SBBP (3)
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W sobotę byłem pierwszy raz i było super!:-) Bardzo mi się podobała trasa - petla o w sam raz odpowiednim dla moich możliwości kilometrażu:-) i możliwość wyboru ilości przebiegniętych okrążeń i tępa biegu oczywiście. No i należy docenić także role naszego pasterza Fredzia, który opiekował się wszystkimi biegaczami:-) Żałuję bardzo, że w następne dwa weekendy będę poza Wa-wą, ale jak wrócę, to na pewno zamelduję się na Młocinach:-) Ale na pewno w tym samym czasie będę biegał, więc będę się z Wami łączył telepatycznie:-)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
wtorek się kończy, środa za pasem więc czas powiedzieć sakramentalne:
"My tu gadu gadu a sobota tuż tuż"
jak zwykle zapowiadam swoją obecność
w międzyczasie spróbuję przetestować konkurencyjny wobec niesamowitych skarpetek NL z coolmaxu gadżet: skarpetki "bez łydki", no to się będzie działo..
"My tu gadu gadu a sobota tuż tuż"

jak zwykle zapowiadam swoją obecność

w międzyczasie spróbuję przetestować konkurencyjny wobec niesamowitych skarpetek NL z coolmaxu gadżet: skarpetki "bez łydki", no to się będzie działo..
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Mnie w sobotę niestety nie będzie. Będę biegł z Grzesiem 15-ke Opinogóra - Ciechanów. W ramach rekompensaty biegałem dziś na małym SBBP na Łosiowych Błotach. Donoszę, ze niepostrzeżenie wyrosła nam nowa biegaczka. Żona Leszka przebiegła w znakomitym stylu 8.5km bez wyraźnych oznak zmęczenia. Wielkie gratulacje !!! Grupa dziewczęca SBBP coraz silniejsza. Nikt nam nie podskoczy. Po tym sympatycznym biegu wróciliśmy na stadion WAT gdzie oddaliśmy się ćwiczeniom tempowym. Na koniec urządziliśmy zawody sprinterskie na 100m zakończone zwycięstwem Przemka, moja porażką z Mariuszem i zerwaniem mięśnia dwugłowego przez Regisa. Regis już przyzwyczaił nas do swych permanentnych kontuzji, ale tym razem wyglądało to naprawdę groźnie. Przez 5 min. leżał biedak bez ruchu i nie miał odwagi wstać. Mam nadzieję, że do soboty pozbiera się jak to tylko on potrafi. Biegał tez z nami Scarabeus obecny na ostatnim SBBP i asystowały nam trzy osoby na rowerach, ale nie potrafię podąć ich imion. Joycat wchłonięta przez rodzinne uroczystości nie pojawiła się.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Regis napisz jaka jest sytuacja z tą łydką. No i raczej o sobocie to nie myśl tylko wykuruj ją dobrze i dopiero wracaj powoli do obciążeń. Bo to jest tak , przynajmniej u mnie tak bywało ze jakieś kontuzje łydki trochę przechodziły i potem po rozciąganiu i rozgrzaniu dało się biec ale miało to tendencję do odzywania się w kompletnie nieodpowiednich momentach i może sie tworzyć jakaś taka trwała, nie wiem co zrost?, zwapnienie? , ale osłabione miejsce w miesniu które jest podatne na następne kontuzje. Mam nadzieję, że to nie było takie jednak ostre zerwanie. Lod, nieruchomo, maksymalne oszczędzanie, potem powolutku rozmasowywać i delikatnie rozciągać, rozćwiczyć i znów do biegania. Powodzenia.
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
Pisz±c przedwczoraj, ¿e pojawiê siê we wtorek na £osiowych, na ¶mieræ zapomnia³am, ¿e moja druga mama urodziny zaposiada 1 lipca. No wiêc wczoraj wieczorem odwiedzili¶my j± z ¿yczeniami i w sprawie sernika na zimno - by³ pyszny. Mama dziêkuje bardzo za pozdrowienia przekazane przez Kociembê.
Ja na £osiowych bêdê dzisiaj (o ile po drodze wiatr mnie nie porwie, strasznie dzisiaj wieje).
W sobotê SBBP - moje pierwsze od pikniku 7 czerwca. Ju¿ zapomnia³am jak siê biega po M³ocinach..
Regis - kuruj siê! ¯adnego biegania - ¿eby Ci nic takiego do g³owy nie przychodzi³o.
Pit - kiedy wyje¿d¿asz? Bêdziesz w sobotê?
Ja na £osiowych bêdê dzisiaj (o ile po drodze wiatr mnie nie porwie, strasznie dzisiaj wieje).
W sobotê SBBP - moje pierwsze od pikniku 7 czerwca. Ju¿ zapomnia³am jak siê biega po M³ocinach..
Regis - kuruj siê! ¯adnego biegania - ¿eby Ci nic takiego do g³owy nie przychodzi³o.
Pit - kiedy wyje¿d¿asz? Bêdziesz w sobotê?
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
No w sobotę o 8 to moge Wam pomachać gdzieś znad Azji. wyjeżdżam w piatek o 13.37 z Centralnego do Moskwy i potem w nocy samolot do Irkucka.
Tak że do zobaczenia 27 lipca na pucharze.
Tak że do zobaczenia 27 lipca na pucharze.
biec goniąc marzenia
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No Pit - reprezentuj tam SBBP dumnie.
12 Lipca, jak ze wstępnych ustaleń wynika pojawi się na SBBP jedna z uznanych Gwiazd Forum - gość z ......Polski. .....Joycat
12 Lipca, jak ze wstępnych ustaleń wynika pojawi się na SBBP jedna z uznanych Gwiazd Forum - gość z ......Polski. .....Joycat

- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Tak jest Pit, jedź krzewić słowo SBBP pośród innych nacji....
(Romek - sprawdziłem skarpetki, polecam jednak NL, te w których dzisiaj biegałem są dobre na krótsze biegi - do 10km, potem robi sie niewygodnie)
(Romek - sprawdziłem skarpetki, polecam jednak NL, te w których dzisiaj biegałem są dobre na krótsze biegi - do 10km, potem robi sie niewygodnie)
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
Regis! żadnego biegania - DOSŁOWNIE!Quote: from joycat on 8:09 am on July 2, 2003
Regis - kuruj się! Żadnego biegania - żeby Ci nic takiego do głowy nie przychodziło.
Daj znać jak Ci idzie zakładanie skarpetek

- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Czy możemy zaprosić szanowne SBBP dzisiaj do nas na 19-tą?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
K³aniam siê, k³aniamQuote: from FREDZIO on 9:10 am on July 2, 2003
12 Lipca, jak ze wstêpnych ustaleñ wynika pojawi siê na SBBP jedna z uznanych Gwiazd Forum - go¶æ z ......Polski. .....Joycat![]()

Bêdê na pewno, o ile nie porw± mnie terrory¶ci. W pi±tek czekaj± mnie podró¿e samolotowe, ech...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale wiesz jaki gość?? Nie jesteś ciekawa?