Początek odchudzania

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
PinUpGirl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rraadd pisze:ja też na brzuszek polecam A6Weidera ;-)
efekty znakomite hehe

właśnie dziś kończę już ten trening po raz trzeci ;-)
Wow! Ja dałam radę raz (za n-tym podejściem) i więcej nie planuje :). Efekty rzeczywiście niezłe, ale wolę spędzać czas inaczej ;).
Trudne są właściwie tylko początki, potem jest poprostu... nudno.
Ale powodzenia Justa-Justi! Ślicznego kaloryferka na lato życzę :)
New Balance but biegowy
rraadd
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no fakt- trochę nudno jest - tym bardziej że w ostanich dniach trening zajmuje około 30 minut hehe

ale jak się ma fajną muzyczkę albo ciekawy program w TV to można sobie spokojnie poradzić z nudą ;-)

justa justi- jeśli chodzi o twardzość brzucha to jest to odpowieni sygnał hehe mieśnie się wzmacniają a mniej więcej po około 20 dniach zauważysz że się wybrzuszają i będą widoczne....

zależy też to od tego , jak duży masz poziom tkanki tłuszcozwej- jeśli się porządnie przykładasz i dodatkowo spinasz brzuch to na pewno z pasa polecą cm- wiem coś o tym...
ostatnio musiałem wymienić wszytkie (dosłownie) spodnie ...
w pasie ubyło jakieś 8 cm- oczywiście to A6W ale i bieganie takie efekty przyniosło ...
bieganie- to jest to !
minął roczek ;-)
Justa-Justi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja biegam jak już coś to w nocy bo biegam ,,w ukryciu''przed ludżmi bo nie chce żeby kto jakie komenty dawał itd a Wy kiedy biegacie?
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja wychodzę około 18 i ide na działi niedaleko mnie. Czasami zdarza mi sie trafić nanierpzyjemnosci wiadamo jak to działki i imprezki i biegniesz a ktos do Ciebie krzyczy rózne głupi teksty... ale sa też miłę aspekty głownie starsi ludzie i emeryci:) NIe jest źle aczkolwiek te głupie teksty i nasmiewania sie bardzo czescto podnosza mi mocno ciśnienie.
gg 3305061
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie warto się wstydzić tego co sprawia Ci przyjemność i ma dobrze wpływa na Twoje ciało i psychikę - czyli biegania.

Ja zaczynając nasłuchałem się, że... tempo kiepskie, itp, raz o mało nie dostałem ale byłem szybszy :hahaha: .
Teraz jak ktoś mnie przedżeźnia lub rzuca jakiś głupi komentarz zachęcam do pobieganie ze mną. Czasem pobiegnie taki 500 m i mówi, że tempo za szybkie (a przed chwilą miał wątpliwości) a ja biegnę sobie spokojnie 5:50 min/km, lub niedawno jakiś gimnazjalista po egzaminach miał ochotę sprawdzić czy potrafię biec szybciej (a biegałem akurat 4:50 min/km) więc dołączył do mnie ja przyśpieszyłem na 4:30 min/km i wytrzymał 300 m a ja już tak sobie pobiegłem 2 km do końca mojego kółka nad zalewem.

Ale już się do mnie przyzwyczaili chyba bo teraz to raczej pochlebne komentarze, szczególnie jak biegnę 6 kółko (4675 m to moje okrążenie zalewu) to nawet brawa dostanę :hej: .

Warto było biegać półtora roku w tym samym miejscu :hej: :taktak: :taktak: :taktak: .

A dodam, że zaczynałem ważąc 115 kg i na lekkoatletę nie wyglądałem :hahaha: , teraz ważę poniżej 90 kg i też do Kenijczyków mi daleko.

Pozdrawiam grubas truchtający
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja na moich działkach zaprosze do biegów ze mna :Dzobaczymykto ile da rady taki dziadek po 5 browarach to raczej dalekonie potruchta ze mna :D
gg 3305061
Justa-Justi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

browser ja bym mogla pobiegnac z toba heh ale pewnie mieszkamy dal;eko od siebie wiec nici z tego :chlip:
Justa-Justi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

a tak wogóle jeśli ma kstoś ochte pogadać to można pisać na moje gg-6443501
tanatos
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Justa-Justi pisze:dzięki wielkie chłopaki za pomoc super jesteście dzięki wielkie a co do dodatkowych ćwiczeń na mięśnie brzucha to ja wykonuje 6Weidera
czy możesz mi zdradzić tajemnice jak te serie się robi w tym programie bo ja nie wiem o co w tym chodzi cykle serie itp.
Justa-Justi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tanatos proponuje Ci zaglądnąć na ta str -http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html tam jest dużo wskazówek
pichotnik

Nieprzeczytany post

Justa-Justi pisze:Jeśłi zna ktoś fajny plan treningowy i fajne ćwiczenia to piście tylko nie wysyłajcie tego planu 10dniowego bo go nie kapuje
10 TYGOdniowy!
A na brzuszek polecam sie nie obzerac ;)
Awatar użytkownika
grzech75
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

z odchudzaniem to różnie bywa. zacząłem odczuwać efekty biegania dopiero po ok. 6-7 miesiącach treningów. plan 10tyg jest ogólnie rzecz biorąc bardzo dobry. w moim przypadku daje rezultaty, tzn. biegam dłużej, mniej się męczę i widzę, że chudnę. polecam, warto go "przezwyciężyć".
wszystkim początkującym życzę wytrwałości i sukcesów w pokonywaniu barier.
p.s. olewać obśmiewaczy i kpiarzy - ciekawe który dałby radę małej przebieżce.
Biegam żeby biegać :) gg: 6297926
ODPOWIEDZ