Komentarz do artykułu Wakacyjny przegląd biegów
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
Widze błąd
"5 sierpnia Ciechanów 15 km
Ponadto nie trzeba być uczestnikiem biegu Katorżnika żeby wystartować w Mistrzostwach Polski w biegu tyłem-warunkiem jest uiszczenie opłaty startowej w wysokości 100PLN(tak jak wszyscy uczestnicy biegu Katorżnika)
Ponadto nie trzeba być uczestnikiem biegu Katorżnika żeby wystartować w Mistrzostwach Polski w biegu tyłem-warunkiem jest uiszczenie opłaty startowej w wysokości 100PLN(tak jak wszyscy uczestnicy biegu Katorżnika)
Żyje po to, by biegać
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Brakuje informacji o Maratonie Juranda w Szczytnie (19 lipca). Impreza w miarę kameralna (pewnie 100 osób), ale trasa posiada atest i poprowadzona jest pięknymi drogami Warmii.
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- beata
- Ekspert/Trener
Szczerze mówiąc, tego punktu regulaminu nie mogłam zrozumieć, i wydało mi się to dziwne, ale wyraźnie tak było napisane, że warunkiem dopuszczenia do Biegu Tyłem jest uczestnictwo w Biegu Katorżnika. Jutro wczytam się dokładniej.KRZYSIEKBIEGA pisze:Ciechanów miał być w lipcu - wiem, bo sama w nim startowałam. Mam nadzieję, że już poprawione.Widze błąd
- beata
- Ekspert/Trener
O Jurandzie bieżących informacji, w momencie redagowania artykułu, nie znalazłam - nie było go jeszcze wówczas w kalendarzu.Gerard pisze:Brakuje informacji o Maratonie Juranda w Szczytnie (19 lipca). Impreza w miarę kameralna (pewnie 100 osób), ale trasa posiada atest i poprowadzona jest pięknymi drogami Warmii.