Szczecin - szukam osób chętnych do wspólnego biegania
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Jestem za takim spacerkiem biegowym, mam nawet fajne trasy na takie kilkunastokilometrowe bieganie. Tylko kazdy chetny musialby wziac pod uwage ze tam sie biega po gorkach... Wle wszystko o bieganiu w Puszczy bedzie niedlugo (jak dobrze pojdzie) na stronie SzGB. Pozdrawiam, ide sie szykowac do treningu, taka piekna pogoda...
TT Szczecin
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ok, jak nie bede na urlopie to poganiamy
ok. 02/08 jest fajny bieg w Moryniu 12 km. ostatnio atmosfera byla przednia, mala miejscowosc. ale jara
ok. 02/08 jest fajny bieg w Moryniu 12 km. ostatnio atmosfera byla przednia, mala miejscowosc. ale jara
Piotr
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ten bieg w Moryniu jest 2 sierpnia, a miejscowosc rzeczywiscie urocza, bylem tam nie raz i nie dwa. Moznaby pobiegac tylko ne wiem w jakiej Wy jestescie dyspozycji bo ja jestem zupelnie bez formy. Pozatym teoretycznie 2.08 dopiero koncza mi sie praktyki i nie wiem czy dam rade sie wyrobic. Ale w razie czego bedziemy w kontakcie. Problem moze byc z dojazdem na ta imprezke... Wstepnie jednek ja sie pisze na ten wyjazd bardziej w celach turystycznych niz sportowych. Przebiegniemy sie, napijemy piwa i bedzie ok
TT Szczecin
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To wlasnie ten Moryn, a informacje bierze sie ze strony www.maratonypolskie.pl Moryn ma nawet niebrzydka stronke: www.moryn.pl Bardzo ladne miasto ale kiepski dojazd (nie jedzie tam pociag). Zostanie wiec chyba tylko samochod i zrzutka na paliwo...
TT Szczecin
- adamus100
- Stary Wyga
moja najlepsza stronka z kalendarzem imprez to:
www.psb-biegi.com.pl
sa tam chyba wszystkie stale powtarzajace sie imprezy
www.psb-biegi.com.pl
sa tam chyba wszystkie stale powtarzajace sie imprezy
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wlasnie, jeszcze duuuzo czasu. Jesli bede mial do dyspozycji samochod-napewno Was o tym poinformuje bo bardzo chcialbym tam pojechac. A teraz biegne w las!
TT Szczecin
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fajnie by bylo Saint gdybysmy sie wybrali to bysmy sie jakos dogadali co do tej stronki. Ja jestem w kazdym razie zainteresowany tym biegiem. Byc moze ten link nie zacheca tak do konca do wyjazdu ale poczytajcie: http://www.maratonypolskie.pl/art/news_p.php?newsid=577
TT Szczecin
- saint
- Zaprawiony W Bojach
spotkamy sie czy tak czy siak, w sierpniu jest spotkanie z panem Jerzym, ten bieg i mysle ze w koncu zaczniemy jakies Grupowe spotkania organizowac, ja moge bez problemu dojechac na sloneczne i biegac w puszczy tylko zebym mial gdzie rower zostawic