Girls..
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dołączam do Waszych postów..W końcu też biegam i mam zamiar biegać jesienną porą a nawet zimową!!! Nie jestm jeszcze tak zaprawiona w boju, że jestem w stanie biegac codziennie, ale biegam regularnie co drugi dzień:)narazie na spokojnie..przyzwyczajam sie do 20-25 minut..przedwczoraj byla masakra..lało jak z cebra..a ja w swojej nowej (pierwszej)bluzie oddychającej i kurteczce przecideszzcowej...wybieglam w trase...nie chciało mi się- ale...chęc zgubienia kilosów mnie dopinguje...wybiegłam...fakt, przechodnie patrza ze zdziwieniem,ale mam to w poważaniu:)Teraz jest bardzo smutno na zewnątrz, szybko ciemności, zimno,ludzie wyskulani, znowu przychodzi jesienna monotonia..dlatego strój biegowy kupiłam sobie kolorowy, żeby mieć cos słonecznego:)
co do zaczepeczk jak wspominałyście..bywaja równiez u mnie...biegam również, i o 21.00 i najbardziej boje sie pijakówi dresiarzy...więc jak mijam takich to przyspieszam...ale zaczepki rownież mam gdzieś...(chamstwo kulturą należy zwalczać!!:) A na codzień (nie od biegania:) kupiłam sobie rózową parasolkę, i kolorowe rękawiczki...poprawiaja humor..do tramwaju jakaś żwawa muzyczka ..i zero deprechy jesiennej...a a w domu "fajnie mi robią" świece zapachowe..po takim biegu... zapalic świece...i napic sie herbatki z soczkiem malinowym....rozkosz:)
co do zaczepeczk jak wspominałyście..bywaja równiez u mnie...biegam również, i o 21.00 i najbardziej boje sie pijakówi dresiarzy...więc jak mijam takich to przyspieszam...ale zaczepki rownież mam gdzieś...(chamstwo kulturą należy zwalczać!!:) A na codzień (nie od biegania:) kupiłam sobie rózową parasolkę, i kolorowe rękawiczki...poprawiaja humor..do tramwaju jakaś żwawa muzyczka ..i zero deprechy jesiennej...a a w domu "fajnie mi robią" świece zapachowe..po takim biegu... zapalic świece...i napic sie herbatki z soczkiem malinowym....rozkosz:)
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2008, 09:46 przez lakritze, łącznie zmieniany 1 raz.
- dvse
- Rozgrzewający Się
Pod ostatnim postem, który znajduje się w temacie w którym chcesz napisać, jest taki "przycisk" o nazwie "odpowiedź". Klikasz go, piszesz i "wyślij"lakritze pisze:mam problem z dołączaniem postów do właściwego tematu..sorka:)
A co do Twojego biegania to chylę czoła! Też dopiero zaczynam i też czasami krucho z mobilizacją...
-
- Rozgrzewający Się
dvse pisze:Pod ostatnim postem, który znajduje się w temacie w którym chcesz napisać, jest taki "przycisk" o nazwie "odpowiedź". Klikasz go, piszesz i "wyślij"lakritze pisze:mam problem z dołączaniem postów do właściwego tematu..sorka:)
A co do Twojego biegania to chylę czoła! Też dopiero zaczynam i też czasami krucho z mobilizacją...
dvse:) "nie róbcie z nas pederastów" !!!:) wiem, gdzie przycisk...:)ale na litość jest 9.52:), jestem w pracy..i to bez kawy bo deficyt..:)stąd mój rozbiegany wzrok i brak koordynacji ruchów:)
-
- Wyga
Witaj
..cyt.;najbardziej boje sie pijakówi dresiarzy...więc jak mijam takich to przyspieszam...--hi hi wiec juz robisz trening interwałowy!!!ale tak na powaznie trzeba zachować ostrożność mijając takich ludzi,na początku życze Ci wszystkiego naj naj naj i wytrwałośći w bieganiu,powodzenia
..cyt.;najbardziej boje sie pijakówi dresiarzy...więc jak mijam takich to przyspieszam...--hi hi wiec juz robisz trening interwałowy!!!ale tak na powaznie trzeba zachować ostrożność mijając takich ludzi,na początku życze Ci wszystkiego naj naj naj i wytrwałośći w bieganiu,powodzenia
<script width="180" id="nk_card" type="text/javascript" charset="UTF-8" src="http://nasza-klasa.pl/card/js/7855527/5dda7b0de1"></script>
-
- Dyskutant
co ma piernik do jaskółki - wytrzeźwiejlakritze pisze: dvse:) "nie róbcie z nas pederastów" !!!:) wiem, gdzie przycisk...:)ale na litość jest 9.52:), jestem w pracy..i to bez kawy bo deficyt..:)stąd mój rozbiegany wzrok i brak koordynacji ruchów:)