wojtek pisze:A ja nie powiem gdzie ja mam ten temat , bo wyjdzie dwuznacznie ...
HOMOSEKSUALIZM
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
rraadd
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nawte nie wiedziałe że takie tematy się tutaj porusza hehe
a z racji że jest sobota i wolne popołudnie to przeglądam to i owo tutaj
i chciałbym dodać trochę od siebie
mam kolegę geja - dowiedziałem się o tym dość późno bo sam bardzo ukrywał swoją orientację z racji sławnego naszego tolerancyjnego społeczeństwa...
podczas ilus tam rozmów z nim przeprowadzonych szczerze mówiąc bardzo mi żal tych ludzi a to z tego powodu ze muszą tak sie maskować i ukrywać.... do czasu kiedy nie znałem nikogo o tej orientacji nie zasnatawiałem się nad tym że ci ludzie też czuja i chcą być w związkach takich jak my czyli damsko-męskich
kiedyś właśnie mówił mi że widział mnie i żonę na spacerze w parku jak szkliśmy przytuleni itp itd i mówił ze o nie rozumie i źle mu z tym, że musi ze swoim partnerem żyć jak w podziemiu....
generalnie sytuacja nie do pozadzroszczenia- i chyba wiele jeszcze trzeba przebiec km żeby to się w naszym kraju zmieniło
a z racji że jest sobota i wolne popołudnie to przeglądam to i owo tutaj
i chciałbym dodać trochę od siebie
mam kolegę geja - dowiedziałem się o tym dość późno bo sam bardzo ukrywał swoją orientację z racji sławnego naszego tolerancyjnego społeczeństwa...
podczas ilus tam rozmów z nim przeprowadzonych szczerze mówiąc bardzo mi żal tych ludzi a to z tego powodu ze muszą tak sie maskować i ukrywać.... do czasu kiedy nie znałem nikogo o tej orientacji nie zasnatawiałem się nad tym że ci ludzie też czuja i chcą być w związkach takich jak my czyli damsko-męskich
kiedyś właśnie mówił mi że widział mnie i żonę na spacerze w parku jak szkliśmy przytuleni itp itd i mówił ze o nie rozumie i źle mu z tym, że musi ze swoim partnerem żyć jak w podziemiu....
generalnie sytuacja nie do pozadzroszczenia- i chyba wiele jeszcze trzeba przebiec km żeby to się w naszym kraju zmieniło
bieganie- to jest to !
minął roczek ;-)
minął roczek ;-)
-
piotrp72
- Wyga

- Kontakt:
Wpisałem w wyszukiwarce hasło "rwa kulszowa" a tu mi taki wątek wyskoczył.
Skoro już jestem, to się wypowiem.
Otóż nie rozumiem homoseksualistów, czy jak im tam. Ale nie czuję wrogości do niezrozumiałego. Znam jednego geja (czy jak im tam). To bystry, kulturalny i sympatyczny gość; typ człowieka, którego nie da się nie lubić. W jego zachowaniu nie ma niczego rażącego. Zatem - nie będę bawił się w jego prześcieradło i wnikał z kim sypia.
Nie mój biznes.
PS Czy powinienem czuć się urażony tym, że mnie nie podrywał?
Otóż nie rozumiem homoseksualistów, czy jak im tam. Ale nie czuję wrogości do niezrozumiałego. Znam jednego geja (czy jak im tam). To bystry, kulturalny i sympatyczny gość; typ człowieka, którego nie da się nie lubić. W jego zachowaniu nie ma niczego rażącego. Zatem - nie będę bawił się w jego prześcieradło i wnikał z kim sypia.
PS Czy powinienem czuć się urażony tym, że mnie nie podrywał?
Pozdrawiam
PiotrP
PiotrP
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Pismo Swiete nie pozostawia cienia watpliwosci na temat takiego zachowania. Bardzo mocno je pietnuje. Takich ludzi trzeba kochac, proponowac im leczenie, ale jezeli rezygnuja, a kolejne rozmowy nie przynosza efektu to niestety trzeba potepiac ich zachowanie.
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

To powiedz mi dlaczego Pan Bóg ich takich stworzył ?MichalJ pisze:Pismo Swiete nie pozostawia cienia watpliwosci na temat takiego zachowania. Bardzo mocno je pietnuje. Takich ludzi trzeba kochac, proponowac im leczenie, ale jezeli rezygnuja, a kolejne rozmowy nie przynosza efektu to niestety trzeba potepiac ich zachowanie.
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
O kurcze, co to za stary, skandalicznie nie na temat wątek został na światło dzienne wyciągnięty ??
I co to za sierota go w 2004 roku założyła ? 
-
bleez
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
A konkretnie tu Rdz 19,1-29; Rz 1, 24-27; I Kor 6, 9;1 Tm 1, 10.ruh hożuf pisze:A gdzie konkretnie Pismo Święte ich piętnuje i w jaki sposób??
- Friend
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Sierotka - FredzioFREDZIO pisze:O kurcze, co to za stary, skandalicznie nie na temat wątek został na światło dzienne wyciągnięty ??I co to za sierota go w 2004 roku założyła ?
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Słuchajcie - wchodzimy w niebezpieczny rejon rozważań.
Ta dyskusja wywołała kiedyś dużą awanturę.
Mam dylemat co z nią zrobić, bo nie chcę hamować wolności wypowiedzi ale z drugiej strony zaraz zaczną się argumentu że trudno traktować Pismo Święte jako jakąś wykładnię skoro w nim samym sa dawane przykłady bardzo nagannego zachowania, i to przez kogo: przez Boga. (Stary Testament).
Co robić ?
Mam dylemat co z nią zrobić, bo nie chcę hamować wolności wypowiedzi ale z drugiej strony zaraz zaczną się argumentu że trudno traktować Pismo Święte jako jakąś wykładnię skoro w nim samym sa dawane przykłady bardzo nagannego zachowania, i to przez kogo: przez Boga. (Stary Testament).
Co robić ?
- Friend
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Proponuje - zamknąć temat !FREDZIO pisze:Słuchajcie - wchodzimy w niebezpieczny rejon rozważań.
Co robić ?
Przykładem awantury i "rozwalania" forum są wątki na biegajznami.pl
Takie tematy nie powinny być poruszane na tematycznych forach !
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
zamknąć i skasować, bo jak ktoś tu zagląda po raz pierwszy - tak jak ja np. - to pomyśli, że biegacze to banda trgolodytów - poziom większości wypowiedzi mniej więcej taki jak na forach pseudo-kiboli. Brrrrr....