Pytania do Hailego i Kennenisy
- Nagor
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wysłannik już w Hengelo. Jutro konferencja prasowa Haile i Kenenisy, ale liczymy też, że uda mu się odbyć rozmowę prywatną. Relacja fotograficzna - pewnie dopiero w poniedziałek wieczorem.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jestem w Hengelo, ma byc pozniej konferencja prasowa z obydwoma wiec problemow zeby zadac pytania nie bedzie, zobaczymy co da sie jeszcze zrobic.[/code]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Zadnych supli Kennenisa nie stosuje - tylko dobre jedzenie.
- Nagor
- Ekspert/Trener
A łyżka na to: niemożliwe! Już widzę wpisy podważające tę wypowiedź. Fredziu drogi, nie rujnuj światopoglądu wielu uczestnikom tego forum!FREDZIO pisze:Zadnych supli Kennenisa nie stosuje - tylko dobre jedzenie.

A swoją drogą - od lat piszę o tym, że Etiopczycy i Kenijczycy nie łykają żadnych tabletek, a nadal nikt mi nie wierzy... Również w to, że na świecie jest wielu zawodników najwyższej klasy, którzy postępują tak samo.
Ale jak by to napisał świętej pamięci bambus - Fredzio, na jakim ty świecie żyjesz, dziecko jesteś, że mu wierzysz?

- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A może jakby brał suple pobiegłby 26 na 10km??
bambus pewnie zapytałby czy Kenenisa bierze jakies srodki przeciwbólowe, żeby wytrzymać bół, gdy igła o średnicy 1cm wbija mu się w udo

bambus pewnie zapytałby czy Kenenisa bierze jakies srodki przeciwbólowe, żeby wytrzymać bół, gdy igła o średnicy 1cm wbija mu się w udo

Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No - wróciłem. 
Przyznam, że rozmowa z nimi jest w jakimś sensie onieśmielająca - i "prostująca".
To znaczy - że pewne sprawy wydają się proste.
Po rozmowie z Kenneisa moze powinienem był zadać Hailemu pytanie o "suple" ale nie zadałem, choć uważam, ze jest prawdopodobne, że on bierze jakieś preparaty które pomagają w regeneracji - nie jest już taki młody.
Zdam szczegółowa relację tylko muszę zrobić remanent z materiału.
I sorry, że nie było nic na bieżąco ale mieliście transmisję chyba więc wielkiej szkody nie było.

Przyznam, że rozmowa z nimi jest w jakimś sensie onieśmielająca - i "prostująca".
To znaczy - że pewne sprawy wydają się proste.
Po rozmowie z Kenneisa moze powinienem był zadać Hailemu pytanie o "suple" ale nie zadałem, choć uważam, ze jest prawdopodobne, że on bierze jakieś preparaty które pomagają w regeneracji - nie jest już taki młody.
Zdam szczegółowa relację tylko muszę zrobić remanent z materiału.
I sorry, że nie było nic na bieżąco ale mieliście transmisję chyba więc wielkiej szkody nie było.