Komentarz do artykułu Bieg na Pilsko - przedbiegowe rady

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Drugi zbieg oczywiście skojarzyłem, a pierwszy (nowy) już teraz kojarzę. Wydaje mi się, że z nowym odcinkiem trasa zrobiła się bardziej wymagająca. Wrażenia pozytywne, choć ciężko się biega takie trasy bez górskiego przygotowania. Na pierwszych km zagrzałem się, a potem już do końca szedłem na dużym zmęczeniu. Wolałbym w przyszłości powrócić na ten bieg lepiej przygotowany.

Co do obuwia, to jednak aż tak mokro nie było i zastanawiam sie czy nie lepiej było polecieć startówkach. Buty trailowe mam co prawda dość lekkie, ale na asfalcie biegło mi się w nich naprawdę kiepsko.
PKO
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeski chodzi o ten nowy zbieg nie nastawiałbym sie ze ta trasa pozostania juz nie zmioniona. na osiem edycji chyba osiem razy zmieniano trase w poczatkowej fazie biegu, a to biuro zawodów a to szatnie itp. coz najbardziej stałe sa zmiany :-)
Co do butów to prawdziwy bieg zaczal sie jak skonczył sie asfalt
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wtedy to dla większości zaczał się raczej marsz. :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ