Komentarz do artykułu Michał Smalec, aptekarz z Ełku. Czy wy

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Eaxene
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kurde, myśle tak jak Nagór i sie przyznam że dopóki nie przeczytałem komentów to nawet nie pomyślałem w żartach o pracy w aptece i ewentualnych koksach z tego powodu... ech... Wiadomo że większość mówi to w żartach, ale niektórzy nie mogą zrozumieć, że można osiągnąć takie wyniki bez setki obozów rocznie, bez rozpisanych co do sekundy planów dnia i treningów, bez odpoczynku zaczynającego się miesiąc przed startem itp...
New Balance but biegowy
PiotrekS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hmm co tu pisać... przepis na bieganie w czołówce polskich zawodników długodystansowych to zwykły, prosty trening z internetu plus fascynacja tym sportem, cała ta kurtyna polskich, kadrowych, trenerów, filozofów to taki chroniony prawnie skansen... Michale i Panie Tato:-) powodzenia
wreszcie ktoś zmienia historię ... tego średniowiecznego mafijnego podwórka królowej sportu
"dodadzą ci skrzydła-pszczeli pyłek i buty z Lidla "
"Niech poprzez wysiłek i uważność, dyscyplinę i samoopanowanie mędrzec stworzy dla siebie wyspę, której nie pochłonie żaden potop."
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO dziękuje za ten wywiad, jest bomba! Pozdrawiam
Awatar użytkownika
primo
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dobra robota. Aż nabrałem ochoty na powrót na biegowe ścieżki :)
primo
kilo77
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przeczytałem artyuł i komentarze.... myślę,że panowie maja rozsądne podejście do sprawy mimo,że nie chcą zdradzac tajników swojego treningu... czemu sie nie dziwię? Może sie okazac,że sztaby trenerów i działaczy nie będa potrzebne... a o do pracy w aptece to farmaceuci maja wiedze jak niszczący wpływ maja substancje chemiczne na organizm ludzki. O pyłku czytałem wcześniej.. sam stosuje miód.
daleko od szosy...
kilo77
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A tak poza tym witam wszystkich!
daleko od szosy...
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Zrobię zdjęcie butów Michała na starcie w niedzielę. Zobaczymy - może już go "kupiła" jakaś firma obuwnicza?

Tak jak Bikilę.
Biegał boso a potem sie przesiadł do Pumy (choć w wersji Asicsa przesiał się do Asicsa).

Tak samo może być z Michałem. Podsuwam tu pomysł marketignowcom Nike, Adidas, Saucony, Asics, Panowie, i Panie - do Dzieła !!!!!
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:Zrobię zdjęcie butów Michała na starcie w niedzielę. Zobaczymy - może już go "kupiła" jakaś firma obuwnicza?

(...)

Tak samo może być z Michałem. Podsuwam tu pomysł marketignowcom Nike, Adidas, Saucony, Asics, Panowie, i Panie - do Dzieła !!!!!
Moze juz Lidl "kupil" Michala? :oczko:
moosacho
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Super Runner, surowy ale waleczny.
Czytajac przypomnial mi sie artykul, przepraszam ale nie pamietam tytulu, ktorego bohaterem byl trener z poludniowo-wschodniej Polski, traktowal o zawodnikach ze sciany wschodniej, tutaj znow to sie potwierdza, ta determinacja.
Watek powiazania wykonywanego zawodu z koksowaniem jest niesmaczny, zreszta i tak niedlugo pobiora probki, jestem tego pewien ;p wielu by chcialo wpadki.
Nie demonizowalbym doboru butow, przynajmniej treningowych, to nie recepta do sukcesu.
Co do mysli trenerskiej to bedziej bym sklanial sie ku wielkiemu talentowi Michala niz rewolucyjnym metoda. Ale moge sie oczywiscie mylic.
W kazdym razie, szczerze zycze sukcesow!
Awatar użytkownika
DamianRoszko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Aż miło się czyta taki artykuł o starszym koledze z klubu:P Oby tak dalej!!! Forma w górę, waga w dół. A pro po tych kolców z liddle'a, sam biegałem w nich na zawodach w Wolborzu, widziałem tą końcówkę na której pan Artur Kozłowski dosłownie nie wiedział CO się dzieje. Ja również wygrałem. Może trzeba odwiedzić liddle'a .....
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

moosacho pisze: Czytajac przypomnial mi sie artykul, przepraszam ale nie pamietam tytulu, ktorego bohaterem byl trener z poludniowo-wschodniej Polski, traktowal o zawodnikach ze sciany wschodniej, tutaj znow to sie potwierdza, ta determinacja.
Na wypadek, gdyby ktoś chciał pociągnąć ten wątek - tutaj link do wywiadu, o którym mowa: http://bieganie.pl/?show=1&cat=34&id=479
PiotrekS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

"Jeśli szukasz drogi do szczęścia to znajdziesz ją sam, bez ludzi którzy biorą za to pieniądze"
"Niech poprzez wysiłek i uważność, dyscyplinę i samoopanowanie mędrzec stworzy dla siebie wyspę, której nie pochłonie żaden potop."
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to jutro próba generalna o 11 , start MP w półmaratonie w Pile , ciekawe kto wygra ? czy znów Kenijczycy , a tak a propos to Koronei leci ? czy może ktoś z naszych , zapowiada się mocna walka tylko szkoda ,że prognozy pokazują 24-27 stopni , zapisanych 1400 startującyh, co daje rekord frekwencji, do zobaczenia na trasie
Tomek
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

i który był nasz bohater artykułu
Borch
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się