Mazowiecki Park Krajobrazowy

Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

darek284 pisze: Jacek, a Ty nie będziesz potrzebował własnych odżywek i wsparcia przyjaciół z ENTRE?
Dzięki za pamięć Darku. Oczywiście z miłą chęcią skorzystam jeżeli istnieje taka możliwość. Z góry dziekuję.
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renata pisze:Miałam już kilka dni temu zapytać o to cacko, henley interesowałeś się może już?
Tutaj poczytałam kilka spostrzeżeń na temat jego funkcjonalności i zalet. Co o tym sądzisz?
Widziałem "to cacko" kilka dni temu w internecie. Wygląda to na modyfikację rs800sd pod kątem triatlonu (dodane czujniki rowerowe). Z punktu widzenia biegacza nic nowego nie wnosi (korzysta z tych samych czujników s3 i g3). Oczywiście są to moje dywagacje na podstawie dostępnych informacji w necie bo produkt jest bardzo nowy i chyba nie ma go jeszcze w Polsce. Mam nadzieję ,że wkrótce pojawią się gdzieś testy praktyczne.
pzdr
henley
Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

henley pisze:
Renata pisze:Miałam już kilka dni temu zapytać o to cacko, henley interesowałeś się może już?
Tutaj poczytałam kilka spostrzeżeń na temat jego funkcjonalności i zalet. Co o tym sądzisz?
Widziałem "to cacko" kilka dni temu w internecie. Wygląda to na modyfikację rs800sd pod kątem triatlonu (dodane czujniki rowerowe). Z punktu widzenia biegacza nic nowego nie wnosi (korzysta z tych samych czujników s3 i g3). Oczywiście są to moje dywagacje na podstawie dostępnych informacji w necie bo produkt jest bardzo nowy i chyba nie ma go jeszcze w Polsce. Mam nadzieję ,że wkrótce pojawią się gdzieś testy praktyczne.
Według mnie to następca rs800sd, bo tego modelu nie ma już na liście produktów. Jeśli chodzi o modyfikację pod kątem tri, to chyba nie do końca, bo przecież te czujniki rowerowe (kadencja i moc) działały z rs800sd. Widać, że zmieniła się obsługa czujników. Można używać jednocześnie G3 i S3.
Jest to duży plus. Tyle że dane o prędkości i tempie są z S3 a G3 jest wtedy używany do mapowania trasy. I to jest duży skok jakościowy, bo w końcu z Polara będzie można zrzucić trasę do np GoogleEarth.
Minusem jest to, że nie działa z nim poprzedni czujnik mocy... może wypuszczą nowy?
Jest to coraz lepsza propozycja, tylko nie za cenę oferowaną w Polsce... Ten zegarek nie powinien kosztować więcej niż 800 PLN...
Ale z powodu ceny zapewne wszyscy kupują teraz F305 i polar traci rynek.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jak nastroje przed startem sezonu? Wszyscy już wypoczęci i nie mogą się doczekać startu? Pogoda podpowiada, że będzie wysyp życiówek :oczko: .
Oby tylko nie wiało za bardzo bo niektóre prognozy to sugerują...
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oprócz tego wszystkiego, nie wiadomo czy w tym można pływać. Szukałem czegoś na ten temat, ale nie mogę nic znaleźć.

Nastroje dobre, wczoraj podczas ostatniego biegu w tempie maratonu, miałem kolkę i musiałem się zatrzymać :lalala:
Renia się nasłuchała, że może lecieć szybciej, no i lata szybciej niż umówione wcześniej tempo. Takie właśnie są nastroje :hejhej:

Dziś spokojne 10 km, a w piątek wieczorem odprawa pod szlabanem w Marysi, wymiana sekretów i skrótów. Dowieziemy również tajny proszek, najnowsza myśl obcych laboratoriów, wszystko jest tajne i poufne.

Wiatr może nas wszystkich nieźle zaskoczyć, ale mnie tam już wszystko jedno, w razie co będę miał na co zwalić winę... :lalala: :hej:
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

darek284 pisze:Oprócz tego wszystkiego, nie wiadomo czy w tym można pływać. Szukałem czegoś na ten temat, ale nie mogę nic znaleźć.
Pływać jak najbardziej można, ale lepiej nie wciskać przycisków, bo zegarek jest w standardzie 50M.
darek284 pisze:Dziś spokojne 10 km, a w piątek wieczorem odprawa pod szlabanem w Marysi, wymiana sekretów i skrótów. Dowieziemy również tajny proszek, najnowsza myśl obcych laboratoriów, wszystko jest tajne i poufne.

Wiatr może nas wszystkich nieźle zaskoczyć, ale mnie tam już wszystko jedno, w razie co będę miał na co zwalić winę... :lalala: :hej:
A o której planujecie spotkanie w piątek pod szlabanem? Może i ja się pojawię???

A z wiatrem, to rzeczywiście nie jest zły pomysł... :oczko: zawsze musi być jakiś winny... :oczko:
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Piotrek, może o 19 będzie dobrze?

Może uda nam się Decka zmobilizować, a może jeszcze jedną nową koleżankę przywieziemy?
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

darek284 pisze:Piotrek, może o 19 będzie dobrze?
Czyżby wystartował sezon lamp czołowych? :hej:

U mnie wszystko chyba dobrze. Dzisiaj 5x1000m. Jeśli chodzi o niedzielę to ważne żeby nie padało (jeszcze nigdy nie miałem tak dosyć deszczu jak teraz :ech: )
pzdr
henley
Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja muszę powiedzieć, że jakoś tak sympatycznie się odnoszę do deszczu. Pamiętasz Jacku jak nas kiedyś złapało na długim wybieganiu? W zasadzie tylko wtedy miałem jakieś "ale", a teraz z przyjemnością sobie biegam po deszczyku... :oczko:
Chyba trzeba będzie wymienić baterie w Myo... :oczko:
Awatar użytkownika
Deck
Ekspert/Fizjologia

Nieprzeczytany post

ja w deszczowym maratonie w Łodzi zrobiłem kiedyś życiówkę, ale teraz opad ten to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej :ojnie:
kto biega ten nie lebiega
ENTRE.PL Team
SBBP.waw.pl
Awatar użytkownika
Renata
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ej, już nie pada i (tutaj patrzę w moją szklaną kulę) nie będzie padało w W-wie (ani śniegiem, ani deszczem) przez najbliższe dni, aż do soboty włącznie :)
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś od rana aż chce się żyć... Budzące promienie słońca to jest to, co tygrysy lubią najbardziej...
A co do prognoz, to ja powiem więcej : jak dla mnie, pogoda w niedzielę ma być wymarzona ... :oczko:
Awatar użytkownika
Deck
Ekspert/Fizjologia

Nieprzeczytany post

wypowiedź:
PiotrekMarysin pisze:A co do prognoz, to ja powiem więcej : jak dla mnie, pogoda w niedzielę ma być wymarzona ... :oczko:
w świetle wypowiedzi:
PiotrekMarysin pisze:A ja muszę powiedzieć, że jakoś tak sympatycznie się odnoszę do deszczu.
nie napawa optymizmem :oczko:
kto biega ten nie lebiega
ENTRE.PL Team
SBBP.waw.pl
Gerard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przez ostatnie dwa tygodnie żadnego trenigu nie robiłem w deszczu, mimo że wychodziłem we wcześniej zaplanowanych porach :hej: To dlaczego na maratonie miałoby padać? :ble:
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Gerard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzę, że jakaś większa impreza się zapowiada pod szlabanem :hej:
Żal w takim razie się nie pojawić, znaczy będę się starał dotrzeć :hej:
-----------------------------------------------------