Cześć jestem z Łodzi.

Awatar użytkownika
arkadiuszm
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzisiaj w ramach zawodów na ścieżce biegowej miałem swój pierwszy bieg na dystansie 5 km (wcześniej biegłem 12 km), co się z tym wiąże padła życiówka: 21'05''. Bilecik na Human Race odebrany i teraz walczę dalej, żeby na tym biegu złamać 40 min (dystans 10 km).
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Arek, gratulacje ;-) Trzymam kciuki za kolejne wyniki ;-)
Bieg z Psem 4,7 km czas 28,20
(z pauzą na psią kupę)

[url=http://runmania.com/rlog/?u=pinky][img]http://runmania.com/f/daea4d0b55ef6c16f04b8997a51e7e6a.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
Beagle
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

włąśnie wróciłem do bieagani,kontuzja mineła i mam nadzieje ze już nie wróci :hej:
Awatar użytkownika
Beagle
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisziaj rano mijałem biegacza było tak 5:50 na maratońskiej herflick - to może ty?
Astronom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

...a w parku Poniatowskiego biega ktoś z Was może?;) czy tez na Zdrowiu...;) widzę że tutaj watek łódzki to nie będe zaczynał nowego:P;)pisałem wcześniej odnośnie Aleksandrowa i okolic, ale skoro nie ma tutaj u mnie chętnych, to ja móglbym spróbować dobiec do tej Waszej metropolii:P;)
Bordos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

cześć
też jestem z Łodzi. Mieszkam na Widzewie. Ale mieszkałem w moim życiu na Retkini, na Śródmieściu i na Bałutach więc pozdrawiam wszystkich :-)

Pytanko: czy ktoś z Was biega w parku 3 maja ? czy ktoś zna w miarę dokładną długość pętli w tym parku ? na tablicy ścieżek Nike jest napisane ok.2km ale bardzo by mi pomogło czy ktos to jakoś zmierzył.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Beagle
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Uuuu widze że wszyscy wyjechali na wakacje, ja właśnie wróciłem ,nawet ostatnio widze więcej osoób biegających trasą przy maratońskiej rano i popołudniu - pozdrawiam wszystkich
Banita
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bordos pisze: Pytanko: czy ktoś z Was biega w parku 3 maja ? czy ktoś zna w miarę dokładną długość pętli w tym parku ? na tablicy ścieżek Nike jest napisane ok.2km ale bardzo by mi pomogło czy ktos to jakoś zmierzył.
Wysłałem Ci wiadomość, potem zorientowałem się że pomyliłem parki :)
Pętla w Parku 3 Maja ma - w zależności od dokładnej trasy biegu 2,11 lub 2,12km. Różnice wynikają na pewno także z dokładności pomiaru - używałem GPSu, jednak teren mocno zadrzewiony co nie ułatwia pracy urządzeniu. Sądzę że i tak dokładność jest niezła.

Obrazek
Tak wygląda zapis śladu nałożony na zdjęcie satelitarne. Zobacz czy o tą pętlę chodziło bo w tym parku byłem drugi raz w życiu - mieszkam bliżej Julianowa, jeżdżę najczęściej po Parku Wzniesień i Łagiewnikach.

Obrazek
Widok na trasę "z boku" - wykres wysokości (niebieska strefa i niebieska skala po lewej) i kilka innych danych mniej istotnych w tym kontekście. Start przy wejściu do ośrodka sportu (tam gdzie samochody parkują, nie wiem czy jest jakieś inne) i dalej odwrotnie niż wskazówki zegara.

Jeśli ktoś z Łodzi chce poznać długość trasy którą biega niech się odezwie tu lub przez PW, chętnie pomogę "zwymiarować" ścieżki. Sam skłaniam się ku rozpoczęciu przygody z bieganiem, póki co jeżdżę rowerem do pracy, z pracy, po pracy... ;)

Na koniec przywitam się - to mój pierwszy post na tym forum. Powinienem się scharakteryzować prawda? :) 185cm/88kg/32lata. Od jakiegoś czasu walczę z syndromem zasiedzenia przy biurku (jestem informatykiem a częściowo fotoreporterem co wbrew pozorom też przykuwa do fotela). Ratunkiem dla kręgosłupa okazał się rower, kolejny krok to bieganie - niedługo zaczynam. Od 10-tygodniowego treningu z tej strony :) Może ktoś ma ochotę zacząć ze mną w parku Mickiewicza na Julianowie?
Ostatnio zmieniony 31 sie 2008, 15:27 przez Banita, łącznie zmieniany 1 raz.
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja szukam kogoś do biegania ze Zgierza bąd zBałut ale na poziomie 6.15-6.30 minut na kilometr. I prosze by mi si.ę nie zgłaszały osoby mocniej wytrenowane bo chcę biegać a nie zarzynać się beztlenowo.Mojej gg to 3997862 i prosze nie pisać o ustawce niedziela 10.00 arturówek Mosir bo ja znam.

Tompoz
Tompoz
Bordos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Banita, Bardzo porządny pomiar. Dziekuje bardzo. Jest super. Biegam dokładnie takie kółka jak na zdjęciu wiec mi to pomoze. pozdrawiam
ridzu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Ja biegam na Olechowie/Janowie, a jak mnie poniesie to i na widzewie-zastanawiam sie czy nie znalazlby sie ktos na wspolny jogging?
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przemek! Widziałam Cię! W piątek (chyba) wieczorkiem. Po drugiej stronie AK na wysokości Policji. Przebiegłeś mi przed nosem. Już chciałam Cię gonić ale zanim pomyślałam że to Ty było już za późno! Czy to Ty?
Awatar użytkownika
Beagle
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czeska dzisiaj raniutko o 6:30 spotkałem na trasie nową osobę - kobieta, moze ktoś wie kto to był? Jak czyścicie swoje buty? Ja piore w pralce na 40 ale i tak się nie dopierają,próbowałem ręcznie też nic nie daje może macie jakiś patent na odbarwienie siatki na bucie?(iwem że jest o tym na forum i czytałem jednak pytanie i tak stawiam)
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja mam rewelacyjna metodę! Zaakceptować to ze jest szara ;-)

Jak kupiłam swoje piękne asics to po pierwszej wizycie w lesie i kontakcie z piachem koloru szarego... szkoda słów. Do tego kapneło mi raz mleczko z filtrem UV i kolejna masakra. w tym miejscu mamczarna prawie plamę .Ale co tam! Ccociaz widac że biegam a nie ze patrzę na swoje buty z podziwem z kanapy ;-)
coyote80
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej.
Jestem Marcin. Nowy w łodzi i nowy w bieganiu. Znalazłem ostatnio ciekawą informacje w gazecie, już nie pamiętam jakiej. Ale mniejsza o to. Bieganie w parku im. Poniatowskiego (róg ul. inżynierskiej i parkowej - parking na wprost Multibanku). Zajęcia w środy o godz. 18 i w niedziele o godz. 10 prowadzi Gabriel Kobza. Byłem z ciekawości i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Biega sobie grupka ludzi w różnym wieku, bardzo sympatyczna ekipa. Otrzymacie tam fachową informacje na temat techniki biegania, treningu itp. Ja mam zamiar uczestniczyć w zajęciach regularnie o ile czas pozwoli. A jak nie to chętnie z kimś pobiegam. Mieszkam na widzewie a dokładnie na Zarzewie. Ale mógłbym podjechać także o ile się znajdą osoby do wspólnego biegania.
Pozdrawiam :))
ODPOWIEDZ