerem nie wspomnę. To niezła trasa, bo wśród zieleni jedzie się od samych Jasnych Błoni przez Park Kasprowicza i jest tylko jeden minus czyli przejazd przez ulicę Zaleskiego (czekanie na uprzejmość kierowców - porządana sygnalizacja świetlna). Ja czasem jadę tamtędy rowerem, bo to sympatyczniejsze niż jeżdżenie po ulicy nawet wyposażonej w pseudościeżkę. Kiedyś też tam biegaliśmy, ale teraz (od prawie 6 lat) mamy bliżej inny las. To był zreszta jeden z ważniejszych warunków przy wyborze lokalizacji: las nie dalej niż przedtem Arkoński.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Bydgoski pomysł uważam za fantastyczny!
Nie zwabi do biegania strona w internecie czy spotkania nielicznej wybranej grupy ludzi. Gazeta ma wielką moc i zasięg. Jeśli do tego dołączy się choć na chwilę telewizja to moc wzrasta. Chętnie się przyłącze i może innych łatwiej będzie mi namówić do udziału w takim biegu jeśli bedzie bardziej masowy niż elitarny.
Nie zwabi do biegania strona w internecie czy spotkania nielicznej wybranej grupy ludzi. Gazeta ma wielką moc i zasięg. Jeśli do tego dołączy się choć na chwilę telewizja to moc wzrasta. Chętnie się przyłącze i może innych łatwiej będzie mi namówić do udziału w takim biegu jeśli bedzie bardziej masowy niż elitarny.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Watpię czy to na mnie padnie Piotrze, ale jeśli jakoś mogę pomóc to chętnie. Wszędzie są potrzebni wolontariusze.
Teraz mam dylemat, bo wiem że raczej nie dam rady, a kusi mnie półmaraton w Rostock'u. Mam na szczęście czas do namysłu, bo można się zapisać w dniu startu.
Teraz mam dylemat, bo wiem że raczej nie dam rady, a kusi mnie półmaraton w Rostock'u. Mam na szczęście czas do namysłu, bo można się zapisać w dniu startu.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Jedziemy pierwszy raz. Ze Szczecina pewnie jest 150 km? Nie mam pojecia, ostatnio w 2000r. wolno jechaliśmy do Danii przez Rostock (prom) to zajęło nam to ok. 2h może mniej.
Z Poznania pewnie do Berlina i do Rostocku cały czas autostradą (od granicy).
Myślimy o nocowaniu pod namiotem na campingplatz'u
Z Poznania pewnie do Berlina i do Rostocku cały czas autostradą (od granicy).
Myślimy o nocowaniu pod namiotem na campingplatz'u
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
To jak Saint, kiedy organizujemy bieganko po Puszczy?Mysle ze nastepny weekend bedzie ok.Napisz czy bardziej pasuje Ci sobota czy niedziela to sie jakos doklaniej dogadamy. Ktos jeszcze jest chetny na taka wyprawe? Pozdrawiam!
TT Szczecin
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W smutnym nastroju wyjeżdżam na tydzień nad morze.
Smutno bo na zawsze pożegnałem dziadka z którym byłem bardzo zżyty.
Załatwcie koszulki tak aby juz za tydzień zamówić, nieważne co napiszemy ważne żeby były.
Smutno bo na zawsze pożegnałem dziadka z którym byłem bardzo zżyty.
Załatwcie koszulki tak aby juz za tydzień zamówić, nieważne co napiszemy ważne żeby były.
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
moje kondolencje Marcos
jezeli masz teraz wakacje i troche czasu to zajmij sie prosze sprawami technicznymi dotyczacymi koszulek o ktorych opisalem w liscie, jezeli bedziesz mial jakies watpliwosci to najlepiej przez gg albo emailem
Tomek: mi pasuje sobota, powiedz ile chcialbys przebiec i jakim tempem zebym wiedzial jak zaplanowac pozostale treningi
jezeli masz teraz wakacje i troche czasu to zajmij sie prosze sprawami technicznymi dotyczacymi koszulek o ktorych opisalem w liscie, jezeli bedziesz mial jakies watpliwosci to najlepiej przez gg albo emailem
Tomek: mi pasuje sobota, powiedz ile chcialbys przebiec i jakim tempem zebym wiedzial jak zaplanowac pozostale treningi
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Saint, sobota moze byc ale z rana. mysle ze bysmy przebiegli gdzies z 10 km i tempem ok 5.30/km. Ja bede po piatkowej podrozy wiec szybsze tempo raczej nie wchodzi w gre. Ja bede mial dostep do netu dopiero w piatek wieczorkiem wiec dokladnie (co to godziny) to zgadamy sie na GG, ok? A ja zaraz wsiadam w pociag, znowu cala noc nieprzespana... Pozdrwienia dla wszystkich!
TT Szczecin
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Aha, inni chetni tez sa mile widziani!! Moze sie uzbiera jakas grupka?
TT Szczecin