Dokładnie tak, a ja tam wierzę że z Chorwacją wygramy, a może Niemcy przegrają z Austrią... Niewiele brakowało a w 15 min strzelili by nam 5 goli może z Niemcami im się udatomasz pisze:Mnie dziwi jedno - ciągła krytyka „fachowców” skierowana pod adresem naszej reprezentacji. Z psutego to i Salomon nie naleje. Mamy słabą reprezentację - owszem, ale kibic, a przede wszystkim Polak, powinien kibicować i wspierać naszych.
Dla mnie to jest smutne, że większość potrafi tylko krytykować.
Nie ma nic gorszego jak wyśmiewanie się ze sportowca, że jest słabszy od innych. Żal i wstyd mi za takich Polaków.
EURO 2008
-
vrs
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Michał
10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
-
tomasz
Przepraszam, chciałem tylko jaskrawo zarysować problem. Nie uważam, że Wyspy Owcze to patałachy, ale poziom piłkarski mają słabiutki - to oczywiste. Nie nabijam się z nich, tylko chciałem dać do zrozumienia, że najgorszym również należy się sprawiedliwość.MaciekM pisze:tomasz, nie chcę się czepiać, ale napisałeś, że nie ma nic gorszego niż wyśmiewanie słabszego od innych sportowca, a swojego posta kończysz wyśmiewaniem wysp owczych... Wiem, że jestem czepialski, ale...
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, 15:40 przez tomasz, łącznie zmieniany 2 razy.
-
tomasz
A teraz pytanie z innej beczki.
Słyszeliście podczas meczu, że NASA wymyśliła sposób testowania zawodnika w 2s? Wiecie coś więcej?
Słyszeliście podczas meczu, że NASA wymyśliła sposób testowania zawodnika w 2s? Wiecie coś więcej?
-
Browser
- Zaprawiony W Bojach

Słyszałem ale to nie było 2 sekundy tylko 3,5 minuty. ale komentarot nie mogłnic więcej powiedzieć bo to maja tylko skzoleniowcy i NAŚA i to zastrzezone jest :D MHm już to widze:D
gg 3305061
- marsowa
- Wyga

Tylko szybko. Od 2012 roku mają być ograniczenia w liczbie naturalizowanych graczy.wojtek pisze:Jest prosta recepta na poprawe .
Wysylamy Kaczynskiego do Afryki z plikiem formularzy na obywatelstwo .
- Fist
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Ten bajer z NASA to chyba na razie wersja beta bo podobno nasi byli tym testowani... Nasi holenderscy fizjolodzy sa gorsi od Anglika w Austrii??
Sędzia fakt zepsuł sprawę bo Austriak był przytrzymywany ale upadł dopiero jak nie miał szans na dojście do piłki..
Z tym że jeśli myślimy o ćwierćfinale to z takimi ogórkami jak Austria powinniśmy spokojnie wygrać 2:0, tymczasem nasz atak nie istnieje.
Smolarek przez 3h turnieju dotknął piłki może 4 razy, Krzynówek 20 strzałów w trybuny z czego w 17 przypadkach powinien rozgrywać.
Jeśli ktoś sądzi że Dudka w tej sytuacji w polu karnym Austrii niepotzrebnie podawał myli się. Ten chłopak nie umie przyjąć piłki...
Mamy reprezentacje jaka mamy i tak czy siak bede im kibicowal zawsze,ale za złe wsytepy piłkarzy sie krytykuje wszędzie na świecie, po meczu oczywiście, bo w trakcie zawodów polscy kibice są rewelacyjni
Sędzia fakt zepsuł sprawę bo Austriak był przytrzymywany ale upadł dopiero jak nie miał szans na dojście do piłki..
Z tym że jeśli myślimy o ćwierćfinale to z takimi ogórkami jak Austria powinniśmy spokojnie wygrać 2:0, tymczasem nasz atak nie istnieje.
Smolarek przez 3h turnieju dotknął piłki może 4 razy, Krzynówek 20 strzałów w trybuny z czego w 17 przypadkach powinien rozgrywać.
Jeśli ktoś sądzi że Dudka w tej sytuacji w polu karnym Austrii niepotzrebnie podawał myli się. Ten chłopak nie umie przyjąć piłki...
Mamy reprezentacje jaka mamy i tak czy siak bede im kibicowal zawsze,ale za złe wsytepy piłkarzy sie krytykuje wszędzie na świecie, po meczu oczywiście, bo w trakcie zawodów polscy kibice są rewelacyjni
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- michał91
- Wyga

kolejny sędzia by mecz zawalił
Włochom nie uznano prawidłowo zdobytej bramki
bład za błedem popełniają ci sędziowie kiedyś na EURO 2000 było coś takiego że przy kontrowersyjnych sytuacjach asystenci rozpatrywali dane akcje teraz niestety tego nie ma...
Włochom nie uznano prawidłowo zdobytej bramki
bład za błedem popełniają ci sędziowie kiedyś na EURO 2000 było coś takiego że przy kontrowersyjnych sytuacjach asystenci rozpatrywali dane akcje teraz niestety tego nie ma...
GG:1702523
-
tomasz
Dopóki nie będzie monitoringu takie szopki będą cały czas.
Karnego też według mnie nie było.
- - -
Holandia gra pięknie.
Karnego też według mnie nie było.
- - -
Holandia gra pięknie.
- Nagor
- Ekspert/Trener
No, teraz dostaliśmy baty od drugiej reprezentacji Chorwacji. Wstyd. Słucham właśnie komentarzy na Polsacie i Borek z Kołtoniem mówią o tym, że miał być finał, a było mistrzostwo świata w zachwalaniu bezwartościowych graczy przed Euro.
Już nawet nie będę pisał o tym, że miałem rację... ; ) Panowie, po prostu zamiast oglądać tych żałosnych kopaczy z żelem we włosach, skupmy się na zawodach lekkoatletycznych, prawdziwym sporcie. W nim mamy zawodników (i zawodniczki) prezentujących wysoki poziom.
Tu nawet nie ma czego komentować, tak żałosnym widowiskiem były te trzy 90-minutowe kopaniny wykonane przez naszych "graczy".
Już nawet nie będę pisał o tym, że miałem rację... ; ) Panowie, po prostu zamiast oglądać tych żałosnych kopaczy z żelem we włosach, skupmy się na zawodach lekkoatletycznych, prawdziwym sporcie. W nim mamy zawodników (i zawodniczki) prezentujących wysoki poziom.
Tu nawet nie ma czego komentować, tak żałosnym widowiskiem były te trzy 90-minutowe kopaniny wykonane przez naszych "graczy".
-
vrs
- Zaprawiony W Bojach

No cóż, jak się nie ma czym grać to i trener nie pomoże. Gdyby zamiast tych naszych gwiazd wpuścić młodziaków to przynajmniej walczyliby do końca. Nic mnie bardziej nie wnerwia jak odpuszczanie meczu przed końcem. Ja nigdy nie odpuszczam 
Michał
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
O co te zale ?
Sa druzyny w turnieju , ktore z przyjemnoscia sie oglada , bez nerwow i straty czasu .
Przyklad Polski swiadczy o tym jak nie zawsze warto wpychac sie na sile do zawodow , gdzie kroluja o wiele lepsi .
Podobnie z awansem na olimpiade .
Sa druzyny w turnieju , ktore z przyjemnoscia sie oglada , bez nerwow i straty czasu .
Przyklad Polski swiadczy o tym jak nie zawsze warto wpychac sie na sile do zawodow , gdzie kroluja o wiele lepsi .
Podobnie z awansem na olimpiade .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
Tomek Michałowski
- Zaprawiony W Bojach

uwaga , wkładam kij w mrowisko - piłka nożna to plebejska gra
a tak a propos naszych kopaczy to "z gówna bicza nie ukręcisz", są poprostu bardzo, bardzo słabi
a najbardziej irytuje mnie ten nadmuchany do nienaturalnych rozmiarów balon przed turniejem, że jest dobrze a będzie jeszcze lepiej
znów polscy kibice dali się nabrać na marketingowe chwyty mediów, który to już raz z kolei
królowa jest tylko jedna...
a tak a propos naszych kopaczy to "z gówna bicza nie ukręcisz", są poprostu bardzo, bardzo słabi
a najbardziej irytuje mnie ten nadmuchany do nienaturalnych rozmiarów balon przed turniejem, że jest dobrze a będzie jeszcze lepiej
znów polscy kibice dali się nabrać na marketingowe chwyty mediów, który to już raz z kolei
królowa jest tylko jedna...
Tomek