Komentarz do artykułu Największy bieg na świecie

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
gekoway
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy poniższa treść regulaminu to standard na takich imprezach? Jak dla mnie to brzmi troche smiesznie i naiwnie.

16. Uczestnik udziela Sponsorowi i podmiotom z nim powiązanym nieograniczonej licencji na używanie sformułowań, informacji, pomysłów Uczestnika w każdym celu, bez obowiązku powiadamiania czy wynagrodzenia/zadośćuczynienia Uczestnikowi, w szczególności w celu reklamy produktów, tworzenia, zmian, ulepszeń produktów lub usług.
PKO
slalom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

chociaz z dnia na dzien coraz wieksza mam ochote :) i jeszcze presja znajomych, bo pech chcial, ze ci najblizsi to zapaleni biegacze ;) ale chcialbym sie jeszcze czegos konkretniejszego dowiedziec od osob, ktore juz sie zapisaly - nie robi nikt w trabe? zestaw startowy cos kosztuje? generalnie w wakacje nigdy nie mam nadmiaru kasy i chcialbym wiedziec, czy taki bieg nie poniesie za duzych kosztow :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

W jaką trąbę? Na Run Warsaw ktoś kogoś robił w trąbę ? :)
slalom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

a nie wiem, dlatego pytam ;) nie slyszalem zadnych negatywnych opinii o Run Warsaw, wrecz przeciwnie, ale zawsze warto zapytac ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ