Stare Polary-czy warto to kupic?

pawel1380
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich mam na imie Pawel.Biegam juz okolo 6 miesiecy choc od niedawna dopiero na zewnatrz(wczesniej bieznia).I pomyslalem ze czas kupic pulsometr.Czytajac wiele wypowiedzi a takze sluchajac moich znajomych postanowilem wybrac Polara.Poniewaz na poczatek nie chcialbym wydac na to duzych pieniedzy zastanawiam sie czy nie kupic jakiegos starszego(nie uzywanego) modelu Polara ktore sa dostepne na aukcjach.Chodzi mi dokladnie o modele:
Polar m 22
Polar m 51
Polar A3
Polar m 31
oraz ostatni jeszcze produkowany Polar FS 2c.
Wszystkie sa ponoc nowe.I w okolicy 100 zlotych.Warto to kupic?Jesli tak to ktory wybrac?Model m51 jest chyba najbardziej zaawansowany jesli sie nie myle.Bede bardzo wdzieczny za spostrzezenia i porady a takze dokladny opis czym sie roznia.Pozdrawiam
PKO
grabekws
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam M51 jakieś 8-10 lat - żadnych problemów. Jakiś rok temu wymieniłem kopertę w zegarku bo się trochę wytarła (przy okazji Polar ma bardzo dobry serwis). Generalnie polecam. Jedyna wada to brak możliwości wymiany baterii w pasku.
pawel1380
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tzn ze jezeli to ma 10 lat to bateria juz moze byc zuzyta.Jest w takim razie sens to kupowac?Nie wiedzialem ze w pasku nie mozna baterii wymienic..
alexel
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

ja miałam używanego polara m21 a opaskę na klatkę z VDO i się super sprawował przez 7 lat , ale teraz kupiłam sobie nowego polara rs 200 a starego dałm tesciowej bo chodzi na nordic walking. Myśle że warto kupić używanego :)
gumpinoga
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

opaska z elektrodami wystarcza na kilka lat ,jesli ja uzywasz i myjesz po treningu !!!!...a nowe opaski pasuja do starych polarow rowniez...i maja juz wymienne baterie ., ja mam na swoim polarze ponad 1000 godz i opaska smiga jak talala !!! :)))) ...jednym slowem ...no problem !
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ