Komentarz do artykułu Bieganie.pl ma 10 lat

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

@FREDZIO

ladne tereny do biegania masz kolo nosa ;)

Swoja droga 10lat to kupa czasu, ja na bieganie.pl jestem prawie 4 lata, swiezak ze mnie :)
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
PKO
wagiel
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla założycieli i wielkie podziękowania dla odnowicieli. Udało Wam się zrobić coś naprawdę dużego! Brawo!
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:Nie wiem co właściwie teraz robi.
Jakiś czas temu pracował w marketingu jednej firmy z moich okolic ale nie wiem czy jest tam dalej.
Z bieganie.pl nie ma już żadnych relacji ale na stronie możecie nadal znaleźć trochę jego starych tekstów no i na forum - to był Adamm.

Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę, ale w 2006 roku jesienią, kiedy powoli dawałem do zrozumienia, że po latach zastoju zbliżają się zmiany to budziło to wielkie emocje. Adammowi też się wtedy dostało.

Na przykład ten wątek:

http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=8780

Traktowali mnie tutaj wtedy strasznie wrogo. ;)

I chyba starsi użytkownicy tego forum pamiętają dlaczego...
Nie chcę aby mój post został niewłaściwie odebrany ale w tej sytuacji pewien umiar jest wskazany.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a jakieś konkrety dlaczego ?
Tomek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No właśnie? Dlaczego ? Czy chodzi o to, że poparłem jednego z kolegów (Michaela) w przenosinach na biegajznami w sytuacji kiedy tutaj była olewka ze strony kierującego stroną?

Adamm (ówczesny właściciel) mógł się wkurzyć, ale inni forumowicze? Przecież chcieliśmy dobrze, prawda ?

Tak samo jak teraz - gdyby pojawił się ktoś nawołujący do przejścia gdzieś indziej to ja przedewszystkim miałbym prawo mieć uzasadnione pretensje ale inni mniej. Tzn oczywiście byłoby mi bardzo miło gdyby się forumowicze poczuli ze stroną solidarni ale my dajemy jakieś podstawy do tego aby być z działania strony w jakimś stopniu zadowolonym. Wtedy (w 2004 roku) strona od właściwie dwóch lat już dryfowała.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i zdryfowała we właściwą stronę czyli to czym jest bieganie.pl dzisiaj.
niestety nie byłem wtedy z Wami ale nie ma się co odwracać za siebie
tak jak ktoś tu kiedyś napisał , w nową jakość ,cieszmy się z tego ,że codzienie bieganie pl dostarcza nam nowych wrażeń i nowej jakości ...usług, radujmy się ,że możemy tworzyć nową rzeczywistość biegową i być razem
Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ