SBBP (3)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mnie jutro nie będzie
Mając za przewodnika FREDZIA odkryłem, że macie cute traski. Spodziewałem sie bardziej rzadkiego lasu i polnych dróg, a tymczasem były ścieżki i wiśnie.
Mając za przewodnika FREDZIA odkryłem, że macie cute traski. Spodziewałem sie bardziej rzadkiego lasu i polnych dróg, a tymczasem były ścieżki i wiśnie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No własnie, ja dopiero dzięki temu, że oprowadzałem Kaziga to zobaczyłem jakie przy klasztorze są wiśnie i osiołek i karuzela.
Jutro jestem.
Jutro jestem.
-
- Zaprawiony W Bojach
A wiecie sk±d ten osio³ek i karuzela przy klasztorze na Bielanach?
Otó¿ to Ewa B³aszczyk wymy¶li³a. Jej fundacja "Akogo?" pomaga w rehabilitacji dzieci po urazach i ze schorzeniami neurologicznymi. S³yszeli¶cie na pewno, ¿e córeczka Ewy B³aszczyk zach³ysnê³a siê (czy te¿ tonê³a - nie pamiêtam), na kilka minut usta³a akcja oddechowa... efekt - dziecko jest w stanie ¶pi±czki..
Pobiegniemy tamtêdy kiedy¶..? Chcia³abym zobaczyæ ten drewniany zwierzyniec.
Otó¿ to Ewa B³aszczyk wymy¶li³a. Jej fundacja "Akogo?" pomaga w rehabilitacji dzieci po urazach i ze schorzeniami neurologicznymi. S³yszeli¶cie na pewno, ¿e córeczka Ewy B³aszczyk zach³ysnê³a siê (czy te¿ tonê³a - nie pamiêtam), na kilka minut usta³a akcja oddechowa... efekt - dziecko jest w stanie ¶pi±czki..
Pobiegniemy tamtêdy kiedy¶..? Chcia³abym zobaczyæ ten drewniany zwierzyniec.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Możemy jutro - ale tam czy spowrotem?
- oluch
- Wyga
Jutro z Tarchomina na SBBP wybiera się liczna ekipa: ja, Anek z Mężulkiem, Tatuch (może nawet z Mamuchem na rowerze) i Dorotka, więc Kierowniczka chyba nie musi się już martwić o frekwencje.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Widzi mi się, że nie ma szans na "obumieranie" SBBP.
To już chyba "instytucja". Wiem, że będzie Ola G., Grześ Witkowski, Kociemba, jak widać cały Tarchomin, więc frekwencja murowana. Nie wiem co z Radką,Romkiem, RomanemG., Scarabeusem, Emalonem, ale jak znam życie, jak nie wyjadą gzieś to pewnie będą.
To, że ludzie mniej piszą na forum, a więcej biegają to zdrowy objaw.
Do jutra
Leszek
To już chyba "instytucja". Wiem, że będzie Ola G., Grześ Witkowski, Kociemba, jak widać cały Tarchomin, więc frekwencja murowana. Nie wiem co z Radką,Romkiem, RomanemG., Scarabeusem, Emalonem, ale jak znam życie, jak nie wyjadą gzieś to pewnie będą.
To, że ludzie mniej piszą na forum, a więcej biegają to zdrowy objaw.
Do jutra
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
To ja chyba niestety należę jeszcze do tej grupki, co jej więcej tygodniowo przybywa postów niż km, ale obiecuję się zmienić
Planuję w niedzielę dłuższe wybieganie, więc niestety jutro mnie nie będzie (coraz trudniej mi łączyć bieganie towarzyskie z treningami ) - życzę wszystkim miłego biegania
Planuję w niedzielę dłuższe wybieganie, więc niestety jutro mnie nie będzie (coraz trudniej mi łączyć bieganie towarzyskie z treningami ) - życzę wszystkim miłego biegania
- Scarabeus
- Wyga
Niestety w tym tygodniu nie moglem byc na Łosiowych Błotach przez kolano, a teraz dorwała mnie angina...
Juz załuje, ze strace mozliwosc pobiegania i ciekawego treningu pod okiem doswiadczonych biegaczy . Zapowiada sie wysoka frekfencja. Pozdrowienia i powodzenia
Juz załuje, ze strace mozliwosc pobiegania i ciekawego treningu pod okiem doswiadczonych biegaczy . Zapowiada sie wysoka frekfencja. Pozdrowienia i powodzenia
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
nieobecnym chorym - powrotu do zdrowia
nieobecnym z innych powodów - dobrej zabawy
mam tereme przed jutrzejszym... fredzio ale Ci dobrze - bdziesz na rowerze, mam wrażenie że będą 10minutówki
nieobecnym z innych powodów - dobrej zabawy
mam tereme przed jutrzejszym... fredzio ale Ci dobrze - bdziesz na rowerze, mam wrażenie że będą 10minutówki
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
dzieki ola , mialem dobre przeczucia - 10minutówki były
bardzo fajna pogoda była do biegania. troche duszno, ale też nie za gorrąco frekwencja była spora. tatuch poprowadził 10minutówki - dla chętnych
niektórzy zrobili 1, inni 2, jeszcze inni 3 kółka
z przecieków wiem ze Fredzio wrzuci zdjecia - wkrótce
bardzo fajna pogoda była do biegania. troche duszno, ale też nie za gorrąco frekwencja była spora. tatuch poprowadził 10minutówki - dla chętnych
niektórzy zrobili 1, inni 2, jeszcze inni 3 kółka
z przecieków wiem ze Fredzio wrzuci zdjecia - wkrótce
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
O godzinie 8:49, a wiêc gdy ju¿ biegli¶my, dosta³am SMS od Kledzika. Przeczyta³am go (SMS, nie Kledzika) dopiero w domu.
Niniejszym przekazujê:
"Pozdrowienia z Bawarii dla kole¿anek i kolegów z SBBP."
Kledziku, dziêkujemy piêknie za pamiêæ i te¿ Ciebie pozdrawiamy!!
Niniejszym przekazujê:
"Pozdrowienia z Bawarii dla kole¿anek i kolegów z SBBP."
Kledziku, dziêkujemy piêknie za pamiêæ i te¿ Ciebie pozdrawiamy!!