Ja mamogólnie teraz mały kłopot bozaczynam prace w ochronie na 12 godzinnych zmianach i ciezko bedzie z regularnym bieganiem np. po takiej nocce :D ale cóż.
Jak żyjesz?
-
Browser
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Taka zmuła na forum to se pomyślałem ze zapodam jakis temat który sie przyjmie(moze) i se pogadamy. Mianowicie jak spedzacie wakacje, odpoczywacie od szkoły, moze pracujecie, moze zaczynacie prace jak ja?
Ja mamogólnie teraz mały kłopot bozaczynam prace w ochronie na 12 godzinnych zmianach i ciezko bedzie z regularnym bieganiem np. po takiej nocce :D ale cóż.
awiec jesli ktos chce niechaj zabija ze mna nude:)
<= fajna gęba :D
gg 3305061
-
marnet
- Wyga

- Kontakt:
Ja pracuje na noc regularnie a i biegam
też regularnie już się przyzwyczaiłem Kwestia ustawienia sobie. Ale też poruszałem ten problem jak był początki prac nocnych
. A na wakacje hmmm buduje formę na maraton w Poznaniu
Jak gdzieś pojadę to może w góry. A tak pracuje pracuje i pracuje
<-- gęba bardzo fajna LOL
- michał91
- Wyga

Ja naszczęście mam wakacje i moge naprawde mocno potrenować.
Za tydzień jade do Szklarskiej Poręby na tydzień. Wybiera się ktoś może??? Jade tam pierwszy raz i ciekawi mnie jak tam będzie
Mam kolege co pracuje w ochronie i cały czas narzeka że formy nie ma i że biega słabo.... ale nie martw się on zawsze znajduje wymówki, bo gdy nie pracował biegał tak samo

Za tydzień jade do Szklarskiej Poręby na tydzień. Wybiera się ktoś może??? Jade tam pierwszy raz i ciekawi mnie jak tam będzie
Mam kolege co pracuje w ochronie i cały czas narzeka że formy nie ma i że biega słabo.... ale nie martw się on zawsze znajduje wymówki, bo gdy nie pracował biegał tak samo
GG:1702523
-
Browser
- Zaprawiony W Bojach

jakby sie ktos nudzł tak jak ja i chciał sie usmiechnac niech sobie zajrzy w ten link
))
http://i28.tinypic.com/287fcpj.jpg
8D
http://i28.tinypic.com/287fcpj.jpg
8D
gg 3305061
-
Nipponson86
- Dyskutant

Ja niestety wakacji nie mam :P.Pracuje jako konsultant - informatyk w Servicedesku PTK.Praca ciężka , ale zarobki jak na polskie warunki naprawde niezłe.Przydałby się jakiś relaks :D
-
cleo1223
- Stary Wyga

A ja mam wolne. Dużo czasu do zdysponowania.
We czwartek jadę po nowy rower. Więc do biegania znowu dołączam 2 kółeczka ( po miesięcznej, wymuszonej śmiercią sprzętu przerwie
).
No i co teraz...
marzy mi się przejechanie wzdłóż całego wybrzeża, ale serce rwie się na pół i chce do Szklarskiej Poręby
No i mam kłopot...
michał91 już wróciłeś?
jak wrażenia?
We czwartek jadę po nowy rower. Więc do biegania znowu dołączam 2 kółeczka ( po miesięcznej, wymuszonej śmiercią sprzętu przerwie
No i co teraz...
marzy mi się przejechanie wzdłóż całego wybrzeża, ale serce rwie się na pół i chce do Szklarskiej Poręby
No i mam kłopot...
michał91 już wróciłeś?
jak wrażenia?
- michał91
- Wyga

wróciłem 
Znakomite warunki do treningu kolarskiego i biegowego
dobre jedzenie
Cenowo fakt jest drogo ale w cenie 95zł za dobe miałem do dyspozycji sale , saune i siłownie.
Ogółem jestem bardzo zadowolony i chętnie pojechałbym drugi raz
Znakomite warunki do treningu kolarskiego i biegowego
dobre jedzenie
Cenowo fakt jest drogo ale w cenie 95zł za dobe miałem do dyspozycji sale , saune i siłownie.
Ogółem jestem bardzo zadowolony i chętnie pojechałbym drugi raz
GG:1702523