Witam, zacząłem biegać, dopiero od dzisiaj ale myśle że przetrwam. Robie generalnie ten plan ze strony głównej na 10 tygodni, ale jest pewien problem.
Jak skończyłem to co było w planie to dołożyłem troche od siebie i po powrocie do domu... poczułem mdłości, przed bieganiem nic nie jadłem, bo w sumie to była 6:00 ale nie uśmiecha mi się tak po każdym bieganiu takie odczucia przeżywać, na pewno wiecie co zrobić zeby się tego pozbyć.
Przywitanie i pytanie
-
- Wyga
są różne szkoły nt biegania/ćwiczenia na czczo...
jedna z nich mówi że należy zjeść coś lekkiego przed biegiem, jakieś ~30minut...pół banana, kanapeczke z miodem, jogurt....ważne jest jeszcze np to co jadłeś dzień przed np obfita póżna kolacja
a takie przygody brzuchowo-mdłościowe trafiają sie chyba wszystkim, potem bedziesz wiedział idealnie co Ci służy a co nie
take care!
jedna z nich mówi że należy zjeść coś lekkiego przed biegiem, jakieś ~30minut...pół banana, kanapeczke z miodem, jogurt....ważne jest jeszcze np to co jadłeś dzień przed np obfita póżna kolacja

a takie przygody brzuchowo-mdłościowe trafiają sie chyba wszystkim, potem bedziesz wiedział idealnie co Ci służy a co nie

take care!