Szczecin - szukam osób chętnych do wspólnego biegania
- saint
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mam nadzieje ze zalatwie cyfrowy, Karola tez cos wspominala ze bedzie robic zdjecia takze na pewno zostaniecie uwiecznieni
a tymczasem prosze wszystkich ktorzy naleza do SzGB o potwierdzenie tego faktu emailem wraz z informacja jakie dane mam podac na stronie (tylko ksywka, email, numer gg, zdjecie itp) oraz o informacje na kiedy mamy umawiac pana Skarżyńskiego (najlepiej gdyby wszyscy zadeklarowali sie do piatku tak aby w pore umowic sie z panem Jackiem)
spotkanie przed biegiem moze byc o 11
a tymczasem prosze wszystkich ktorzy naleza do SzGB o potwierdzenie tego faktu emailem wraz z informacja jakie dane mam podac na stronie (tylko ksywka, email, numer gg, zdjecie itp) oraz o informacje na kiedy mamy umawiac pana Skarżyńskiego (najlepiej gdyby wszyscy zadeklarowali sie do piatku tak aby w pore umowic sie z panem Jackiem)
spotkanie przed biegiem moze byc o 11
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
hi saint. oczywiste jest. ze skoro ktos jest duchem oraz czasami cialem, od kilku ladnych tygodni z SzGB to nalezy go tam wpisac bez zbednych kombinacji Wiesz kto i co z tej strony lub od marcosa! Co do namiarow na mnie itp. dosle mailem.
pozdrawia ostatnio niebiegajacy
pozdrawia ostatnio niebiegajacy
Piotr
- saint
- Zaprawiony W Bojach
czy ktos wie co sie stalo z tematem "GP Szczecina" ?
cyfrowke na polmaraton bede mial na 90% choc nie wiem ile ramu bedzie miala
P.S. moze jest ktos chetny na Rajd Trzech Orłów ? (info na naszej stronie)
(Edited by saint at 1:12 am on July 2, 2003)
cyfrowke na polmaraton bede mial na 90% choc nie wiem ile ramu bedzie miala
P.S. moze jest ktos chetny na Rajd Trzech Orłów ? (info na naszej stronie)
(Edited by saint at 1:12 am on July 2, 2003)
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
neo i kledzik - honorowi
adamus100 - zobaczymy jak się sprawdzi w półmaratonie
Ludzie!!! Pan Jerzy czeka, kiedy idziemy z nim trening????????????? :o
saint, dostałeś maila z moją stroną???
adamus100 - zobaczymy jak się sprawdzi w półmaratonie
Ludzie!!! Pan Jerzy czeka, kiedy idziemy z nim trening????????????? :o
saint, dostałeś maila z moją stroną???
www.kolarstwo.z.pl
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
To spotkanie z panem Jerzym miało być w przyszłym tygodniu o 18-tej? Jeśli do tego miałoby dojść to nie w poniedziełek 7-ego, bo to za szybko po półmaratonie. Wydaje mi sie że lepszy byłby wtorek 8-ego lub nastepne dni.
Czy na Wałach Chrobrego będą też zapisy do półmaratonu? Czy organizator nie odsyłał do hotelu Arkona.
Widziałam prognozę na niedzielę: 16 stopni i deszcz. Ciekawe jak będzie?
Czy na Wałach Chrobrego będą też zapisy do półmaratonu? Czy organizator nie odsyłał do hotelu Arkona.
Widziałam prognozę na niedzielę: 16 stopni i deszcz. Ciekawe jak będzie?
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
pogoda fajna, deszczyk pomaga, a temp nie za wysoka!
warunki dobre!!
spotkanie, napisałem do Pana Jerzego przed chwilą z pytaniem kiedy jest dostępny w najbliższych dwóch tygodniach, poczekam na odpowidź i napisze, wtedy my zaczniemy sie umawiać!!
W każdym razie Karola dobrze że napisałaś że jesteś nim zainteresowana!!
warunki dobre!!
spotkanie, napisałem do Pana Jerzego przed chwilą z pytaniem kiedy jest dostępny w najbliższych dwóch tygodniach, poczekam na odpowidź i napisze, wtedy my zaczniemy sie umawiać!!
W każdym razie Karola dobrze że napisałaś że jesteś nim zainteresowana!!
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Marcos: dostalem, wykorzystam przy tworzeniu
co do składu grupy proponuje na honorowego członka przyjac pana Jerzego jezeli sie na to zgodzi
neo i kledzik moga byc np zamiejscowymi ? albo jeszcze jakos innaczej
a co z adamusem ? na razie dalem go jako kandydat
pan Jacek ma czas 7 i 8 lipca bo potem cos mowil ze gdzies wyjezdza, mysle ze ten trening ktory ma zamiar z nami przeprowadzic raczej nie bedzie zbyt ciezki, bedziem nam tam glownie pokazywal i tlumaczyl dlatego nawet osoby ktore biegna w polmaratonie powinny dac rade 8 lipca, ale decyzje musi podjac wiekszosc
(Edited by saint at 12:41 pm on July 2, 2003)
co do składu grupy proponuje na honorowego członka przyjac pana Jerzego jezeli sie na to zgodzi
neo i kledzik moga byc np zamiejscowymi ? albo jeszcze jakos innaczej
a co z adamusem ? na razie dalem go jako kandydat
pan Jacek ma czas 7 i 8 lipca bo potem cos mowil ze gdzies wyjezdza, mysle ze ten trening ktory ma zamiar z nami przeprowadzic raczej nie bedzie zbyt ciezki, bedziem nam tam glownie pokazywal i tlumaczyl dlatego nawet osoby ktore biegna w polmaratonie powinny dac rade 8 lipca, ale decyzje musi podjac wiekszosc
(Edited by saint at 12:41 pm on July 2, 2003)
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Odnośnie terminu spotkania to jako że domowy zawodnik jedzie do Lubasza startować w triathlonie to jestem 100% pewna że 7-ego, po półmaratonie wybierze rowerowanie lub pływanie, więc pewnie chetniej byśmy sie pojawili na Litewskiej 8-ego.
Może warto by zareklamować spotkanie w czasie półmaratonu? Ulotki? Baner?
Do Marcos'a: zniknął twój wątek? Bezpowrotnie? Może trzeba zaalarmować w "Działaniu forów"?
Kto to jest pan Jacek?
Może warto by zareklamować spotkanie w czasie półmaratonu? Ulotki? Baner?
Do Marcos'a: zniknął twój wątek? Bezpowrotnie? Może trzeba zaalarmować w "Działaniu forów"?
Kto to jest pan Jacek?
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Karola: oczywiscie pan Jerzy
hmm, reklamowanie to chyba nie najlepszy pomysl, uwazam nawet ze to spotkanie powinno byc zamkniete, dla przypomnienia wklejam skad wogole wziela sie ta idea:
(Edited by saint at 1:01 pm on July 2, 2003)
hmm, reklamowanie to chyba nie najlepszy pomysl, uwazam nawet ze to spotkanie powinno byc zamkniete, dla przypomnienia wklejam skad wogole wziela sie ta idea:
Marcos: nie usunales czasami tego watku ?Quote: from kledzik on 7:48 am on May 27, 2003
Witam kolezanki i kolegow z Szczecinskiej Grupy Biegowej. Mam dla Was wspaniale wiadomosci!
Jak wiecie w Szczecinie mieszka jeden z najslynniejszych polskich maratonczykow, olimpijczyk i wielokrotny reprezentant Polski, autor ksiazki "Biegiem po zdrowie" - Jurek Skarzynski. Napisalem do niego czy nie znalazlby odrobinki czasu aby pobiegac i podzielic sie swym doswiadczeniem z Szczecinska Grupa Biegowa. Odpowiedz przyszla natychmiast. Jurek chetnie "zajmie sie" wami. Oczywiscie bezplatnie."
(Edited by saint at 1:01 pm on July 2, 2003)
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no co wy
ja nie administruje!
Jeszcze ULA i SPIDER odezwijcie się!!!!!!!!!!
ja nie administruje!
Jeszcze ULA i SPIDER odezwijcie się!!!!!!!!!!
www.kolarstwo.z.pl