Knurów 14 września
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Witam!
Czy ktoś ma jakieś konkretne informacje dotyczące tego biegu???? Wiem tyle, że jest 14.09. i start o 12.00. Nigdzie nie mogę znaleźć szczegółów (wpisowe, termin zapisów, nagrody (?), itp.).
Czy ktoś ma jakieś konkretne informacje dotyczące tego biegu???? Wiem tyle, że jest 14.09. i start o 12.00. Nigdzie nie mogę znaleźć szczegółów (wpisowe, termin zapisów, nagrody (?), itp.).
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Dla zainteresowanych - dzisiaj ustaliłem telefonicznie - wpisowe 15 zł., nie ma mozliwości zapisów internetowych, zapisy w dzień zawodów od 8.00 do 11.45, start godzina 12.00, hala MOSiR w Szczygłowicach, ul. Górnicza.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Po debiucie na zawodach... Debiut na forum 
Forum czytam od dawna, choc do tej pory nie bylo powodow by się "odezwac". W dzisiejszym biegu mozliwosci zweryfikowane przed polmaratonem 4energy, 45:57...
Oby za tydzien warunki byly chociaz podobne do dzisiejszych
Pozdrawiam wszystkich uczestników - w szczególności z Książenic

Forum czytam od dawna, choc do tej pory nie bylo powodow by się "odezwac". W dzisiejszym biegu mozliwosci zweryfikowane przed polmaratonem 4energy, 45:57...
Oby za tydzien warunki byly chociaz podobne do dzisiejszych

Pozdrawiam wszystkich uczestników - w szczególności z Książenic

- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
No to Shashlyk musiałem Cię gdzieś na trasie wyprzedzić - 44:50 

- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
bez stopera??? tak przez 7 km biegłem razem z chłopakiem bez stopera, na początku biegliśmy na 44:00 ale potem został w tyle, może to byłeś Ty? Biegłem w czarnej koszulce i bordowych spodenkach.
-
- Dyskutant
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
A Ty na początek wyjechałeś z tekstem "Pan"
Ja miałem zamiar zapytać czy biegniesz za tydzien w Katowicach ale jakos nie lubię rozmawiać jak biegnę, poza tym byłem trochę zmęczony... Tak na marginesie, to fajnie się biegło, trochę mnie pociągnąłeś.

Ja miałem zamiar zapytać czy biegniesz za tydzien w Katowicach ale jakos nie lubię rozmawiać jak biegnę, poza tym byłem trochę zmęczony... Tak na marginesie, to fajnie się biegło, trochę mnie pociągnąłeś.
-
- Dyskutant
Ja Ciebie podciągnąłem? Hehe miałem wrazenie ze odwrotnie :P Znaczy wspolpraca byla 
Ja też nie miałem wielkiej ochoty na rozmowę... Tempo jak na moją dzisiejszą formę było dośc wysokie. Gdybyś nie podawał międzyczasów pewnie szybko bym sobie poluzował... To też podziękowac musze
Moze na 4energy wszystko pojdzie lepiej 

Ja też nie miałem wielkiej ochoty na rozmowę... Tempo jak na moją dzisiejszą formę było dośc wysokie. Gdybyś nie podawał międzyczasów pewnie szybko bym sobie poluzował... To też podziękowac musze