SBBP (3)
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Romku - nigdzie się nie deklarowałem, że będę w środę - miałem inne zobowiązania. Swoją drogą bardzo żałuję, że nie mogłem być i poznać Mistrza - może by coś podpowiedział co pomogłoby mi z Wami wygrywać.
Ponadto prawdziwi biegacze wody się nie boją - chyba że święconej.
Joycat - przybywaj !!!
Pozdrawiam
Leszek
Ponadto prawdziwi biegacze wody się nie boją - chyba że święconej.
Joycat - przybywaj !!!
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Leszku, mam nadzieje, że ze mną wszystko w porządku, ale dałbym sobie głowę uciąć, że na Polach w ostatnią niedzielę mówiłeś, że wpadniesz na rowerze, by poznać Marchewkę, bo takiej jeszcze nie znasz
- willneverwalkagain
- Wyga
Male pytanko organizacyjne, czy jutro bedzie mozliwosc zostawienia pod szlabanem u kogos w samochodzie wody, dokumentow, itd?
GG 380 33 23
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No właśnie - Hallo Hallo - sa tu jeszcze jacyś SBBP'owcy?
Ja będę oczywiście. Dokumenty i wode mogę wziąć jako że na rowerze będę, pod warunkiem, że to nie będzie dużo litrów.
Ja będę oczywiście. Dokumenty i wode mogę wziąć jako że na rowerze będę, pod warunkiem, że to nie będzie dużo litrów.
- willneverwalkagain
- Wyga
nie bedzie, dzieki, juz sie tez martwilam, ze jakos wszyscy zamilkli...
GG 380 33 23
- madach
- Zaprawiony W Bojach
No niestety mnie również nie będzie, raczej pobiegam sobie o 7:00 na stadionie pod blokiem.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- Scarabeus
- Wyga
Cześć Wszystkiem SBBP-owiczom!!!
Mam nadzieje, że jutro będzie conajmniej tak dużo ludzi jak w ostatnią sobotę!!! Mam nadzieje, że uda mi się wstać........
Pozdrowienia
Mam nadzieje, że jutro będzie conajmniej tak dużo ludzi jak w ostatnią sobotę!!! Mam nadzieje, że uda mi się wstać........
Pozdrowienia
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Czyżby czwartkowy bieg (z Fredziem jako przewodnikiem) w Lasku Bielańskim zebrał większą frekwencję? Nie, na pewno będzie Was sporo więcej, ja też kiedyś dotrę, ale póki co biegam jutro w okolicy Michałowic (Suchy Las - Komorów - Podkowa itd.) Miłego biegania...
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio chyba jeszcze jeździ na rowerze.
SBBP było. W dodatku w całkiem sporym składzie, którego bardzo dużą cześć stanowiły panie.
Były młociny, od 1 do nawet 4 kolek.
Dokładniejsze informacje pewnie wrzuci jak zwykle fredzio, który zrobił zdjęcie.
Ciekawe czy dalej jeździ na rowerze...
SBBP było. W dodatku w całkiem sporym składzie, którego bardzo dużą cześć stanowiły panie.
Były młociny, od 1 do nawet 4 kolek.
Dokładniejsze informacje pewnie wrzuci jak zwykle fredzio, który zrobił zdjęcie.
Ciekawe czy dalej jeździ na rowerze...
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Powód opóżnienia wraz ze zdjęciem opiszę chyba w melanżu.
Ale teraz o SBBP.
Grupa była mocno zfeminizowana. Byli, od lewej: Ja FREDZIO, Kiniak !!!!, Scarabeus - 3 ambitne kółka na Młocinach pod moim rowerowym kierownictwem , Magdalena, Roman (niemylić z Romkiem - nie ta waga ), willneverwalkaggain, Pebe - wielki operator i twórca filmu Michałowickiego, Joycat wróciła na łono córa marnotrawna, Kingeri, Mariusz razem ze Scarabeusem te kółka robił - ostrzak, Ola Gwiazdowska, Leszek Gwiazdowski i Wirek Gwiazdowski ten z językiem na wierzchu. To jest zdjęcie przed:
A to jest zdjęcie po, gdzie Grubcia po lewej jeszcze widac który się spóźnił ale za to był w nowym eleganckim stroju.
Kiniak z odkrytym zalotnie ramieniem biegała - gdzieś to pokażę tylko muszę zdjecia obrobic a to już jak najszybciej wstawić chciałem i jeszcze zaraz nowe modele do Galerii.
(Edited by FREDZIO at 11:09 pm on July 5, 2003)
Ale teraz o SBBP.
Grupa była mocno zfeminizowana. Byli, od lewej: Ja FREDZIO, Kiniak !!!!, Scarabeus - 3 ambitne kółka na Młocinach pod moim rowerowym kierownictwem , Magdalena, Roman (niemylić z Romkiem - nie ta waga ), willneverwalkaggain, Pebe - wielki operator i twórca filmu Michałowickiego, Joycat wróciła na łono córa marnotrawna, Kingeri, Mariusz razem ze Scarabeusem te kółka robił - ostrzak, Ola Gwiazdowska, Leszek Gwiazdowski i Wirek Gwiazdowski ten z językiem na wierzchu. To jest zdjęcie przed:
A to jest zdjęcie po, gdzie Grubcia po lewej jeszcze widac który się spóźnił ale za to był w nowym eleganckim stroju.
Kiniak z odkrytym zalotnie ramieniem biegała - gdzieś to pokażę tylko muszę zdjecia obrobic a to już jak najszybciej wstawić chciałem i jeszcze zaraz nowe modele do Galerii.
(Edited by FREDZIO at 11:09 pm on July 5, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak trochê off topic, bo nie chce mi siê zak³adaæ nowego w±tku.
Wczoraj po raz pierwszy od czasów podstawówkowych prze³azi³am przez ogrodzenie. A w³a¶ciwie przez bramê. Dwa razy. Wte i we wte.
By³o tak, ¿e pojecha³am na WAT na niedzielne bieganie po £osiowych B³otach, a tam... wystawa psów rasowych!! Ca³y teren WAT obstawiony ochroniarzami w jaskrawozielonych kamizelkach, wszêdzie psy ras rozmaitych, pani w takiej ¶miesznej budce inkasowala pieni±¿ki za wstêp na WAT, a ja chcia³am po prostu przedostaæ siê do lasu i ci wstrêtni ochroniarze nie chcieli mnie wpu¶ciæ. Wiêc powiedzia³am im, ¿eby siê wypchali. Wszystkie bramy do lasu by³y jednak zamkniête!! Wiêc chc±c nie chc±c i skradaj±c siê cichcem za plecami ochrony przedosta³am siê na WAT od strony p³ywalni, a potem gramol±c siê przez bramê - do lasu. Przypomnia³y mi siê stare dobre czasy podwórkowe, kiedy prze³azi³o siê przez wszystkie napotkane p³oty i ogrodzenia.
Chêtnych na bieganie w tym tygodniu po £osiowych informujê, ¿e w wyniku ostatnich ulew, a zw³aszcza wczorajszych, ¶cie¿ka przez £osiowe jest miejscami zalana i biegnie siê po wodzie. Ja mia³am wczoraj z tego niez³± zabawê - la³o jak z cebra, no i te wielkie ka³u¿e - ale mo¿e nie ka¿dy lubi biegaæ w przemoczonych do imentu butach.
Ahoj!
Wczoraj po raz pierwszy od czasów podstawówkowych prze³azi³am przez ogrodzenie. A w³a¶ciwie przez bramê. Dwa razy. Wte i we wte.
By³o tak, ¿e pojecha³am na WAT na niedzielne bieganie po £osiowych B³otach, a tam... wystawa psów rasowych!! Ca³y teren WAT obstawiony ochroniarzami w jaskrawozielonych kamizelkach, wszêdzie psy ras rozmaitych, pani w takiej ¶miesznej budce inkasowala pieni±¿ki za wstêp na WAT, a ja chcia³am po prostu przedostaæ siê do lasu i ci wstrêtni ochroniarze nie chcieli mnie wpu¶ciæ. Wiêc powiedzia³am im, ¿eby siê wypchali. Wszystkie bramy do lasu by³y jednak zamkniête!! Wiêc chc±c nie chc±c i skradaj±c siê cichcem za plecami ochrony przedosta³am siê na WAT od strony p³ywalni, a potem gramol±c siê przez bramê - do lasu. Przypomnia³y mi siê stare dobre czasy podwórkowe, kiedy prze³azi³o siê przez wszystkie napotkane p³oty i ogrodzenia.
Chêtnych na bieganie w tym tygodniu po £osiowych informujê, ¿e w wyniku ostatnich ulew, a zw³aszcza wczorajszych, ¶cie¿ka przez £osiowe jest miejscami zalana i biegnie siê po wodzie. Ja mia³am wczoraj z tego niez³± zabawê - la³o jak z cebra, no i te wielkie ka³u¿e - ale mo¿e nie ka¿dy lubi biegaæ w przemoczonych do imentu butach.
Ahoj!
- Sophie
- Wyga
joycat to jest kobieta biegajca
zadnej ochorny sie nie boi
zadnej ochorny sie nie boi
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."