Komentarz do artykułu MISS Polskich Zawodniczek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzisiaj widziałem na SBBP kilka dziewczyn ktore biegają maratony i jakoś nie zauważyłem żeby wygladały na zmarnowane, a raczej wprost przeciwnie. Niejedna dziewczyna która nie biega maratonów chciałaby pewnie tak wygladać. 

- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Ale mówimy o zawodniczkach a to inna bajka niż rekreacjaruh hożuf pisze:Dzisiaj widziałem na SBBP kilka dziewczyn ktore biegają maratony i jakoś nie zauważyłem żeby wygladały na zmarnowane, a raczej wprost przeciwnie. Niejedna dziewczyna która nie biega maratonów chciałaby pewnie tak wygladać.

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
A co do tych pań z konkursu:
kurcze, jak piłem pierwsze piwo to mi się podobała tylko jedna, ale nie pamiętam która.
Teraz jak wypiłem szóste to już tylko jedna mi się nie podoba.
Ale poddaje się, bo chyba nie mam tyle piwa w domu żeby ta ostatnia też zaczęła mi się podobać
kurcze, jak piłem pierwsze piwo to mi się podobała tylko jedna, ale nie pamiętam która.
Teraz jak wypiłem szóste to już tylko jedna mi się nie podoba.
Ale poddaje się, bo chyba nie mam tyle piwa w domu żeby ta ostatnia też zaczęła mi się podobać

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mieliśmy tylko jedną fotkę, a ona uznałem, że nie pokazuje dobrze jej twarzy. To zresztą dotyczy tez trochę pozostałych zawodniczek które moga czuć się dyskryminowane w zwiąkzu ze zbyt małą liczbą zdjęć dowodzących ich urody. Sorry. Kasi zrobimy więcej zdjęć i będzie w edycji 2009.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dopiero teraz się dowiedziałem, że Kaja Tokarska to córka Grażyny Rabsztyn.
Jak się przeszuka google to wyjdzie trochę zdjęć naszych zawodniczek. I np Kaja powinna być z bieganie.pl zadowolona bo stwierdzam, że np zdjęcia Kaji są u nas naprawdę najlepsze.
Jak się przeszuka google to wyjdzie trochę zdjęć naszych zawodniczek. I np Kaja powinna być z bieganie.pl zadowolona bo stwierdzam, że np zdjęcia Kaji są u nas naprawdę najlepsze.

-
- Rozgrzewający Się
A gdzie się podziały kobiety które biegają maratony??.Czyżbym miał rację, że to jednak sprinterki są ładniejsze gdyż ich trening zawiera wiele elementów siłowych który ma jednak nieco większy wpływ na poprawę urody niż taki typowy trening maratoński.Fakt, są kobiety ładne które biegaja maratony np.Paula Redclife ale trzeba przyznać rację, że ogólnie ustępują miejsca sprinterkom.
Pytanie: która kobieta będzie się wam bardziej podobała ta która uprawia fitness czy ta która biega maratony?? mysle że każdy da sobie odpowiedz sam.Pozdrawiam
Pytanie: która kobieta będzie się wam bardziej podobała ta która uprawia fitness czy ta która biega maratony?? mysle że każdy da sobie odpowiedz sam.Pozdrawiam
- Nagor
- Ekspert/Trener
Miro, ja bym nie przesadzał z tym negatywnym wpływem maratonów na urodę. Trzeba zauważyć kilka spraw - po pierwsze: więcej dziewczyn biega sprinty niż maratony. W polskich realiach wyczynowe biegaczki przechodzą na maraton w późnym etapie kariery. Trenujących dziewczyn w wieku 26-28 lat jest naprawdę mało, u dziewczyn bowiem jest duży odsiew z konkurencji. Większość dziewczyn ze zdjęć to młode panienki, tymczasem w wieku, kiedy w Polsce zaczyna biegać się maratony, zostają już tylko pojedyncze zawodniczki. Wyczynowych maratonek jest w Polsce tylko kilka.
Wśród amatorek - trafiają się bardzo ładne dziewczyny, jak wszędzie.
Wśród amatorek - trafiają się bardzo ładne dziewczyny, jak wszędzie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Wybór zawodniczek był oczywiście subiektywny, biegaczki "uliczne" są tu słabo reprezentowane. Ale mało mielismy ich zdjęć bo jeździliśmy w tym roku głównie na imprezy biegane na bieżni i być może poprostu słabo je znamy. Nie wydaje mi się to jednak prawdą, że biegaczki długodystansowe, maratonów są jakoś mniej atrakcyjne.
Strzelam z głowy, bez dobrej dokumentacji zdjęciowej ale choćby Agnieszka Lewandowska lub Kasia Dziwosz jak najbardziej zasługiwałyby na "nominacje "
- sprawdżcie w bazie
Strzelam z głowy, bez dobrej dokumentacji zdjęciowej ale choćby Agnieszka Lewandowska lub Kasia Dziwosz jak najbardziej zasługiwałyby na "nominacje "

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Od Admina dostałem takiego maila:
"Jakiś wielbiciel XXXXX YYYYYY oddał aż 74 głosów. Aż mi go żal jak widzę jak czyści ciacha. Gdybym zapisywał czas oddania głosu wiedziałbym ile czasu na to poświęcił. Przed ujawnieniem wyników przefiltrujemy ankietę, więc radzę się nie sugerować obecnym peletonem
"

"Jakiś wielbiciel XXXXX YYYYYY oddał aż 74 głosów. Aż mi go żal jak widzę jak czyści ciacha. Gdybym zapisywał czas oddania głosu wiedziałbym ile czasu na to poświęcił. Przed ujawnieniem wyników przefiltrujemy ankietę, więc radzę się nie sugerować obecnym peletonem

- Nagor
- Ekspert/Trener
FREDZIO pisze:Od Admina dostałem takiego maila:
"Jakiś wielbiciel XXXXX YYYYYY oddał aż 74 głosów. Aż mi go żal jak widzę jak czyści ciacha. Gdybym zapisywał czas oddania głosu wiedziałbym ile czasu na to poświęcił. Przed ujawnieniem wyników przefiltrujemy ankietę, więc radzę się nie sugerować obecnym peletonem"

- pinky
- Wyga
Ja też się nie moge doczekać ale chyba nie znajdę nic dla siebie bo ja wole masywnieszych Panów. I takich z lekkim mięśniem piwnym...elizakop pisze:Przecież to się wie, że panowie są płcią piękną i są o niebo bardziej urodziwi od pań. Już się nie mogę doczekac wyborów Mistera Biegaczy. Oby tylko nie było kandydatów z mięsniem piwnym
-
- Zaprawiony W Bojach
A jak Admin ma "swoją" kandydatkę?FREDZIO pisze:Od Admina dostałem takiego maila:
"Jakiś wielbiciel XXXXX YYYYYY oddał aż 74 głosów. Aż mi go żal jak widzę jak czyści ciacha. Gdybym zapisywał czas oddania głosu wiedziałbym ile czasu na to poświęcił. Przed ujawnieniem wyników przefiltrujemy ankietę, więc radzę się nie sugerować obecnym peletonem"