Szczecin - szukam osób chętnych do wspólnego biegania

Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

czekam az mi kumpel zrzuci zdjecia z aparatu na dysk, ale tak szybko biegliscie ze zdazylem Wam zrobic chyba tylko po jednym zdjeciu :)
zdjecia chce wogole wrzucic na strone, chyba nie macie nic przeciw ? :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Ula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nieee no az takim wirtualnym członkiem to ja nie jestem! saint ja byłam na 1 spotkaniu SzGB kiedy nas było tylko 5 osób...wiec nie wyobrazam sobie zebym teraz skonczyła jedynie jako wirtualna osoba.
Moj przypadek jest bardzo prosty. Za rok koncze studia to sa moje ostatnie wakacje jako studentki (i tak skrocone do 1 miesiaca! gdyz mam praktyki w Kancelarii w Warszawie)bo potem praca sie zaczyna  i dlatego chce je maksymalnie wykorzystac na jakies wyjazdy i spotkania POZA Szczecinem, bo wiem ze pozniej bedzie tylko praca praca i praca. Tak wiec prosze zrozumcie mnie, szczegolnie ze sesja dała mi niezle w kosc pod roznymi wzgledami. :(

P.s. z moim sercem jest okej. bylam u kardiologa mam jakas wade zastawki 3-dzielnej ale jest okej, bo co 2 sportowiec to ma i zyje tyle ze u mnie czynniki takie jak stres+wysilek fizyczny+wysilek psychiczny=mdelnie.
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to dobrze ze z sercem ok,
no coz Ula,rozumiemy Cie, ale czlonkiem trzeba byc aktywnie caly czas a nie tylko zalozyc grupe na 1 spotkaniu :)
poza tym sama piszesz : "bo wiem ze pozniej bedzie tylko praca praca i praca" a o sporcie nie wspominasz takze wczesniej czy pozniej bedzieszy tylko wirtualnym czlonkiem albo sympatykiem :)
Awatar użytkownika
Ula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Saint to nie tak jak myslisz. Ja nawet na wyjazdam biegam, biore buty i mykam po wybrzezu, na wsi i we wrocławiu nawet jak bylam. dla mnie to nie sprawia problemu zadnego. a jak bede pracowac to tutaj w Szczeinie gdzie sie spotykamy i bede na miejscu wiec bede mogla sie z wami spotykac. Zle mnie zrozumiales. "praca praca praca" tyczyla sie wakacji i braku lub obnizonej do minimum mozliosci skorzystania z wolnego czasu na jakies WYJAZDY nie zas biagania.

Jezeli jednak wiekszosc glosow jest za wykluczeniem mnie z tego tylko powodu ze prze najblizsze 2 miesiace nie bede mogla jeszcze z wami biegac to nie bede sie pchac tam gdzie mnie nie chca.
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no co Ty Ula, przeciez widzisz ze zartuje, na razie tylko ja tak sobie dywaguje :) ale jakis regulamin trzeba bedzie opracowac :)
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotrze podaj swoj wynik !
Awatar użytkownika
Marcos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ULA BYŁA JEST I BĘDZIE CZŁONKIEM SGB

tym bardziej że ma okazje sławić naszą grupę po całej Polsce (powinniśmy prosić Ule zeby sie do nas przyznawała podczas podróży a nie robic jej wyrzuty że przyjść nie mogła)

No to tak, ja od 15 lipca będe codz w Szczecinie bo zaczne leczenie Diodynamikiem i laserem w Przychodni na Kopernika.
Dorobiłem sie takiego przeciążenia to teraz ma, siedze w domu i stres mnie zżera.
dziś mój 15 niebiegowy dzień
myślę że na tych wakacjach jeszcze wyjdę na bieganko.

Gratuluję życiówek panowie!!
Za rok... dużo sie jeszcze może wydarzyć, poczekamy zobaczymy jeśli nic mi nie przeszkodzi to będę na każdych zawodach w okolicy!!

Licze na to że do spotkania w połowie sierpnia z Panem Jerzym dojdzie i że będzie nas przynajmniej tylu:

Karola z mężem
Piotr
Spider
ja
saint

Ula?? jeśli jej termin pozwoli
adamus?? jeśli będzie w pobliżu
kledzik?? może ty też będziesz gdzieś niedaleko

dzieki wszystkim za pamięć i dane do lekarzy, teraz tak jak mówie 10 wizyt w przychodni i powinienem odżyć.
Żadnych operacji

saint to zmieniaj domene na SzGB czy SGB jak myślicie???
pozdr
www.kolarstwo.z.pl
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to byl zart Marcos, zreszta juz to z Ula wyjasnilem na osobnosci :)
tylko jak ma nas sławic skoro koszulek grupowych a nawet nalepek nie mamy ? :(  (za rok trzeba sie bedzie lepiej zorganizowac na zawody !)
Marcos nie zagladaj na nasza czasami strone bo sa juz zdjecia z Półmaratonu i stres połączony z żalem Cie do konca zeżre ...
do spotkania dojdzie ale musimy sie troche lepiej zorganizowac, mysle ze po spotkaniu ktore przydaloby sie zorganizowac wkrotce grupa sie rozkreci i ludzie zaczna brac czynny udzial, co myslicie o spotkaniu w ktorys weekend ? a moze na rowerach gdzies sie spotkamy ? wtedy mozemy dojechac do tych ktorzy gdzies dalej mieszkaja albo nie moga sie ruszac, zrobilo by sie jakiegos grila, ognisko, itp
najlepiej aby w waznych sprawach kazdy sie wypowiedzial, teraz np trzeba podjac decyzje w jakiej domenie chcemy miec strone bo pozniej bedzie klopot ze zmiana jak juz beda linki do nas na wielu stronach
w tej chwili jest nastepujaca:
www.bieganie.zacheta.net
inne mozliwosci (wczesniej przydalo by sie wogole zdecydowac czy ma byc SGB czy SzGB)
www.szgb.zacheta.net
www.szgb.erathia.org
www.szgb.ssm.pl
www.szgb.org.pl <-trzeba by kupic domene (50 zl rocznie)
www.szgb.org <-jak wyzej
www.szgb.net <-jak wyzej
www.szgb.pl <-jak wyzej 244 zl rocznie
www.szgb.bieganie.pl <- mysle ze sie zgodza ale jeszcze nie pytalem
a moze ktos ma dostep do innych fajnych domen ?

(Edited by saint at 12:07 am on July 8, 2003)
Awatar użytkownika
Ula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziekuję Marcos :) to bardzo miłe...tak jak saint powiedzial wyjasnilismy sobie wszystko prywatnym kanałem i jest okej. :)

Co do nazwy to chyba bardziej zrozumiałe będzie dla osób postronnych SzGB...i szgb.org.pl ładnie wyglada a co do wykupu to mozemy sie zrzucic jak to jest jednorazowa opałta roczna..mało na kazdego wyjdzie. Co wy na to?

Co do sławienia to bieganie sławi samochod moich rodzicow z nalejka od Adamma, swietnie sie spisuje bo duzo ludzi pytalo ich skad maja ja i tym podobne pytania podczas objazdowego urlopu. :hej:
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja tez jestem za SzGB, samo S malo kto bedzie kojarzyl ze Szczecinem
tylko jaka domena, moze niech kazdy napisze 3 domeny jakie by widzial i wybierzemy te ktora zdobedzie najwiecej punktow (1sza domena 3 pkt, 2ga - 2 i 3cia -1)
Awatar użytkownika
PiotrP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

do naszej grupy dodalbym mojego kompana od sportow roznych - Grzegorz. co prawda nie jest internauta i nie zaglada nasze strony, ale od 3 lat wsponie stawiamy biegowe kroczki.
na tyle ile moze - kolana. startuje w zawodach
Piotr
Awatar użytkownika
PiotrP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

saint probowalem  odnalezc siebie na zdjeciach i nici. czyzby w Polamartonie biegl tylko adamus. ani mnie, ani Leszka nie widze :(
Piotr
Awatar użytkownika
Ula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotr jestes na zdjeciu w drugiej galeriii na tle budynku kuriera szczecinskiego i masztu. musisz przeszukac tam dalsze zdjecia :) masz zdjecie z podniesiona reka.
Awatar użytkownika
Ula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oto wyniki głosowania jury: :hej:

3 pkt dla szgb.org.pl
2 pkt dla szgb.org
1 pkt dla szgb.bieganie.pl
Awatar użytkownika
adamus100
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Hej, kurcze nie nadarzam za wami w dyskusjach:), no ale fajnie by bylo sie psotkac, na pewno bede celowal w jakis weekend,

co do USTKI- to 15 sierpnia- polmaraton nocny- godzina bodajrze 20:00 start, piekna impreza, duzo osob, ale czy tak dobra organizacja jak w szczecinie, to ciezko powiedziec,

Piotr, ja jestem na zdjeciach razem z kolega z Chorwacji, bo nam robil inny kumpel, a ze znaja sie to wrzucilismy nasze zdjecia na stronke zachety, szkoda ze tak malo osob sie moze odnalezc...
ODPOWIEDZ