Pulsometry Beurer

Tadrion
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:49
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!

Biegam już od lipca, chcę przygotować się do pierwszego maratonu (być może na wiosnę).

Czy ktoś z użytkowników forum ma jakieś doświadczenia z pulsometrami firmy Beurer, bardziej konkretnie interesują mnie modele PM 50, PM 25, PM 55. Czy dokładnie mierzą puls i wystarczą do amatorskich zastosowań? Patrząc po cenie powinny być lepsze od pulsometrów Sigmy.

Proszę o opinie i ewentualnie polecenie mi innych pulsometrów w cenie okolo 200-300 zł

Pozdrawiam

edit: przepraszam - pomylily mi się działy, gdyby był tu jakiś mod to proszę o przeniesienie do działu sprzęt
PKO
Blady
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jak szukałem to też je brałem pod uwagę, dobre to może i są ale napewno nie dla biegaczy, chyba że wystarczy ci sam pulsometr. Jak się nie mylę to w prezentowanym na forum teście pulsometrów nie był brany pod uwagę nawet. Lepiej dołożyć i kupić Polara lub Garmina. Osobiście mam Garmina i jestem zadowolony.
Półmaraton 4energy Katowice 21.09.08 - 02h00'56"
Tadrion
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:49

Nieprzeczytany post

Czy mógłbyś sprecyzować dlaczego uważasz, że nie nadają się dla biegaczy? Moim zdaniem mają potrzebne funkcje, a nawet mają ich więcej niż Garmin czy Polar.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ