Kibicowanie biegaczom

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.

Jak "Twoi" kibice wplywaja na twoj koncowy rezultat?

Dzieki nim uzyskuje lepsze wyniki na mecie
9
75%
Nie maja wplywu na moje wyniki
1
8%
Wytracaja mnie z mojego skupienia i biegne gorzej
2
17%

Liczba głosów: 12
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Ciekaw jestem co biegacze mysla o kibicach? Czy tak naprawde przyczyniaja sie do lepszych wynikow?
Ja glownie uczestnicze w biegach dosc znacznie oddalonych od miejsca zamieszkania. Z tego powodu przyzwyczailem sie, ze nikt z mojej rodziny i znajomych mi nie kibicuje. Zdarzylo sie oczywiscie kilka biegow, w ktorych mi kibicowali, ale zawsze zwracajac na nich uwage wybijalem sie z mojego skupienia. To powodowalo, ze musialem od nowa wracac do mojej rownowagi i bardziej sie meczylem uzyskujac (subiektywnie oceniajac) gorsze rezultaty.
Wyjatek stanowili tylko i wylacznie moi trenerzy... Dziwne. Ich tylko kontem oka dostrzegam i zawsze dostaje powera...
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
PKO
Awatar użytkownika
Fist
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja nie zwracam uwagi czy znajomi sa czy nie, zmotywowac mnie rowniez moze najbardziej trener
Ale dobrze ze kibice sa bo bez ranga imprezy maleje i odechciewa sie w ogole startowac
Mateusz
Dare for more!
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 32:22
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mnie osobiście obecność kibiców na trasie pomaga, kiedy czuje na sobie kogoś wzrok biegnę szybciej. A świadomość, że wśród kibiców może być ktoś znajomych jeszcze bardziej motywuje.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ