w Parku Skaryszewski Biegają
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
eee ale nedza.... ze mnie, bo jednak nie bede o 19 - wlasnie zobaczylem, ze o 19 sie zaczyna mecz Wisly... wiec sprobuje byc wczesniej w parku tak, co by zdazyc na te 19....
znowu dywersja
znowu dywersja
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- awozni1
- Stary Wyga
Kingeri własnie, jak jest z tobą bo sie nie dogadaliśmy. Startujesz w Warszawie czy w Poznaniu. Wcześniej jest jeszcze Radzymin, masz ochote pojechac. Ja juz pieniązki wpłaciłem. Bo do 3 sierpnia opłata jest 20 zł a potem już 30zł. Szykuje się fajna impreza. Daj znać. Pozdrawiam. Adam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam: ze mna jest tak, ze od 8-go wyjezdzam na 2 tygodnie w kwestiach urlopowych, a ten polmaraton chyba jakos wlasnie tak wypada? Tak wiec na pewno do Radzymina nie pojade.
Planuje biec maraton warszawski, ale w ostatni weekend sierpnia chce tez pojechac do zamoscia na 4-dniowa setke. I po niej podejme ostateczna decyzje, bo sie pewnie na niej sporo dowiem o swojej formie.
do zobaczenia w srode
Planuje biec maraton warszawski, ale w ostatni weekend sierpnia chce tez pojechac do zamoscia na 4-dniowa setke. I po niej podejme ostateczna decyzje, bo sie pewnie na niej sporo dowiem o swojej formie.
do zobaczenia w srode
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- Ciemaj
- Wyga
romek: oczywiście, że biegaliśmy. Tzn. biegałem (honor PSB uratowany, choć z 10 min. opóźnieniem).
Nie zmoczyło nas nic prócz własnego potu.
Zrobiłem 6 kółek (10,8 km) w 1:06.45 jednym cięgiem - jestem dumny i blady :taktak:
Adam: co i kiedy będzie w Radzyminie?
Pzdr
Ciemaj
P.S. Mam nadzieję na spotkanie (tzn. na obceność wiecej niż jednej osoby) w przyszłym tygodniu.
(Edited by Ciemaj at 12:11 pm on July 31, 2003)
Nie zmoczyło nas nic prócz własnego potu.
Zrobiłem 6 kółek (10,8 km) w 1:06.45 jednym cięgiem - jestem dumny i blady :taktak:
Adam: co i kiedy będzie w Radzyminie?
Pzdr
Ciemaj
P.S. Mam nadzieję na spotkanie (tzn. na obceność wiecej niż jednej osoby) w przyszłym tygodniu.
(Edited by Ciemaj at 12:11 pm on July 31, 2003)
Ciemaj - drdyw PSB
- awozni1
- Stary Wyga
Kingeri, daj wiecej informacji o tym biegu w Zamościu, z tego co wiem to składa się on z 4 etapów, ale jakich, daj znać. Pozdrawiam.
- awozni1
- Stary Wyga
Ciemaj, 15.08 w Radzyminie jest półmaraton, będzie tam biegło sporo osób m.in z grupy biegowej z PSBB. Bieg ten jest bowiem równo na miesiąc przed maratonem warszawskim i sporo osób potraktuje go jako sprawdzian/trening przed tym maratonem. Ja również się tam wybieram. Wpisowe kosztuje do 3 sierpnia 20 zł, a potem 30 zł. Zachęcam cie do startu. Pozdrawiam. Adam.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
No proszę, Ciemaj musiał biegać sam. Dzięki za uratowanie honoru PSB. Tylko jakby te Twoje kółka i czas mi się nie zgadzają - wychodzi, że przebiegłeś 18km tempem 3:42 - albo masz straszny talent, albo się EPO nałykałeś - nie wiem, czy ktoś będzie się miał odwagę pojawić za tydzień