Biegam zazwyczaj rano we wt., czw., sob. i niedz.. W weekend to jak mnie syn obudzi to się zbieram i wybiegam, czasem jeszcze przed 8. Niestety od miesiąca czuję że mi kolano zaczęło drętwieć i jakaś woda mi się zbiera, więc idę do ortopedy. Walczyłem ze sobą żeby wystartować w Human race, ale teraz się podleczę. Jakbym było ok. 8 w sobotę przy szlabanie to będę się rozglądał :oczko:FREDZIO pisze:No, jeszcze rok temu też latałem po Lesie Bielańskim.
Pozdrów Las Bielański.
PS. Byłeś kiedyś w sobote o 8:00 rano przy szlabanie ? :)
Komentarz do artykułu The Human Race - Tłumy biegaczy w Wars
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- pejot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:44
- Życiówka w maratonie: 3:32:39
- Kontakt:
Czy ktoś z Was ma problem z poznaniem wyniku z HR?
Albo wyniki jeszcze nie zostały do końca przemielone albo źle mnie wpisano w rejestracji. Wpisuję numer albo imię/nazwisko i nic.
"Nie znaleziono pasujących wyników"
Albo wyniki jeszcze nie zostały do końca przemielone albo źle mnie wpisano w rejestracji. Wpisuję numer albo imię/nazwisko i nic.
-
- Zaprawiony W Bojach
zrób tak - wpisz nr (z koszulki oczywiście) i imię, jesli sie nie pojawi wynik, wpisz nr, imie a z nazwiskiem musisz pokombinowac (poważnie!), zmieniając ktorąś z liter. Paranoja, ale działa. Najlepiej wczuj sie w kogos, kto Cie nie zna i ma tendencję do znieksztalcania nazwiskpejot pisze:Czy ktoś z Was ma problem z poznaniem wyniku z HR?

- pejot
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki za radę, spróbuję w ten sposób.
Obawiam się jednak, że to poważniejsza sprawa, bo wpisuję sam numer i dostaje komunikat, że nie ma takiego!
Obawiam się jednak, że to poważniejsza sprawa, bo wpisuję sam numer i dostaje komunikat, że nie ma takiego!
-
- Zaprawiony W Bojach
sam nr nie wyszukuje. Może to ma coś wspólnego z ochroną danych osobowych?pejot pisze:Dzięki za radę, spróbuję w ten sposób.
- pejot
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Doszedłem do tego, że sam numer wystarczy, należy tylko zmienić końcówkę adresu z numerem:
http://www.nikehumanrace.pl/twoj-bieg/0082189
Niestety wyskakuje "Nieprawidłowy numer startowy".
Napisałem do Nike, może coś wyjaśnią.
-
- Rozgrzewający Się
Do środy mozna było poznać wynik po numerze startowym póżniej juz cos zmienili. Teraz ani po imieniu ani po nazwisku ani po numerze sie nie dowiesz. Z pisaniem do Nike-a tez jest róznie wysłalem juz dwa miale w tym temacia i nic. Widać, że problem z poznaniem wyniku dotyczy wiekszej ilosci biegaczy;-(((((
A moze tak mail do konkurencji by w przyszłym roku rozdali koszulki w innym kolorze niz HR tym co sie nie dowiedzieli........zobaczymy ilu "cichociemnych" było w tym roku;-)))
Pzdrw,
A moze tak mail do konkurencji by w przyszłym roku rozdali koszulki w innym kolorze niz HR tym co sie nie dowiedzieli........zobaczymy ilu "cichociemnych" było w tym roku;-)))
Pzdrw,
Bemian
-
- Zaprawiony W Bojach
dziś dostałam od NHR maila takiej treści:pejot pisze:Doszedłem do tego, że sam numer wystarczy, należy tylko zmienić końcówkę adresu z numerem:
Witamy,
Bardzo przepraszamy za błędy powstałe w prezentacji wyników biegu.
Wszystkie zgłoszone prośby są przez nas analizowane i w miarę możliwości poprawiane.
Zmiany będą widoczne na stronie www.nikehumanrace.pl najpóźniej od wtorku 12.09 do końca dnia, natomiast na stronie www.nikeplus.com najpóźniej do dnia 20.09.
Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności z tym związane.