Poznań - bardzo, bardzo, bardzo amatorsko...
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
to zależy co rozumieć pod pojęciem bardzo amatorsko? Mógłbyś do precyzować ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Wreszcie POznań sie odezwał. Ja dołączam się do pytania co to znaczy amatorsko...
-
- Wyga
Też jestem z Poznania i też zaczynam, jeśli o to chodzi
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
"Nie ma złej pogody do biegania są tylko źle dobrane ciuchy" - jak ktoś mądry kiedyś pięknie ujął. Ja chętnie pobiegam chociaż bliżej mi do parku sołackiego i rusałki no ale jakby się umówić to chętnie:)
-
- Wyga
No to ja biegam w jeszcze innym miejscu.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszam na sobotnie spotkania biegowe z MANIACami o 9:00 przy stoku Malta Ski www.kbmaniac.pl
Zawsze milej pobiegać w grupie
Zawsze milej pobiegać w grupie
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Rozgrzewający Się
Ja biegam ok 9:00 prawie codziennie na stadionie lekkoatletycznym Olimpia. Jeżeli ktoś chce mi potowarzyszyć, proszę o PM. Biegam amatorsko, bez ciśnienia. Chętnie pogadam z kimś bardziej doświadczonym.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jakby co to przebiegam koło tego stadionu w tygodniu zazwyczaj koło 5:00 więc jak masz tyle samozaparcia to zapraszam na wspólne bieganie:)
-
- Rozgrzewający Się
Lubię sobie pobiegać ale 5:00 !!! Ja preferuje jednak bardziej ludzkie pory. Do tej pory biegałem wieczorami, ok 21:00 22:00 ale zauważyłem że znacznie gorzej biega się wieczorem niż rano. Pozostanę przy godzinie 9:00.
-
- Rozgrzewający Się
Hej,
biegam już od jakiegoś czasu - dotąd w pojedynkę. Ostatnio brakuje mi trochę drivera no i... szukam kogoś do wspólnych biegań - przynajmniej raz w tygodniu;)
Regularnie biegam od jakiegoś roku 1-3 w tygodniu. W weekendy dłuższy dystans ok. 45min= 8km w tempie szybszym niż umożliwiającym rozmowę.
Na wiosnę chciałabym sprawdzić się w jakimś biegu: 10km lub półmaraton.
Moje ulubione miejsca do biegania to WPN:)
Jest ktoś chętny?
biegam już od jakiegoś czasu - dotąd w pojedynkę. Ostatnio brakuje mi trochę drivera no i... szukam kogoś do wspólnych biegań - przynajmniej raz w tygodniu;)
Regularnie biegam od jakiegoś roku 1-3 w tygodniu. W weekendy dłuższy dystans ok. 45min= 8km w tempie szybszym niż umożliwiającym rozmowę.
Na wiosnę chciałabym sprawdzić się w jakimś biegu: 10km lub półmaraton.
Moje ulubione miejsca do biegania to WPN:)
Jest ktoś chętny?
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Dostałem z wojska na szkolenie rezerwy do Poznania i będe tam miesiąc przebywał. A w listopadzie zaczynam swoj plan treningowy przed maratonem wiosennym i chciałem wiedziec czy macie tam petle do biegania np. po 5 km czy 10 tez moze być?
Ewentualnie sobie wyznacze na mapie ale chciałem biegaczy z Poznania sie popytać.
Dostałem z wojska na szkolenie rezerwy do Poznania i będe tam miesiąc przebywał. A w listopadzie zaczynam swoj plan treningowy przed maratonem wiosennym i chciałem wiedziec czy macie tam petle do biegania np. po 5 km czy 10 tez moze być?
Ewentualnie sobie wyznacze na mapie ale chciałem biegaczy z Poznania sie popytać.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszam na Maltę Są 2 trasy : atestowana 10 i oznaczenia co 250m więc można przebiec dowolny dystans z nawrotami. (oznaczenia co 250m dotyczą trochę innej trasy).
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]